@albportu
Augustus 2026
We verbleven er op 4 en 5 augustus met drie personen plus een camper, €45 per nacht. Het personeel bij de receptie was erg vriendelijk en de staanplaats was ruim en vlak. De afvoer van grijs water en de chemische toiletten werkten naar behoren. Er zijn douches en gemeenschappelijke voorzieningen, een beetje beperkt maar geen probleem. Douchen kost €1. Het strand ligt op 100 meter afstand en het stadje op 1 km. Ja, er waren wel wat vliegen, maar daar kun je mee leven.
Gemengde parkeerplaats met veel voertuigen; er stonden 's nachts acht campers. Wees voorzichtig en probeer het trottoir en het fietspad vrij te houden. Er zijn geen voorzieningen. Het vissersdorp ligt op 10 minuten lopen. Er is een heel klein zwemgedeelte naast de parkeerplaats.
Sitecode: 19803
Toen we bij de ingang aankwamen, kregen we een gevoel van verwaarlozing; er was niemand, zelfs geen personeel om ons te helpen. We zijn ergens anders heen gegaan.
Zeer vriendelijk personeel bij de receptie, ruime staanplaatsen met elektriciteits- en wateraansluitingen, en de afvalverwerkingsfaciliteiten zijn in perfecte staat. Toiletten kosten € 0,50, douches € 0,50. Er is een gratis pendelbus die je naar de stranden of de Grot van de Poëzie brengt. We hebben een zeer comfortabel verblijf gehad.
Een camping met ruime staanplaatsen en elektriciteit; sommige staanplaatsen hellen lichtjes. Het personeel bij de receptie is vriendelijk en het water en de chemische toiletten werken perfect en zijn gemakkelijk te gebruiken. Douches zijn beschikbaar voor €1. Het is een klein dorpje met kleine strandjes langs de boulevard.
Juli 2026
Grote staanplaatsen, inclusief elektriciteit. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie, groot zwembad. De afvalverwerking en chemische toiletten zijn een beetje verwaarloosd, maar functioneel. De douches en toiletten zijn wat verouderd. Er is een gratis shuttlebus van de camping naar het strand van Rivabella en een retourtje naar Galipolli voor €3. Op 30 en 31 juli was het er vrij rustig, minder dan 25% bezet, mogelijk vanwege de prijs; voor 3 personen en een camper kostte het ons €70 per nacht.
Het heeft 10 staanplaatsen, elk met een eigen stroomaansluiting en waterkraan. De afvoer van grijs water en de toiletvoorzieningen werken perfect. De staanplaatsen zijn vlak en ruim. Het is 15 minuten van het stadscentrum. Het personeel is erg vriendelijk. €30 per nacht. De toegang tot de parkeerplaats is wat smal, maar geen probleem.
Een fantastische plek met alle voorzieningen, waaronder een wateraansluiting en een goed onderhouden chemisch toilet, en elektriciteit. De staanplaatsen zijn ruim en liggen verscholen tussen de bomen. Een goede locatie om het dorp te bezoeken, dat op 5 minuten loopafstand ligt. €25 per nacht (24 uur).
Parkeren is per uur te betalen via de automaat. De parkeerplaats is overdekt en ligt op 15 minuten lopen van het stadscentrum. Er is een bushalte direct voor de ingang. Er zijn geen voorzieningen. We hebben er een paar uur doorgebracht om het stadje te verkennen en het was er erg rustig.
Deze camping biedt water en chemische toiletten in goede staat, evenals douches en gedeelde sanitaire voorzieningen. Het stadje Sorrento ligt op 200 meter loopafstand. Het is een goede uitvalsbasis om de Amalfikust per bus of veerboot en Pompeii per trein te bezoeken. De staanplaatsen zijn omgeven door veel bomen, dus voorzichtigheid is geboden bij het manoeuvreren met een camper.