@alygator
- 2005
Vooraan camperplekken waar je stroom kan pakken. Het gaat allemaal met een Qr code. Het is goed te doen staat in 5 talen ook in Nederlands. Je kan water pakken voor 2 euro kan je 10 minuten water. Wil je toch wat comfortabel staan. Dan kan je staan op de voormalig camping. Weer kaartje kopen met Qrcode met deze code kan je naar binnen naar de toiletten,douches en afwasplaats. Het werkt perfect. Dicht bij het stadje strand met leuke restaurants
Wat heb je toch een fijne camperplaats, en een mooi huis echt prachtig. we hebben bijna 3 weken bij jou gestaan. Elke dag kwam Moony (de hond) een paar x langs. Bedankt voor ons verblijf, blij dat we je nog konden helpen met het grind verwerken voor het toilet. Als je ons nog keertje nodig bent dan Bel je maar😁😁😁 Groetjes Aly en Chris ps we komen zeker terug!!!
Het kan aan mij liggen. Wij kwamen zwaar vermoeid aan verheugden ons om hier de camper neer te zetten. lekker ff het dorp in te lopen om wat te eten en morgen boodschappen doen. Dat lukte al stond deze erg scheef. Toen ging ik lezen hoe ik een kaartje moest halen, toen kwam het. want ik moet een code scannen die er niet stond. Heel vreemd nog gekeken naar een website die was er ook niet. Naar pech die daghebben gehad was het klaar! Naar huis!!
Een aantal keren geweest . Deze keer viel het ons erg tegen idd de kuilen, maar het is nu 22 euro en dan nog stroom erbij voor 4,25.. dat is aan de prijs. We vonden het erg donker daar en de wifi werkte niet. Dat mag je toch verwachten, maar ja het is dicht bij de stad je kan er heen met de fiets en het uitzicht is prachtig.
Vandaag een dagje Volendam geweest. Mooi dichtbij bij het centrum.We stonden er al enigste. Wat ik een groot minpunt vond dat er geen Wifi was. Dat valt me toch erg tegen. want zelfs bij de kleine camperplaatsen is er Free Wifi. Van een groot vakantiepark en haven en de camperplaats had ik dat wel verwacht. Dat kan echt niet meer in deze tijd.
Een spaans georiënteerde plek. maar gelijk bijna op strand staan met je camper.. Hond mee op strand. je hebt een waterpunt dat was super. 1x veel overlast van jongeren gehad op het strand. Dit door gegeven aan de receptie. Verder kun je er iets eten en lekker genieten van strand en zee. Het is geen 4 sterren camping