@anbiermann
Seit 2012 im Wohnmobil unterwegs mit Frau und Hund (Kangal). Lieblingsländer Polen, Frankreich, Niederlande und natürlich Deutschland.
- 2012
- XGO Dynamic 27
- 2020
- Alkoof
Een rustig plekje vlak bij het natuurzwembad, tenminste nu in het laagseizoen. Een avontuurlijke tocht, maar Google weet de weg. Erg leuk voor een overnachting op doorreis.
Een zeer liefdevol aangelegde camping met alles wat je nodig hebt; je betaalt alleen voor elektriciteit en sanitair wanneer je het nodig hebt. Wandelen en fietsen in het natuurgebied "Hohe Schrecke" is direct vanaf de camping mogelijk. Het kasteel is een bezoek waard en ligt op korte loopafstand. Ook perfect voor honden.
Gelegen in the middle of nowhere in Noord-Duitsland, maar prachtig gelegen, met een geweldig zwemmeer en een eigen hondenmeer, een grote speeltoren en kabelbaan voor kinderen en een vriendelijke eigenaar die ons op de fiets de weide liet zien. Moderne en schone winkel voor medische benodigdheden, met wasmachine, droger en vaatwasser. Pure vrede.
Een werkelijk schitterende locatie met liefdevol omgebouwde stallen tot sanitaire voorzieningen. Aardig echtpaar die het runnen, een echte aanrader. En als je geen camper hebt, kun je een geweldige B&B boeken. Met de fiets bent u in ongeveer 15-20 minuten in Groenlo. Daar kunt u winkelen, een ijsje eten of een bar/restaurant bezoeken.
Centraal gelegen, op een steenworp afstand van het stadscentrum, niet mooi, maar wel van alle gemakken voorzien. 10 minuten naar Obelink. Contantloos betalen uitsluitend via de Campercontact app, werkte zonder problemen ondanks het feit dat ik een iPhone had. Als u op de betaalpagina foutmelding 404 krijgt, wacht dan even. De medewerker komt het geld ophalen of plakt een sticker op het raam met het verzoek om te betalen. Dan wordt er wel een toeslag van € 2,- gerekend.
prachtige (terras)ruimte in prachtige omgeving. Een hele aardige telefoniste (spreekt Duits), prima faciliteiten (stopcontacten voor mobiele telefoons bij de receptie, hondenbakken, afvoerstation, sanitair, veel stopcontacten, rechte parkeerplaatsen). Geopend vanaf 1 april. Steile toegang is mogelijk met elk voertuig.