@ancello
- Bustner Nexxio Time 700 Time 700
- 2016
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Leuke camping met hele vriendelijke eigenaren en personeel. Grote plekken en er liggen al vlinders klaar die je kan gebruiken zodat je niet op het grind/gras staat. Prachtig uitzicht. Alleen wifi bij de receptie/restaurant . Sanitair wel verouderd maar schoon en best veel vliegen vanwege de koeien die er staan waarschijnlijk. Trein hoor je ook vaak toeteren. Je kan alle kanten op fietsen maar wel even zoeken naar fietspaden. Camping Aanrader!!!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
zeer slechte ervaring. Kwamen aan en hun hond piste meteen op mijn tas. alle honden mogen los. geboekt voor 4 dagen via de campercontact app en 210 euro betaald. gingen na 1 nacht weg en moesten weer voor 1 nacht betalen. 30 euro. hoezo 210 euro dan? wel broodjes op tafel gesmeten zonder iets te zeggen, onvriendelijke mensen. campercontact wilde wat regelen maar ze zagen overal vanaf. jammer maar kregen dus niets terug. komen daar nooit meer.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Hele slechte ervaring met camping. We hadden via de campercontact app geboekt en 4 dagen betaald. Kosten 210 euro. We kwamen aan en er piste meteen al een hond van hun zelf op die daar loslopen. ( alle honden mogen daar los) na 1 nacht besloten naar huis te gaan en ons verlies te nemen. Moesten we alsnog 30 euro betalen voor 1 nacht. Campercontact heeft zn best gedaan om nog iets te regelen maar kreeg ook niets voor elkaar. Komen er nooit meer
Prima moderne camping voor een paar nachten om de stad Wenen te bezoeken. Vriendelijk personeel en schoon en erg mooi sanitair. We hadden per ongeluk een verkeerde datum ingevuld bij het boeken en moesten een nieuwe boeking doen. Kregen ons geld netjes terug. Prima service
prima camping aan een meertje, sanitair vrij nieuw aardige eigenaren en ruime plekken. ook broodjesservice. Het dorpje was uitgestorven. kleine supermarkt waar wel alles was, pizzeria erg goed. bij de Griek lekker gegeten maar hele slechte service. 2 personen kregen geen eten (systeemfout) en ze waren de saus vergeten, dus geen aanrader.