@algmcd

Lid van Campercontact sinds 2020

Geweldige plek om te stoppen - teken dat campers en campers zijn welkom. Hoog en zichtbaar maar uitstekend gezichtspunt. Eerlijkheidsbox voor donaties (aanbevolen £ 5)

Oktober 2020 - niet meer 's nachts parkeren. Meld u bij de parkeerautomaat aan om 's nachts niet te parkeren. Dit is jammer, want het was een geweldige tussenstop die we vaak gebruikten voor onze eerste nacht toen we naar het noorden gingen?

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Sitecode: 21979

Geweldige plek, de prijs van £ 10 waard voor de kans om het toilet te legen, afval weg te gooien en vers water op te nemen. Wanneer u aankomt, moet u naar het huis gaan om hen te laten weten dat u bent aangekomen en uw vergoeding betalen - we hebben het bord gemist dat dit adviseert. Uitzicht en omgeving zijn perfect, geweldige plek om een dag of zo te relaxen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige plek - bleef een nacht in januari en had de plaats voor onszelf. Sign heeft informatie over regels voor campers - suggereerde £ 10 donatie die ik niet erg vond om te betalen omdat ze geld proberen in te zamelen om de haven te redden. Geweldig klein dorp met een schitterend strand op een paar honderd meter langs de hoofdstraat. Toiletgebouw was eenvoudig maar schoon.

Sitecode: 21979

Verbleef 14/10/19. Prachtige plek met prachtig uitzicht. Bij aankomst moet u bij het huis bellen om in te boeken en de £ 10 kosten te betalen. We parkeerden op een vlakke plek met uitzicht op het strand met uitzicht op de bergen van Assynt. Goede gelegenheid om zoet water bij te vullen en het chemisch toilet te legen en afval te recyclen. Rustige camping met goede afgelegen parkeerplaatsen en prachtig uitzicht. Ik hoop het opnieuw te bezoeken.

Prachtige plek, we verbleven in oktober 2019 en deelden de plek met 2 andere busjes. Lokale vissers kwamen vroeg in de ochtend aan - zorg ervoor dat je uit de weg parkeert zodat ze hun boot van de trailerhelling krijgen. Geweldig uitzicht op Staffin Island en verder. Geen voorzieningen anders dan de waterkraan, winkel in Staffin dorp.

Geweldige plek als je Pitlochry bezoekt. Een korte wandeling naar de stad (2 minuten) of het Pitlochry-theater (5 minuten) Het is een parkeergarage dus verwacht niet veel meer, maar 's nachts parkeren is toegestaan. Toen we verbleven waren er nog 4 of 5 busjes daar. Borden op andere parkeerplaatsen die hier het meest overnachten.

Rustige plek in een cirkelvormige bosparking. Alleen parkeerplaats in het gebied dat overnachtingen mogelijk maakt met £ 2 dagelijkse kosten. Altijd behoorlijk druk met andere busjes en geweldig voor toegang tot de Cairngorms.

Geweldige plek, slechts 2 mijl van John O 'Groats maar mijl afstand van het in karakter. De parkeerplaats was behoorlijk druk toen we aankwamen, maar begon al snel leeg te raken van alle campers / campers toen het licht vervaagde. Geen problemen en geen tekenen die beperkingen aangeven voor het overnachten. Geweldig uitzicht op de Orkney-eilanden en een korte wandeling naar de zeestapels. Over het algemeen geweldige afgelegen plek - bezocht oktober 2019

Geweldige plek, echt afgelegen en geweldige positie voor Sandwood Bay Walk. Het strand / baai op de site is geweldig. De site is onontwikkeld maar echt goed. Eigendom van de John Muir Trust, dus u kunt er zeker van zijn dat uw £ 5 kosten goed worden gebruikt. Toiletten en zoet water 1,5 mijl verderop. Sla linksaf net voor het einde van de weg.

Goede plek naast een schitterend strand. Geparkeerd op de parkeerplaats - geen borden om 's nachts nee te zeggen en het volk dat naar / van de boerderij voorbij de weg ging, passeerde zonder problemen. Had de plek voor onszelf toen de auto's met strandbezoekers vertrokken. Het strand en de duinen zijn geweldig, ook veel rotspoelen - zie de zeeanemoonfoto.