@amim
Fantastische lucht op een fantastische locatie. Het uitzicht is adembenemend. De faciliteiten zijn geweldig. Op korte loopafstand van winkels en bars en de bushalte naar het begin van de Cares Trail. Boek online een bus bij ASA. Toegang tot het sportcentrum, douches en toiletten en een klein waterpark voor kinderen. Zeer ruime plaatsen. 's Avonds geweldige sterren.
Goede locatie voor de laatste stop voor de veerboot als je een zwembad wilt. Verder is het niet erg goed onderhouden. Vies doucheblok, hoewel het nieuw is. Slechte douche-energie. Prullenbakken niet geleegd en toiletpapier niet 's ochtends vroeg vervangen. Teleurstellend voor de prijs.
Uitstekende camperplek met prachtig uitzicht. Uitstekende schone toiletten en douches en wasdroger. Aardige eigenaren die erg behulpzaam zijn. Goede WiFi vanuit het kantoor/de bar. Korte wandeling bergafwaarts naar prachtige stranden.
Ik vond deze plek geweldig. Aan een beschut strand, op 300 meter afstand door het bos. Naast een klein stadje om boodschappen te doen, enz. Goede loos- en vulpunten, elektriciteit is vereist. Wasmachine en waslijn en een koude buitendouche. De parkeergelegenheid is ruim en op gras. Er zijn blokken nodig op de helling.
Zeer centraal gelegen ten opzichte van een prachtige stad en rivierwandelingen. De oude stad is op loopafstand. Het concert van J-Lo vond plaats op ongeveer 200 meter afstand, dus goed entertainment! Er was een bouwplaats naast de deur, maar er was weinig lawaai.
Mooie familiecamping. Dichtstbijzijnde camping bij het strand met een zwembad in de omgeving. korte fietstocht naar prachtig strand. Goede waarde.
Prachtige lucht naast een klein meer. gebruik van toiletten, douche, water. grote vlekken. Prachtig rustig stadje.
Naar de camping gebeld voor een kijkje omdat de locatie goed is. Het is een puinhoop. Vol fulltime kampeerders. Geen leuke sfeer.
Heerlijke tussenstop. Uitzicht op park en meer. Pal naast de middeleeuwse stad. Geweldig. Geen campervoorzieningen.
Zeer mooie camping. Meestal ingezeten of langere termijn camping. heerlijke bar en uitstekend super schoon modern sanitair. Rustig. Een korte wandeling (5 minuten) naar het zwembad en een klein strand. U krijgt een gratis pas voor het plaatselijke zwembad met glijbanen enz. U krijgt ook een toeristenkaart voor gratis vervoer in de regio en gratis toegang tot sommige attracties. We gingen met de trein naar Neuchâtel en deden gratis een cruise op het meer! De receptie was uitstekend voor lokale informatie.
Mooie eenvoudige camping. Mooie schaduw. Goede sanitaire voorzieningen. korte wandeling (300 m) naar fantastisch zwemgedeelte aan het meer. Mooie fietstocht van 10 km naar Montreaux. aan de dure kant. 70€ voor 4 personen.
Uitstekende lucht voor 11 €. Rustige plek aan mooie zwemvijver. speelveld en bar naast de deur. Leuke sfeer over.
mooie camping. zeer ontspannen. grote schaduwrijke plaatsen met volwassen bomen. uitstekend restaurant en een klein zwembad. fantastisch fietsen in de omgeving.
Heerlijke rustige tussenstop. eenvoudige parkeerplaats met openbaar toilet aan mooi meertje. geen andere voorzieningen. Mooie wandeling rond het meer. zwemmen en vissen mogelijk.
Sitecode: 1944
Zeer ruime, rustige lucht naast de stad. Leuke vriendelijke aantrekkelijke stad. water elektriciteit beschikbaar. € 11:50 Naast de Cauterets-gondel voor zomerse wandelingen en uitzicht op de top voor € 12:50 retour. Geweldig dagje uit.
Heerlijk rustige tussenstop voor de nacht. Leuke picknickbanken.
Goede waarde. Zeer ruim kies je eigen plekje. direct aan fietspaden naar blois en chambord. Schone faciliteiten. genoten van ons verblijf.
Uitstekende lucht. Direct naast de stad. mooie wandeling naar de stad. Naast groot lommerrijk park. heerlijk om te rennen. gemeentelijk zwembad naast de deur, zeer goedkope toegang. midgetgolf ook naast de deur een hit bij de kinderen.
heerlijke rustige ruime camping. Nauwe toegang tot uitstekende kindvriendelijke fietspaden. receptie zijn zeer behulpzaam. klein maar mooi zwembad.
Heerlijk rustige locatie aan de rivier. mogelijk om vanaf hier kajak te lanceren en het kasteel op slechts 400 meter afstand te verkennen. toegang tot zwembad bij verblijf op de camping. als u in de kamer ernaast verblijft, moet u betalen voor toegang tot het zwembad en douches. veel ruimte en kies je eigen plekje. was van plan om 1 nacht te blijven en bleef 3.
Uitstekende aire voor futuroscope. slechts 5 minuten lopen. 5 minuten lopen ook naar grote Auchan-supermarkt. veel ruimte en rust.
Fantastische locatie. Staanplaatsen met veel ruimte en uitzicht. Eenvoudige maar schone faciliteiten. Genoeg te doen in de omgeving. Zal zeker terugkeren.
Een van de mooiste plekken om ooit te parkeren! Hoewel er geen camperfaciliteiten zijn, is er voldoende schaduwrijke ruimte om langs de rivier te parkeren. De uitzichten zijn geweldig. Je kunt vanaf de steiger direct naast de lucht zwemmen. De grote kruisers meren dichter bij de stad aan. u kunt quintas, wandelen, kajakken, boottocht of trein vanaf hier bezoeken.
Mooi klein dorp om te bezoeken omdat er een lokaal festival was. Dorp verwend door chique winkels, hoge prijzen en chique auto's. Als festival tot laat doorgingen verbleven we in het strand parkeerterrein. Dit was echter ook lawaai met verkeer dat tot laat en vroeg in de ochtend doorkwam. het was zaterdag . Zondag was het parkeerterrein geblokkeerd. We wisten ons eruit te persen maar andere kampeerders wilden vertrekken maar konden het niet.
Deze camping is duur voor wat je krijgt. Het heeft de faciliteiten, maar ze moeten worden gemoderniseerd. Het zwembad is erg mooi. Voor deze prijs-id verwacht je een fatsoenlijke playgroubd, kinderclub, fatsoenlijke winkel. Afbeeldingen op de website geven de indruk dat het op het strand is of toegang heeft tot het strand, maar het niet. Het grenst aan een duinnatuurreservaat. Het is een wandeling van 10 minuten maar een zware wandeling terug met kinderen en strandspullen.
Hield van deze plek direct aan een prachtig lang strand. Je zou hier zeker een tijdje kunnen blijven. promenade naar de stad. klein waterpark naast de deur. douches, elektrische en legen plek en fan strandbar. Vriendelijk personeel ontmoet je bij de poort. grote waarde.
Geweldige strandplek. We hebben alleen daar overnacht. erg stil 's nachts. Toegang rechtstreeks naar het prachtige strand. Niets veel in de stad. Een broodman komt 's ochtends in de bestelbus. heeft strand douches. Sommige plekken zijn moeilijk toegankelijk vanwege berichten die eruitzien alsof ze oorspronkelijk voor schaduw werden gebruikt. Aire zou een beetje opruimen kunnen doen.
Geweldige campers top om de prachtige stad en universiteit te zien. Slechts een korte wandeling over de voetgangersbrug. Aire is gratis. Het is vrij druk dus voelde me veilig. Het ligt in een park naast de rivier met een speeltuin, skatepark, watersportgebied. Heel rustig 's nachts.
Geweldige plek om te overnachten en een reis afbreken. In het midden van niets! De lucht is een enorm parkeerterrein en ziet er als niets uit totdat je rond het aangrenzende gebouw gaat en je tegenkomt wat alleen kan worden omschreven als een oase. Mooi zwembad omgeven door gras en bomen en een kleine snackbar. 'S Nachts rustig behalve de vuilniswagens.
We kwamen aan in een weekend in juli en de beste beschrijving was dat het leek op een vluchtelingenkamp. Ingepakt, geen gras, zeer stoffige kleine plaatsen ...... maar heel mooi schoon toilet / douches, zwembad. Kregen kleine boot naar het prachtige strand € 1,50 retour. tavira ook mooi.
Echt een geweldige camping. Korte wandeling naar het strand en ongeveer 10 minuten naar het mooie dorp. Campingfaciliteiten zijn brandschoon. Enorme doucheruimte en mooie aparte camperruimte. Het enige negatieve is dat je apart voor het zwembad moet betalen.
erg leuke uitstraling. Grote schaduwrijke sites. Heerlijk makkelijk lopen / fietsen naar de oude stad. Ik probeerde het zwembad van de camping te gebruiken, maar kreeg te horen dat ik moest vertrekken. U hebt alleen toegang tot de bar en het restaurant. Geweldige plek om te stoppen.
Geweldige aire. echt centraal en zo stil en veilig 's nachts. Parkeer aan de overkant van de weg met een markt op dinsdag en een zwembad.
Ik was dol op deze camping. 2 mooie zwembaden en 2 stranden. 1 Rocky en 1 een zanderige Cove. wandelingen langs de kust zijn spectaculair. we gingen kajakken langs de kust van het nationale park. het was geweldig. De restaurants etc op het strand zijn allemaal prachtig. niets plakzetters over deze plek. bijna iedereen hier is Nederlands.
Zeer rustige en veilige plek. Geen andere voorzieningen dan een parkeerplaats en een trein naar Montserrat. Mooi openbaar zwembad de andere kant van de hoofdweg die zeer welkom na een warme dag op de berg is.
Uitstekende aire. Veilig, stil en handig. Een bezoek aan het stadscentrum en bezoekerscentrum is een must. prachtige kleine plaats.