@alieherman
- 2020
superleuk campinkje. We hebben hier 3 nachten gestaan. je er prachtig wandelen en fietsen. Dikke aanrader
Prachtige camping in een schitterende omgeving! Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Wat een superfijne omgeving. Dichtbij het middeleeuwse dorpje Riquewihr
Klein camping gedeelte. Leuke en ruime plekken.
Al meerdere malen hier gestaan. Hele fijne camping.
2023
uitstekende plaats om te staan als je van de boot afkomt. maar ook om de dag erna met je fietsen Helsinki te verkennen. echt prima
prima plek om de nacht door te brengen voordat je s morgens vroeg op de boot naar Stockholm stapt.
prima plek om vanuit hier de stad in te lopen en te bezoeken. Ook heel makkelijk weer vanuit hier naar de veerboten te gaan. Je kan als je wilt hier ook overnachten
dit is echt niet normaal mooi meer hier! wat een rust, ruimte, uitzicht, natuur en idd al die mooie plekjes op de camping bij het water. adembenemend mooi.
prachtige plek midden in de natuur. maar het gat in de grond met een wc pot erboven deed ons besluiten een paar kilometer verderop iets te gaan zoeken. sorry voor de eigenaar. aardige man.
super schoon sanitair en een zeer nette camping in een erg mooie omgeving.