@algona
- Carthago C-Tourer I 142
- 2012
- Integraal
2023
Smalle en korte plaatsen, rustig 's nachts, attentie 20 euro van 8 tot 24 en niet voor 24 uur.
Uitstekend stadsgebied voor een bezoek aan Bergamo. Rustig en dicht bij het centrum. Als u in het weekend arriveert, bel dan om te reserveren. Zeer vriendelijke beheerders, ze geven je een kaart van de stad en informatie voor het bezoek
's Nachts rustig, sommige bewoonde vaste campers (geen Roma) schone, verlichte uitlaat
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

2021
Nieuw gebouwde terrasvormige parkings tussen de parkings van de kloven en de bronnen van de groene stroom. Twee badkamers met wastafel. Tegen betaling € 6 van 14/7 tot 31/10 in andere periodes enkel in het weekend. Zonder verlichting. Op een steenworp afstand van de karstbronnen van de Verde-stroom en de prachtige kloven van S. Martino.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

8 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

2020
Moeilijk om een goed onderhouden gebied te vinden dat omheind en schoon is. Misschien is de context niet de beste, maar het is heel dicht bij het centrum, veilig en rustig met een nabijgelegen supermarkt, dus een lof voor de vereniging die het beheert.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden