@amicitia
- 2013
wij vinden dit een zeer fijne en gemoedelijke camping, aardige mensen en vlak aan zee. fijne douches en aardig winkeltje. in de omgeving is niet heel veel te beleven.
19 juli 2025 1 nacht hier gestaan , mooie rustige camping fraai aangelegd, niet te ver van de snelweg, komen graag terug!
Dit is een zeer fraaie camping met diverse mooie uitzichten. weinig stonden op een plaats met uitzicht over de vallei. Dicht bij het mooie dorp en prachtige omgeving, de receptie is niet geweldig aardig, maar voor ons geen probleem. Wij komen graag terug.
De ligging en zeezicht plaatsen zijn zeer fraai. Wij hebben hier 6 nachten gestaan in mei 2025 , prachtig uitzicht over de zee. Voorste toilet gebouwen zijn perfect, de andere niet 5 sterren waardig. We misten enigszins de charme van het kamperen.
3 nachten verbleven begin mei 2025. Camping ligt direct aan zee, strand is niet geweldig . schone douches. Vanuit de camper hoor je de golven , mooie omgeving en zeer geschikt om te fietsen naar bijvoorbeeld Montpellier, een Stan om aan te raden. Helaas begin mei al veel muggen!
Wij hadden deze camping gereserveerd voor 3 nachten , begin mei 2025, we zijn de camping opgereden en direct doorgereden . het toilet gebouw leek een oude bunker . Veel muggen , maar daar staat dit gebied bekend om. De omgeving is wel mooi en verrassend.
Wij zijn de camping opgereden en direct omgedraaid, het leek wel een getto, een braakliggend terrein , wel bij de zee,
zeer onvriendelijk, ondanks veel onbezette plaatsen werden we niet toegelaten, Spanjaarden die aankwamen en niet gereserveerd hadden werden wel toegelaten. Je staat zeer dicht op elkaar Let op ! steile helling van 21%. Wij zijn doorgereden!!
Wat een aardige en behulpzame mensen hier! Mooie camping vlak aan zee. Altijd fijn om hier te komen.
Mede door de goede reverenties, zijn wij hier op de terugreis beland. Wij voelde ons absoluut niet welkom, geen broodjes service of wat dan ook. de omgeving is uiterst saai . , daar moet je van houden. de plaatsen en douches waren perfect in orde. wat ons betreft een goede tussenstop camping
een pareltje onder de campings. Fraaie plaatsen aan riviertje, schone en originele wasruimte met perfecte stortdouche. De omgeving is bijzonder mooi met veel wandel mogelijkheden.
wij zijn hier gekomen door de vele positieve berichten, uitzicht op zee! Dat zijn een beperkt aantal plaatsen waarvan de meeste worden ingenomen door Spanjaarden met vaste plaats , zoals het lijkt. wij konden alleen kiezen op een plaats achter de camping. een plaats met zeezicht in het hoogseizoen, vergeet het maar! de douches lijken wel 50 jaar oud! in het voor en naseizoen misschien een prima camping . Het ligt wel aan een fraaie baai
De ligging ten opzichte van strand en Bilbao zijn gunstig. De camping zelf heeft geen charme, wij zijn in het hoogseizoen met camper maar alles wordt volgepropt. Leuk voor 1 of 2 nachten maar dan snelweg, en bovendien best een dure camping. De sanitaire voorzieningen zijn wel mooi en schoon.
lekkere Spaanse camping , geweldig gelegen aan zee . Wij stonden tusse de Spaanse gasten , wat buiten gewoon aangenaam was. schone douches en toiletten. Het was enigszins manoeuvreren met de camper. in de omgeving is niet heel veel te beleven of te zien. wel aardig om te fietsen