@alelili
- GIOTTILINE Therry T 32
- 2010
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zeer vriendelijke ontvangst, een erg rustige plek.
2023
de rustruimte en zeer mooie plaatsen groot genoeg goede elektriciteit. jammer dat de beheerder een heel slechte manier van praten heeft en altijd het woord wil hebben dat hij je niet vraagt hij beschuldigt je zonder vragen te stellen, erg onbeleefd. Ik kom hier niet meer terug.
2022
2 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden

zeer aardige beheerder, altijd aanwezig beleefd vriendelijk, neemt altijd de telefoon op. bij de receptie laten de meisjes je het beste van klanten voelen. zeer goed onderhouden grasmat en een genot om naakt te lopen in Piedimonte Matese. ligstoelen en parasols bij zijn bar één warme douche per dag bij de prijs inbegrepen, daarna één euro voor elke extra douche die je neemt. smal motorstrand over een weg met weinig verkeer, 100 meter gratis strand
zeer rustige plek, omdat een goede luche nog steeds geen gezondheidsdiensten heeft. de beheerder is erg vriendelijk. prachtig uitzicht op San Vincenzo del mare. ik kom zeker nog een keer terug?
2020
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Parkeerplaats zeer dicht bij de stad (800mt.) 10 minuten lopen. Voor degenen die niet willen lopen gratis gemeentelijke shuttle aan de voorkant. Schone verwarmde badkamers warm water bij de prijs inbegrepen. Dispenser voor koude dranken en een dispenser voor warme dranken als chocolademelk en koffie.
We verbleven er 5 dagen voor Pasen. De managers zijn erg vriendelijk en beschikbaar. De shuttle naar de spa en watervallen gratis, als je laat aankomt ze brengen je hetzelfde. Brood in de ochtend, pizza in de avond. Enkele douches (3 voor mannen 3 voor vrouwen), twee wastafels voor gerechten staat in de wachtrij voor alles. We blijven echter terugkeren.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Comfortabele staanplaatsen groot, ongelijk, vriendelijke beheerders. Brood en pizza op aanvraag. gratis pendeldienst naar de watervallen en naar de thermale baden elk uur, naar de avondshuttle naar de stad. perfect om naar de kuuroorden en watervallen te gaan.