@alieherman
- 2020
superleuk campinkje. We hebben hier 3 nachten gestaan. je er prachtig wandelen en fietsen. Dikke aanrader
Prachtige camping in een schitterende omgeving! Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Wat een superfijne omgeving. Dichtbij het middeleeuwse dorpje Riquewihr
Klein camping gedeelte. Leuke en ruime plekken.
Al meerdere malen hier gestaan. Hele fijne camping.
uitstekende plaats om te staan als je van de boot afkomt. maar ook om de dag erna met je fietsen Helsinki te verkennen. echt prima
prima plek om de nacht door te brengen voordat je s morgens vroeg op de boot naar Stockholm stapt.
prima plek om vanuit hier de stad in te lopen en te bezoeken. Ook heel makkelijk weer vanuit hier naar de veerboten te gaan. Je kan als je wilt hier ook overnachten
dit is echt niet normaal mooi meer hier! wat een rust, ruimte, uitzicht, natuur en idd al die mooie plekjes op de camping bij het water. adembenemend mooi.
prachtige plek midden in de natuur. maar het gat in de grond met een wc pot erboven deed ons besluiten een paar kilometer verderop iets te gaan zoeken. sorry voor de eigenaar. aardige man.
super schoon sanitair en een zeer nette camping in een erg mooie omgeving.
wat een leuke camping! met hele aardige eigenaresse. dag Riga is vanuit deze camping met de bus (€1,20) uitstekend te doen. Wel even de goede halte voor de terugweg alvast opvragen 😅.
wat een heerlijke relaxte camping! echt een aanrader. mooie zwemvijver naast de camping. lekker muziekje de hele dag bij de receptie. nette wc en toiletten
leuke camping, mooi om fietstocht van de camping te maken via Klaipeda naar de Koerse Schoorwal en dan met de pont terug naar de camping varen.
helemaal dikke prima slaapplek voor alsjeblieft terug komt uit Scandinavië! mooie plekken, prima wc en douches en heel aardige beheerder
priceless!! sssttt geen ruchtbaarheid aan geven want dan is het altijd bezet!
wat een ultieme plek! aardige gastvrouw met een leuk cafeetje erbij. prachtige omgeving
wat een heerlijk campinkje. en een waanzinnige omgeving
nette Campercamping leuke en vriendelijke eigenaren. we hebben hier twee nachten gestaan. op de fiets Deventer bezocht (is prima te doen). heerlijk rustig
prachtige camping en een mooie fiets omgeving. helemaal prima!
Dit was toch wel de verassing van de vakantie. we verwachtten er niets van, maar zochten een plek meteen na de boot vanuit Zweden. maar wát een leuke camping! Netjes sanitair vriendelijke receptie en prachtige omgeving om te wandelen aan het strand en in de duinen met de vele bunkers die je allemaal nog in kunt om te bekijken. Dikke pluim!
dit was niet bepaald ‘onze camping’. Veeeel te groot en commercieel. Wel netjes allemaal, maar grote velden met weinig smaak ingericht. gauw slapen en morgen verder 😉
echt de camping met de mooiste zonsondergang die je je maar kunt wensen op Öland. prima plek en heerlijk strandje waar je even kunt zwemmen
prima en gratis plek om te overnachten als je net van de boot komt. niks mis mee 😊
hartstikke leuke overnachting hier gehad aan het water. leuk en voordelig restaurant met aardige gastheer op de camper parking. ideaal voor overnachting onderweg naar Zweden 😀
prachtige plek om te staan. mooie omgeving waar je lekker kunt wandelen en fietsen. prima sanitair. hele aardige eigenaar.
supervriendelijke eigenaars en een mooie camping. we hebben er elanden, reeën en kraanvogels gespot. netjes sanitair. in de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. zwemstrandje op de camping in de naastgelegen rivier