@albportu
Zeer goede buurt, gratis, met verharde en vlakke parkeerplaatsen. De loospunten en chemische toiletten zijn in goede staat. Een mooi stadje ligt op 10 minuten lopen. Het heeft wel wat schaduw nodig.
Een gebied met ruime, goed afgebakende percelen, uitzicht op de Picos de Europa, goed onderhouden riolering en een chemisch toilet. Een zeer rustige omgeving.
gratis terrein, met uitzicht op het stuwmeer, het is er vrij rustig, waterafvoer en chemisch toilet zijn in goede staat.
Een heerlijke plek, direct aan de rivier, met schaduwrijke plekken. Er zijn vuilnisbakken en een plek om afvalwater te lozen. We hebben er heerlijk rustig overnacht. Het stadscentrum ligt op 200 meter afstand.
Gebied met een onverharde vloer, sanitair en een chemisch toilet in perfecte staat, en elektriciteit. Fijn zandstrand op slechts een paar meter afstand. € 16/24 uur.
Rustige omgeving. Voorzieningen zijn onder andere waterverversing en chemische toiletten. Een stadje met een prachtige rivier.
De hellingen zijn vrij steil, maar prima voor een bezoek aan het mooie vissersdorpje. Het is gratis. Er is een waterwissel en een chemisch toilet.
Rustige omgeving, we hebben genoten van ons verblijf. Water en chemische toiletten kosten € 2. Maak een wandeling van 2,5 km langs de kust naar de haven van Quiberon of neem een bus vanaf de locatie.
Deze plek ligt aan de rand van Vannes, maar er stopt een bus voor de deur die je naar het centrum brengt. Het is er wat rumoerig voor de plaatsen die het dichtst bij de weg liggen, maar het is te doen. Er is een kunstmatig zwembad en een klein strandje op 200 meter afstand. De watervoorziening is prima.
Grote parkeerplaats, € 12 per nacht, voor een bezoek aan Pointe du Raz, prachtige zonsondergang. Alleen de parkeerplaats.
Goede kampeerplaats, goed onderhouden waterwisselfaciliteiten, ruime plaatsen. Het strand van Mine D'Or ligt op 300 meter afstand.
Sitecode: 19867
Grote, onaangewezen, zeer rustige, gratis camperplaats. Overnachten is mogelijk.
Grote parkeerplaats, geen voorzieningen. Overnachten is mogelijk. € 6/24 uur Op slechts een paar meter van het stadscentrum.
Rustige omgeving aan de rand van Guérande, ruime percelen, wateraansluiting en chemisch toilet in goede staat. Op 15 minuten lopen van het dorpscentrum.
Rustige camping, zeer vriendelijke receptionisten, van wie er één Spaans spreekt. Ruime camperplaatsen, zeer rustig, schoon sanitair en douches. 1 km van de supermarkt en 2,5 km van het dorpscentrum van Argelès-Gazost. Goed vertrekpunt voor fietsroutes.
camping met zeer vriendelijke ontvangst, grote plaatsen, douche- en toiletservice in goede staat. Het heeft een zwembad en een springkasteel. Er is een gratis bus die u naar het strand van St. Girons brengt. We brachten twee zeer comfortabele en rustige nachten door. Er is chemisch toilet legen en water vullen, ik heb niet gevonden waar ik grijs water kan legen.
goede camping met faciliteiten in goede staat, grote percelen en prijs van € 10 voor 24 uur. Het stadje heeft niet veel, maar het is er erg rustig om te overnachten.
Mooie en comfortabele plek, zeer vriendelijke eigenaar. Er is een gebied met elektriciteit en een ander gebied dat een groot veld is voor degenen onder ons die geen elektriciteit nodig hebben, prijs € 20 per nacht. Er is een bus, nummer 3, naar Brugge, met een halte op 10 minuten afstand. Er is een toiletafvoer en watervulling, maar er is GEEN grijswaterafvoer. We bleven twee nachten, goed.
Wij waren er in het weekend van 2-3-4 augustus, grote percelen, voorzieningen in zeer goede staat, alles over de plaats heb ik een goede mening. We hadden van tevoren geboekt omdat het augustus was en een weekend. Er is een metro op 800 meter afstand om Amsterdam te bezoeken. prijs enigszins duur, maar het is hoogseizoen.
smalle percelen maar niet opdringerig voor die ernaast, de slagboom stond open en de betaalautomaat was buiten dienst, dus de twee nachten dat we er verbleven waren gratis (de prijs is € 12 per dag), de ledigingsdiensten en het vullen van water en chemisch toilet waren in goede staat. Er is wat lawaai van de snelweg, maar niet hinderlijk. Er zijn 7 plaatsen voor een camper + 1 gereserveerd voor ♿️. Bushalte 11 op 300 meter afstand om naar Gent te gaan.
camping met grote plaatsen, alle voorzieningen schoon en in zeer goede staat. buslijn R31 om Brussel te bezoeken, de dienstregeling wordt verstrekt door de receptie van de camping. De kampeerprijzen zijn die welke u in juli op iedere andere camping kunt vinden. We hebben 2 nachten verbleven, 3 personen, met elektriciteit. € 8,50 per persoon, € 9,00 per camper en € 5,00 voor elektriciteit.
zeer goede plek om Leuven te bezoeken, centrum 3 km, 45 minuten lopen. Grote plaatsen, alle voorzieningen zeer schoon, € 18,50 per dag. De inrijautomaat deed het niet, deze gaf aan dat de parkeerplaats vol was maar er waren nog 2 vrije plaatsen, we hebben de intercom gebeld en die hebben het opgelost en we zijn naar binnen gegaan.
Goede plek om te overnachten, het centrum van Namen ligt op ongeveer 1 km afstand. De plots zijn een beetje hellend, maar geen probleem, zet de blokken erop en dat is alles. Water en chemisch toilet worden betaald, € 7,50 enkelvoudig tarief. een beetje duur. De nacht is rustig geweest.
Gemengd parkeren, we hebben de nacht van 22 juli doorgebracht en het was erg rustig, de veerboot maakt een beetje geluid maar het is niet hinderlijk, bakker vlakbij de parkeerplaats.
gebied zeer dicht bij het strand, gebied met ledigings- en vulfaciliteiten zeer schoon en in perfecte staat, schone toiletten en schone douches (1€). Zeer vriendelijk personeel. prijs € 25 half juli 3 personen. Het lijkt misschien een beetje duur, maar Almuñécar wil niet eens dat de AC's in de buurt van de stranden parkeren, dus een plek als deze lijkt me niet erg duur.
Het is een gemengde parkeerplaats, er zijn geen voorzieningen voor campers, we brachten een zeer rustige nacht door in het gebied aan de achterkant van de parkeerplaats. Hoewel er op woensdag markt is, stoort het onderaan de parkeerplaats niet.
rustige omgeving, honden blaffen zoals overal. faciliteiten in perfecte staat OK. Ik wou dat er meer van dit soort sites waren.👏👏👏
We verbleven slechts één middag, vrijdag, aangezien er op zaterdag een markt is die om 7.00 uur begint op het beursterrein dat grenst aan het gebied, een heel mooi stadje in Guadix.
plaats tussen bomen waarbij er op zich geen afgebakende vierkanten zijn maar niet zonder probleem, vul- en ledigingsdiensten OK. het mooie stadje op 500m.
Zeer rustige omgeving, ruime percelen, vul- en legservice OK, stadscentrum op 200 meter afstand. Het enige is dat de takken van de bomen wat laag staan en wrijven.
gebied met grote percelen. met legen en vullen diensten OK. 10 zitplaatsen.
4-zits ruimte, €10, + €4 (optioneel) ook optioneel wasmachine en douches, heeft wifi, communicatie met de eigenaar (Juan) via wasap en alles correct, diensten in goede staat. overdag is er geluidsoverlast van autoverkeer. stille Nacht.
Ruime parkeergelegenheid met veel plaatsen voor campers. gelegen net onder het kasteel en de windmolens. erg rustig, heeft geen diensten.
zeer rustige omgeving, gratis, alle waterwisseldiensten schoon en in goede staat. kleine maar gezellige stad. 13 km van de Tafels van Daimiel.
zeer schone omgeving, zeer rustig, met grote percelen, € 6 nacht, € 2 elektriciteit, € 2 water legen en vullen. het stadscentrum 1 km. stad met veel sfeer, (Heilige Week)
het huidige gebied is ongeveer 100 meter van waar u de coördinaten markeert. Zeer rustige omgeving €6 per nacht, €2 om water te vullen en te legen, €2 voor elektriciteit (prijzen zijn wat duur). ruime kleuterscholen, zeer schone, bewaakte en zeer rustige omgeving.
Het gebied ligt niet precies in de aangegeven richting, het is 100 meter verderop. Zeer rustige omgeving, ruime percelen, met bomen die voor schaduw zorgen, alle voorzieningen schoon en in goede staat. Het gebied wordt betaald, € 6 per nacht, afgezien van elektriciteit en water. Het lijkt me een beetje duur om € 2 in rekening te brengen voor elke elektriciteit en nog eens € 2 voor het bijvullen van water.
goed gebied, gemarkeerde percelen, het strand ligt op minder dan 50 meter afstand, legen en vullen diensten in perfecte staat, water vullen is € 3 15 minuten.
vrij rustige plek, percelen wat smal maar genoeg om een tafel en stoelen te krijgen, ideaal eiland om overal op het eiland met de fiets te zwemmen, goed strand 100 m aan de overkant, in de omgeving het water bijvullen kost € 3 15 minuten. We verbleven 2 zeer comfortabele nachten.
Gebied gelegen in een dennenbos met veel schaduw. Redelijk rustig, dicht bij het strand. Het legen en vullen van water gebeurt buiten de toegangsbarrière tot het gebied, ze zijn in goede staat. We zijn meerdere keren geweest.
Het gebied is erg rustig en met alle vul- en ledigingsdiensten in goede staat. de percelen zijn niet beperkt maar er is voldoende ruimte. € 14 in juli.
geweldige camping op 700 m van het dorp Bejar. Leeg- en vuldiensten in perfecte staat. Greenway loopt langs en picknickplaats.
zeer goede plek in een leuke stad, de pleinen hebben een beetje een helling. de ledigings- en vuldiensten zijn in perfecte staat.
parkeerplaats in aanbouw, losse aarden vloer. u kunt parkeren om de stad Carmona te bezoeken op een paar meter van het centrum.
zeer goede plaats op 4 km van Sevilla om het te bezoeken. de waterafvoer en voormalige chemische stof is slecht verzorgd maar doet zijn werk. nabij pizzeria, restaurant en supermarkt. Voor bus naar Sevilla lijn 140 en 141. prijs van € 15 in het normale seizoen en € 20 op de kermis van Pasen en april.
goed gebied, gemarkeerde en ruime percelen, zeer rustige omgeving. ledigen en vullen diensten in goede staat. de stad heeft niet veel tenzij je wijnmakerijen gaat bezoeken.
goed gebied met gemarkeerde en ruime percelen, licht glooiend naar een kant.
goede omgeving, 200m van het centrum van de stad, ledigings- en vulservice in goede staat.
goed gebied, goede ledigings- en vuldiensten, het ligt net onder de stad, ongeveer 100 meter van een vrij steile weg. Zeer mooie stad en goede lokale producten zoals olijven en olie.
ls gebied met percelen tussen olijfbomen. met wind geven de takken de camper iets vervelends. de ledigings- en vulservices zijn erg goed. de stad is mooi en goed verzorgd.
zeer goede locatie naast de rivier en naast de oude stad. leegmaken en vullen werkt goed maar wel wat vuil. Het enige probleem is dat er soms ook geparkeerde auto's op camperplaatsen staan.
zeer rustige omgeving, met alle lege vuldiensten in perfecte staat. Er zijn ook 4 gratis stopcontacten. Allemaal heel goed verzorgd. het stadscentrum ligt op 20 minuten lopen.
zeer rustige omgeving en dicht bij het strand. ledigen en vullen diensten in goede staat.
gebied bij de ingang van de haven van Cedeira, voldoende ruimte voor 15 campers. Het heeft geen leegvulservices. We overnachten en de passage van voertuigen langs de parkeerplaats maakt veel lawaai. mooi uitzicht, de stad is heel dichtbij.
Zeer rustige omgeving, naast het voetbalveld, de leeg- en vuldiensten in perfecte staat. er is voldoende ruimte om te parkeren. het centrum van Ferrol ligt op ongeveer 2 km, 30 minuten lopen.
zeer rustige omgeving, grote ruimtes, de stad ligt dicht bij 100 meter. ledigen en vullen diensten in perfecte staat.
Sitecode: 20451
we zijn in het voorbijgaan en we hebben alleen het legen en vullen van water gebruikt, dat in perfecte staat was. Het wekt de indruk dat het een zeer klein gebied is en met een zeer goede toegang vanwege de takken van de bomen.
We brachten een nacht door op de esplanades naast de Nautical Club, rustig behalve het rumoer van veel meeuwen vanaf de vroege ochtenduren. Er zijn geen ledigingsdiensten.
Vandaag staat er een bord dat alleen parkeren toestaat en NIET parkeren, wat betekent dat je niet mag overnachten. het ledigen en vullen van waterdiensten zijn in perfecte staat.
gemengd parkeren, met veel ruimte om te parkeren. we brachten zaterdagavond door, wat drukte van mensen tot ongeveer 12 uur, daarna rustige nacht. er zijn geen diensten.
rustige omgeving 100 m van het strand van Mañons. ledigen en vullen diensten ok. 5 percelen. de plaatsen zijn zeer redelijk voor een camper van 7 meter.
zeer goede plek om de nacht door te brengen, zeer dicht bij het centrum van de stad. Het heeft geen leegmaak- en vulservice. Het is gelegen in de haven van Cambados. Leuke stad, goede bars en restaurants.
zeer rustige omgeving en op een zeer mooie plek. een ontwaken met mooi uitzicht, vul- en ledigingsdiensten in perfecte staat. De stad Poio op ongeveer 1 km afstand en de mooie stad Combarro op 1,5 km afstand is een bezoek waard, nieuwsgierig met zijn veelheid aan graanschuren aan de voet van de zee.
zeer goed gebied, met ledigings- en vuldiensten in zeer goede staat. het stadscentrum en het historische centrum is zeer dichtbij. Enige geluidsoverlast door het nabijgelegen wegverkeer in de vroege ochtenden.
kleine serviceplaats voor campers, slechts een maximum verblijf van 2 uur is toegestaan volgens de borden bij de ingang. als je water kunt legen en vullen.
Online parkeren aan beide zijden van doodlopende straat. naast het strand. zonder diensten.
betaald parkeren (€ 10) in goede staat, met alle voorzieningen in goede staat. als je elektriciteit wilt zijn ze € 3 meer. bus naar het stadscentrum naast de parkeerplaats, neem lijn C3. Het is een goede plek om de camper te verlaten en naar de Cíes-eilanden te gaan. de eigenaar, erg vriendelijk, informeert over te bezoeken gebieden, stranden om te bezoeken en toegang met de camper, enz ...
Recent gemengd parkeren, zonder enige service. de plaatsen zijn behoorlijk steil.
Rustige omgeving, naast de brandweerkazerne, 1 km van het centrum van Ourense. er zijn geen diensten,
We hebben water geleegd waar de exploitant van het tankstation en het chemisch toilet ons ook uitlegde. wij vullen water. Ze zijn € 3 de service of gratis als je consumeert bij het tankstation.
Gemengde parkeerplaats, zeer ongelijk in verschillende delen van de parkeerplaats, er zijn geen diensten. het goede ding is dat de warmwaterbronnen tegenover zijn, langs de rivier via een nabijgelegen brug. Water legen en bijvullen kan bij een tankstation op 1 km afstand voor de prijs van € 3 of eentje verbruikt bij een tankstation.
Zeer rustige omgeving, met veel schaduw, tussen de bomen, de diensten in perfecte staat. de stad is heel dichtbij, oké.
Zeer rustige omgeving, gelegen naast het rivierstrand, de diensten zijn in goede staat. het is een esplanade zonder schaduwen.
Rustige omgeving om de nacht door te brengen, het legen en vullen van water is bij de ingang van de parkeerplaats, een beetje smal.
gebied met onbepaalde percelen, maar geen probleem. de diensten zijn niet geweldig, maar ze doen hun werk. we brachten de middag door, erg rustig.
zeer rustige omgeving, de diensten zijn goed, en het kost gratis elektriciteit.
zeer goede omgeving en zeer rustig, diensten in perfecte staat. Afgebakende en ruime plaatsen.