@alvs
Buren is een prachtig dorp/stadje, dat een camping verdient die er ook mag zijn. Jammer genoeg niet deze. Camping ligt aan redelijk drukke weg. De eigenaren weten niet wat klantvriendelijkheid is: bij aankomst kregen we een tasje met allerlei foldermateriaal (en regels). Daarbij werd gezegd: Op die manier hoef je ons niets meer te vragen, want alles staat er in. Boeken kan alleen minstens 2 nachten. Hele rij campers gaat er niet terug. Jammer!
Wat een plek: mooi vlak terrein, aan rivier gelegen, dichtbij kleine plaats voor alle noodzakelijke boodschappen en een super sanitairgebouw. Hou wel rekening met openingstijden bureau. Acsi prijs was €21.
Prima camping om de Zoutsiederij in de plaats te bezoeken (lopend of op de fiets). Zwembad, bijna aan rivier gelegen. Sanitair is ok, maar beperkt in aantal. Prijs in overeenstemming met gebodene.
Camping heeft nu 3 jaar nieuwe eigenaren. Die hebben er prima werk van gemaakt: het sanitairgebouw is uitstekend. Er ligt een prachtig meer voor de deur (jelaas mag je er niet in zwemmen). Dagelijks is er een steeds wisselende foodtruck. Ook is er een kleine bar. Voor fietsers is een speciale ruimte gemaakt. Dat alles voor een sympathieke prijs met een aardige eigenaresse. Die moet je wel steeds vragen om de slagboom te op.
Soms kun je alleen maar herhalen wat anderen beweren. Dat is in dit geval zeker zo. Prachtige plek, aardige mensen. Graag niet allemaal tegelijk komen: wij stonden met twee campers. Oh ja, koop vooral iets in het winkeltje!
Zo is camperen heerlijk: op fietsafstand van Ambloise, broodservice, gedateerd maar compleet en zeer schoon sanitair. Zeer hulpvaardige en betrokken beheerder die in oplossingen denkt (en uitvoert). Fietsroutes. In het seizoen verzorgt de beheerder ook nog een foodtruck op de site. En dat alles heel aantrekkelijk geprijsd. Kortom, wil je Ambloise bezoeken, maar niet op een stadscamping staan? Ga dan hier naar toe. (bezocht september 2024).
Veel vaste bewoners bij binnenkomst, maar daarna mooie plekken voor elk weertype. De 4 sterren zijn vooral voor het prima sanitairgebouw dat er er redelijk recent uitziet. Keurig verzorgd, superschoon, warm water (douche/afwas).
Als je houdt van rust, moet je hier zijn. Bijna paradijselijk (toiletgebouw verdient die naam niet, ondanks het super hete water uit de kraan). Ook zeer geschikt voor de hond.
camping is gesloten
Ondanks de voortdurende regen, hebben we genoten van ons 1-daags/nachts verblijf. Verharde ondergrond en een voortreffelijke douche/toiletruimte. Daarbij opgeteld de eigenaresse die een top gastvrouw l blijkt. We komen terug bij mooi weer.
Alles in orde: locatie, rust, sanitair, ruime plaatsen. Ook kun je prima wandelen naar dorp of andersom. Echte aanrader.
Stonden hier 1 nacht. Er was geen ruimte op de camping voor onze 2 campers. Kregen deze camperplekken. Kosten €29,- pp. Veel te veel voor een camperplek. Oh ja, ik begrijp dat we hier niet hoeven te staan (zoals de beheerder eerder schreef). Doen we dus niet meer. P s.sanitair is prima...
Zo dichtbij een centrum sta je zelden. Nu zijn de andere parkeervakken ook niet meer in gebruik en kijk je altijd op de gracht.
Wat kleine plaatsen, die he niet zelf mag uitzoeken. Nogal donker. Sanitair is recent vernieuwd en is top. Lopend naar de kathedraal in ca.25 minuten.
Camping is slecht aangegeven, en daarna definitief gesloten. Dus bespaar je een zoektocht (is het mogelijk camping van de kaart te halen?)..
Prachtig gelegen onder het oude Middeleeuwse stadsdeel. Heel aardige ontvangst, sanitair niet nieuw, maar alles werkt.
Locatie is prima, wel afgelegen. Voorzieningen op camping op orde. Boodschappen doen is uitdaging. Wij betaalden €25 eind april: teveel voor het gebodene. 'Kortingskaarten doen we niet aan'..sprak de wat norsige dame aan de receptie.
Zo ziet een ideale camper-camping eruit (vind ik). Royale plekken, rustig, naast een riviertje, pal naast een zeer charmant dorp met winkels en restaurants. Sanitair voldoet dan ook nog prima. En de naastgelegen kerkklokken luiden 's nachts niet. Kortom, Top.
Camping heeft nieuwe eigenaar. Die heeft vooral de prijskaart aangepast. Wij betaalden €29,50 voor 1 nacht, 2 volwassenen en hond (verdubbeling met wat de app meldt!). Het sanitair is echter niet aangepast en stamt uit periode net na de oorlog: dramatisch (zie foto's).Schandalig dat deze camping nog vermeld wordt in onze NKCapp. Advies: zoek verder.
Uistekend bevallen: nieuwe eigenaar is aangenaam, werkt aan verbeteringen. hoewel ? toiletgebouw is goed verzorgd en schoon, zwembad is heerlijk als verkoeling, terras met tour op tv. Schaduwrijke plekken, lavendelvelden en stadje (Valreas) bij de hand. Zeer aan te bevelen.
Typische gemeentecamping. Mooie locatie, direct aan de Saone. Helaas werkten douches in ons deel niet (volgens beheerder lag dat aan snelheid van de reparateur).
Mooi gelegen, rustig en toch vlakbij winkels. Naast een mooi park en zeer groot park (ideaal voor de hond). Sanitair is redelijk recent.
Zeer mooi gelegen, rand van stad, naast een zeer verzorgd en fraai aangelegd landschapspark. Sanitair meer dan goed.
Mooi gelegen, rustig en toch vlakbij winkels. Naast de camping ligt een zeer uitgebreid park...ook ideaal voor de hond.
Prima camping, top sanitair, aardig personeel.