@albertbeukema
Lid van Campercontact sinds 2019
Goede plek om te staan als het druk is wel weinig ruimte. Je kunt van hier uit prachtige wandelingen maken en boven in de bergen kom je waarschijnlijk Steenbokken tegen.
Sitecode: 19799
We werden in eerste instantie heel blij van deze prachtige plek. Tot een local ons kwam vertellen dat hier nog wel eens ingebroken werd. De andere campers gingen weg na dit bericht en wij durfden het niet aan om alleen te blijven staan. Erg jammer!
Sitecode: 12078
Mooie camperplek in een mooie omgeving. Het enige nadeel is de vele vliegen. Vriendelijke eigenaar die je voor een paar euro naar Matera rijd.
Mooie plek met alle voorzieningen maar verder is dit nog steeds een zwaar beschadigd gebied door de aardbevingen van 2017 en 2018.
Prachtige rustige plek waar je mooi kunt wandelen. Ook de grote bus komt gewoon naar boven, je moet alleen even vooruit kijken en zonodig even in de passeerhaventjes wachten. Er zijn voldoende passeerhavens. Als je uit het noorden komt is het gemakkelijker om naar boven te komen. Geen faciliteiten. Je staat erg scheef dat wel maar prachtig uitzicht en echte mooie wandelingen.
Mooie plek zonder voorzieningen behalve vuilnis container. Prachtig uitzicht en lekker rustig. Het dorpje even door lopen en je ziet het echte Italië.
Rustige plek bij beek en een mooie brug. Verder naar het zuiden ook een prachtige oude brug. Alle faciliteiten aanwezig.
Mooie rustige plek met prachtig uitzicht. Het dorpje in lopen is zeer de moeite waard. Erg Mooi!
Weinig voorzieningen, maar de plek is schitterend. Prachtige uitzichten en wandelmogelijkheden!
Handig als je van de ferry komt. Wel iets hinder van de trein die recht over de camperplaats rijdt. Is ook wel weer leuk om mee te maken.
Geen faciliteiten meer maar nog steeds een mooi rustig plekje waar je heerlijk rustig kunt staan. Wij hebben ook het pad achter de camperaatsen naar beneden gevolgd. en inderdaad het gele wandelpad volgen en na poosje kom je bij een prachtige Romeinse brug.
Mooie plek. Volgens Google Maps op 6.3 kilometer van Mont Saint Michel. Op fiets geen probleem.
Mooie plek, geen schaduw. Je bent in 5 minuten fietsen in het centrum van Trier. Ook kun je heerlijk fietsen langs de Moezel vanaf deze CP. Plekken zijn inderdaad wat smal maar het is te doen.
Pracht plek! Vooral het uitzicht. In het mini dorpje is alles verder aanwezig op loop afstand.
Mooie plek waar veel campers kunnen staan. Als je even van de camperplaats rechts het dorpje inloopt zit er aan de overkant van de weg een heerlijke bakker voor een vers broodje morgens.
Mooie kleine camping. Ligt mooi maar je kunt niet echt bij de rivier komen. Broodservice werkt. Hier en daar wat gedateerd maar alles werkt. Jammer dat het water om af te wassen niet echt warm is.
Goede plek mooi rustig net buiten het stadje. Er zit een heerlijke bakker aan het pleintje rechts die heerlijk vers brood heeft vanaf 7 uur morgens. Camperplaats ziet er verzorgd uit.
Mooie kleine camperplek met vriendelijke eigenaars uit Nederland. Ze proberen je het naar de zin te maken in alle opzichten. Je kunt hier een leuke jeepsafari doen. Beleef je het achterland weer heel speciaal.
Heerlijke kleine camping met een prachtig uitzicht. De toegangsweg is onverhard maar echt geen probleem. De douches zijn goed en lekker warm en alles is brandschoon. We kunnen echt geen minpuntje bedenken.
Mooie kleine camping midden in de natuur, kun je prima vertoeven. Wij hebben hier een weekje genoten van rust ruimte en vriendelijke mensen. De WiFi is gratis en voortreffelijk! Sanitair goed en schoon.
Prachtige plek,lekker rustig en kleinschalig. Veel ruimte en vriendelijke gastvrouw en heer. Het is heel simpel te vinden want vanaf de rotonde zijn er bordjes die je kunt volgen. Wij komen zeker terug.