@ambri
- Pössl 2Win 2 Win Plus
- 2018
- Ander
- Buscamper
Plaats open tot eind oktober. Rustiek en toont zijn leeftijd. Maar erg knap, schoon en goedkoop. Met Teleferico in de stad. Uitzichtpunt en Santuario naast de deur.
De camping is geopend. Het is eenvoudig maar perfect in orde. Sanitair verouderd maar schoon. weinig plaatsen in de zon, veel schaduw. 20 minuten lopen naar het historische centrum.
Zeer mooie plaatsen met uitzicht op zee. Sanitair ok. Restaurant ook aantrekkelijk - maar je wordt opgelicht met de prijzen en plotseling 7,50 € betaald voor een brandewijn. Best ondeugend.
De camping was wegens vakantie gesloten. Ik reed door naar Andorra.
Zeer mooie plek en zeer vriendelijk welkom. zeer schoon modern sanitair. Kleine supermarkt en een bar.Locatie nabij Torla en het Nationaal Park is geweldig.
Sitecode: 20307
De camping was vandaag gesloten. Rijd tevergeefs. Jammer.
begin oktober en helemaal alleen ... sanitair een ramp, oud, kapot en erg vies! Dode vliegen en slakken in de lava's. en we betaalden 22 euro! Alles was erg vervallen. Jammer van de goede locatie aan de rand van het dorp.
Prachtige plek aan het meer. Moderne en zeer schone sanitaire voorzieningen. Perfect uitgangspunt voor excursies op de fiets.
zeer gastvrij, goed lokaal eten. erg rustig tussen de olijfbomen. Geiten en ganzen zijn onderweg. charmante buitendouche, maar verder geen infrastructuur. 15 minuten lopen naar het centrum. conclusie: erg leuk! en we waren alleen. blijkbaar nieuw: perfect internet.