@andebelder
Wat een prachtige camping! Zicht op de Ee en de weilanden. Alle faciliteiten en meer! Zeer warm onthaal! En alles piekfijn in orde.
Een zeer rustige, groene camping aan het Pieterpad. Sanitair is zeer proper. Vriendelijk onthaal!
Deze camping heeft een toplocatie en daar betaal je ook voor. 1 nachtje verbleven. Helaas was de camping volzet maar we mochten gelukkig van de eigenaars achter de schuur parkeren en gebruik maken van alle nutsvoorzieningen. Sanitair was zeer proper. Alleen jammer dat je voor 28,5 euro toch nog apart voor de douche moet betalen (0,5 euro - wat niet duur is en je kan lang genoeg douchen maar het zou inbegrepen mogen zijn voor die prijs).
Sitecode: 101966
Zeer rustige locatie aan een fruitgaard. Vriendelijke ontvangst. Het sanitair is in orde. Uitgebreide hoevewinkel. En zeer lekkere appels!
Een kleine camping, niet te ver van de snelweg en dus ideaal als tussenstop. Zeer vriendelijke dame aan de receptie. Sanitair is in orde. Alleen jammer dat douches en toiletten in 1 ruimte zijn. Ik persoonlijk vind het beter als dat gescheiden is. Terrein is hellend, maar wij hebben geen blokken gezet. Het ging prima zonder op onze plaats. Plaatsen zijn vrij te kiezen. 28 euro voor camper en 2 personen, elektriciteit en water inbegrepen.
zoals door de anderen gemeld is de CP nu voor de brug (als je van Malmö komt). Betalen via QR code en toegangscode voor sanitair per mail. Douche bevindt zich aan de andere kant van de brug. Er is enkel een wc op de camperplaats. Heerlijk uitzicht op de brug. Met picknick tafels. Een aanrader voor 1 nacht. 350 kronen, alles inbegrepen.
Een rustige camping, niet al te ver van de snelweg. Wij hebben er 1 nacht gestaan en hadden een plek met picknick tafel wat erg leuk was. Het sanitair is in orde. Centrum is op wandelafstand (supermarkt etc).
Een grote camping met veel vaste verblijvers. Wij waren er bijna alleen nu. Sanitair was heel goed en zeer proper. (schoenen uitdoen!) Zeer rustige omgeving. Mooie wandelingen rond het meer mogelijk. Zoals de anderen zeggen, als de camping vol staat, kan het wss erg druk zijn aan de douches. Maar dat was nu niet het geval.
Als je echt in de natuur wil zijn, dan is dit een camping voor jou. Elke camper/tent staat apart in het bos. Je kan kiezen uit “meer”plaats (aan het water) of een “bos”plaats. Afhankelijk waar je staat, kan het tot 1,5 km wandelen zijn naar de douches. Wel staan er verschillende “utedass” verspreid in het bos, dus voor een toilet moet je niet ver wandelen. Er vertrekken verschillende mooie wandelingen van het infocenter.
Echte camping met alle bijbehorende infrastructuur. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Göteborg. (tram 5, op 12 minuten in centrum). Hogere prijsklasse. Best reserveren want anders kans dat je geen plaats hebt.
Zeer rustige plaats aan een meer! Er is verder niets in de omgeving buiten bossen. Sanitair is ok. Het is in een oud huis dat omgebouwd werd. De tijd is er blijven stilstaan en dat ruik je. (oma geur) Maar alles is aanwezig en in orde. Je kan er zelfs een wasje draaien.
Erg rustig gelegen plaats! Te betalen aan een automaat in de jachthaven waar je kan douchen en toilet kan gebruiken (met code op ticket). Sanitair was in orde. Je staat vlak aan een spoorlijn dus dat hoor je wel. Maar geen spoorverkeer ‘‘s nachts. Je kan ‘‘s avonds een ommetje doen in de omgeving maar voor de rest niet veel te zien.
Goed voor een nacht voor of na een bezoek aan Kopenhagen. Vlakbij de luchthaven maar wij hadden er geen lawaai van, dat zal afhangen van de windrichting. Sanitair was heel proper en echt in orde. Betalen aan een automaat in de haven en ticket zichtbaar plaatsen want het wordt gecontroleerd. Ik denk wel dat je op tijd moet komen want het stond helemaal vol.
De ligging is vlakbij de snelweg, dus ideaal als stop richting Zweden. Uiteraard hoor je het verkeer maar het is niet overheersend. Sanitair was ok, douche met muntjes. Directe toegang tot strand. Voor de rest niet veel te zien.