@alf-deutschland
- 2012
Eigenlijk een mooie parkeerplaats, helaas wordt deze door 3 locals gebruikt als permanente bewoning. Ze bezetten 8 parkeerplaatsen voor 3 stacaravans, honden aan de lijn houden is overschat. Wij reden door.
Zeer mooie staanplaats met alles wat je nodig hebt, gratis, water en elektriciteit tegen betaling. Goede wandel- en fietsroutes Met dank aan de gemeente.
Geweldige parkeerplaats met alles wat je nodig hebt, dicht bij het centrum, gratis, water en elektriciteit tegen betaling. Goede wandel- en fietsroutes Met dank aan de gemeente. Grappig dat sommigen altijd iets te klagen hebben.
Het zou een geweldig veld zijn als de velden en de weg zouden worden onderhouden. Het is gewoon modder als het nat is. Voor 18 euro kun je er volgens mij ook wat grind ingooien en de velden afharken. De nabijheid van de oude stad en het sanitair, evenals de verwijdering is positief.
goede nacht, erg rustig. Helaas is het water pas open van 15.03.-15.11. in dienst
nog steeds niets gedaan, allemaal stoffig en in aanbouw. Petro begroette ons heel aardig, maar zei € 5 per nacht, we waren er om 15.30 uur, dus hij wilde € 10, €5 pas na 19.00 uur. We reden weer, vonden het afzetterij voor slechts €10 is duidelijk te veel.
Geweldige plek om te verblijven, erg rustig.
Top plek, alles dichtbij.
Geweldige ruimte, alles wat je nodig hebt.
Top plek om te verblijven aan het meer, helaas maar voor één nacht. Ik kreeg maar ongeveer 60 liter water voor één euro in plaats van 80-100 liter zoals vermeld
Elektriciteit 1 € voor 8 uur, 4 stopcontacten, max. 1500 W Water € 1 voor 100 l Prijzen voor SP: 60 min elk. € 0,50 1e dag € 5,00 2 dagen € 7,00 3 dagen € 8,00 4 dagen 9,00 € 5 dagen € 10,00 (maximale parkeertijd) Toilet erg schoon
Veel ruimte, alles aanwezig wat je nodig hebt Huidige prijzen: Womo met 2 personen € 12,50 inclusief stroom, water en riolering. Plus € 0,50 onzin. 1,80 € p. Persoon toeristenbelasting Goed om te wandelen en uit te rusten. niet zo geschikt om te fietsen.
eigenlijk een leuke plek, het is jammer dat het aan een doorgaande weg ligt die direct naast de parkeerplaats over een houten brug leidt. Daardoor erg luid vanaf 05.00 uur.