@anananan

2022
5.41m
Buscamper
Bezit

De locatie is goed, vriendelijke ontvangst. Het sanitairgebouw is dik in orde.Het zwemmen in het meer is natuurlijk fijn. Het restaurant hebben we niet getest. De camping is van vaste gasten die het je op onvriendelijke toon verbieden een rondje te lopen. De paar passantenplekken zijn wat ongelijk en werden modderig bij regen omdat veel gras is verdwenen. Tevens dicht bij de weg waar zwaar verkeer over rijdt dus wij sliepen alleen met oordoppen.

Fijne plek in bosrijk gebied aan een beek. wel dichtbij de grote weg maar voor ons niet storend (‘s nachts rustig). Prijs/kwaliteit is in orde, sanitair is schoon, prima douches, broodjesservice met uitstekende croissants. Fijn dat er een restaurant is. Ideaal voor een doorreis, maar eigenlijk meer dan dat: ook een mooie plek om wat langer te verblijven vanwege de mooie omgeving.

Het natuurkampeerterrein is echt een heel mooi terrein, sanitair prima. Prijs/kwaliteit in orde. Ik kom hier graag weer terug voor de rust.

Mooie plek met ruime plaatsen (wij stonden op het campingdeel) en veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen. In eerste instantie vonden wij het jammer om dichtbij een grote weg te staan, maar we hebben het helemaal niet als storend ervaren en ‘s nachts was het gewoon rustig. De douches zijn fantastisch: ruim en schoon. Fijn dat er ook broodjesservice is. Hier komen we terug.

Prachtige locatie in de wijngaard. Heerlijk om te lopen met uitzicht op het slot. Plekken zelf zijn niet groot, je staat dicht naast elkaar geparkeerd maar je kunt rondom heerlijk zitten. De eigenaren zijn superaardig: geven veel handige extra informatie. Wij misten een plek om af te wassen en vonden het onhandig dat de gedeelde toilet en douche in 1 ruimte waren ivm spitsuur ‘s ochtends. De prijs is daar echter ook naar dus gewoon 5 sterren.

Fijne plek, heel aardige mensen. Broodjesservice ook op zondag met heerlijke croissants. Keuze tussen plekken met grind of gras (dan niet kaarsrecht, maar is eigen keuze). Sanitair is verouderd, maar schoon en alles werkt. Erg fijne douches (zonder muntjesgedoe). Terrein is goed onderhouden en mooi groen, ligging is heerlijk rustig in de natuur.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Fijne ontvangst, super verzorgd allemaal en mooi aangeplant met veel groen. Sanitair helemaal in orde, plekken ruim, achter de camping een omheind wandelpad om de hond lekker te laten uitrazen. Top!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Lekkere plek voor een kleine (bus)camper (niet voor de grotere campers ivm de zachte grond). Fijn, kleinschalig met Hollands uitzicht. Aardige en behulpzame eigenaren. Mooie ligging aan de Ronde Hoep, lekker rustig in de nacht, overdag hoor je gezellig de dieren van de boerderij. Sanitair goed schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Goed verzorgd, alleen al de aankomst. Het gebied is natuurlijk geweldig. Uitzicht is prachtig, plaatsen mooi gesitueerd en lekker ruim. De camping is op en top verzorgd. Wel een paar heel kleine puntjes betreft het toiletgebouw: toiletpapier meermaals op, timer voor het pauzeren van de douchetijd irritant, toiletbril niet goed schoon gemaakt. Verder maakte het allemaal wel een goed schone indruk. Topplek!

Superlocatie, wij hadden geluk met een prachtig plekje aan de beek. Voor mij de belangrijkste twee zaken: sanitair was goed in orde en het was stil na 22:00uur. Kom graag terug om dan ook gebruik te maken van het eetcafe op de camping, was er nu niet van gekomen.

Sitecode: 19454

Een hele nette camping voor nette mensen, lekker op tijd stil savonds. Echt schoon sanitair, goed onderhouden allemaal, prachtige omgeving

De omgeving is natuurlijk prachtig, maar een groot deel van de camping heeft last van de grote weg die ernaast loopt. De eigenaar is vrij onduidelijk, openingstijden heel vaag waardoor je bij vertrek ineens voor een dichte receptie staat te wachten. Ondanks reservering kregen we een vreemde plek met onze camper tussen de tentjes, het werd ons niet duidelijk hoe we op het mooiere deel terecht konden komen. WIFI is er alleen voor de deur van de receptie. Sanitair is gedateerd, maar netjes.

Niet voor niks een top beoordeling, niks te veel gevraagd voor deze behulpzame eigenaren. Wij hadden een probleem met onze camper en ondanks dat het laat op de avond was werd dit zo voor ons opgelost, echt toppers! Verder gewoon een fijne plek, mooi onderhouden plaatsen, schoon sanitair. Aan alles is gedacht!

Echt een heel fijne plek met superbehulpzame mensen. Wij hadden een probleem met de camper maar niks was te veel gevraagd voor de eigenaren, ook de andere camperaars schoten te hulp. De sfeer was echt prettig, lekker rustig, fijne plekken, mooi onderhouden, schoon sanitair. Ondanks dat er maar 1 toilet en douche was nooit hoeven wachten. We komen er graag nog eens terug

Prachtig gelegen camping, mooie ruime plaatsen. Helaas voor mij echt een tegenvaller: het is geen partycamping maar rustig wil het snachts ook niet worden. Net pech dat ik naast een luidruchtige groep zat. Vond de toiletten en het sanitair niet heel netjes; achtergelaten troep en viezigheid van andere bezoekers, maar dat was dezelfde groep dus dit was mogelijk ook net pech. Verder miste ik de puntjes op de i bij het sanitair: ontbreken van een haak om wat op te hangen, deuren die niet dicht gingen, klinken zaten los, kranen deden het niet. Klantenservice ook vreemd, bij aanvang prima maar toen ik wegens de luide groep ging verkassen werd ik een beetje geschoffeerd: ze hadden mijn nieuwe plaats per ongeluk ook een ander beloofd waardoor ze mij nadat ik al helemaal geïnstalleerd was vroegen om te vertrekken. Probeerden hierbij hun communicatiefout in mijn schoenen te schuiven en waren niet oplossingsgericht. Jammer, had 60 euro per nacht betaald dus had echt meer verwacht.