@andrewjw
Superkleine camping vlakbij Morlaix en de veerhaven van Roscoff. Grote, afgebakende plaatsen in een grote cirkel, dus erg gezellig. Vriendelijke ontvangst en € 21 voor 2 personen en een camper. Elektriciteit inbegrepen. Nieuw douche-/toiletgebouw. Enorme douches met veel hanghaken en warm water. Super! De toiletten zijn prima, maar hebben geen handwasgelegenheid, waardoor de toiletdeur, douchedeur en het toetsenbord vuil zijn... een ontwerpfout die makkelijk te verhelpen is. 👍
Supercamping aan de rivier met veel schaduw als je dat wilt. Gigplekken met gemakkelijke toegang. Oude maar brandschone faciliteiten, vriendelijke ontvangst, Sri Lankaans restaurant in het dorp en bistro aan de rivier. €13 per nacht voor twee personen, inclusief elektriciteit! Moderne camperservice. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding.
Goede camping met schone, redelijk goede faciliteiten, vriendelijk welkom en een veilig gevoel. We genoten van een zeer grote mixed grill, aardappelen en salade met een fles eigen rosé voor € 42. De camping kostte € 32. Een goede keuze voor een nachtje.
Super camping, makkelijk te vinden vanaf de hoofdweg, vriendelijke ontvangst, schone en moderne faciliteiten, ruim voldoende warm water.
Drie sterren omdat er een groot zwembad is om in af te koelen. Ouderwetse faciliteiten, lauw water en geen toiletpapier. Toiletten worden gedeeld met alle zwembadgebruikers. Grote staanplaats op grind, water en cassette-afvoer vlakbij. Veel stacaravans. Prima voor een nachtje.
Een goed bereikbare camping aan zee, vlakbij de veerbootterminal van Roscoff. Goede faciliteiten en een restaurant dat gesloten was op de twee nachten dat we er verbleven.. menu zag er goed uit! De meeste plaatsen zijn hellend. Zoet water en chemisch toilet zijn bij de ingang aanwezig. Interessante "piratenpub" op 500 meter lopen.. goede fish and chips. Boek niet online.. hiervoor rekenen ze € 12 extra kosten.. !! Anders € 30,22 per nacht voor 2 personen/camper/elektriciteit.
Van aankomst tot vertrek hebben we alleen maar goede dingen te zeggen over deze plek! Grote staanplaatsen op terrassen, brandschoon sanitair, zingende padden en een ontzettend vriendelijke maar georganiseerde dame die voor de plek zorgt. Waarschijnlijk het best bewaarde geheime plekje!
Dicht bij de Frejus-tunnel aan de Franse kant. Voornamelijk houten chalets met slechts enkele toerplaatsen op gras. Goede schaduw. Sanitair oud en moest schoongemaakt worden. € 20 voor camper en 2 personen. Helaas begon 10 minuten nadat we aankwamen een groep tieners te voetballen op het aangrenzende (lege) veld. Ondanks dat ze gevraagd waren om elders te spelen gingen ze door en trapten de bal tegen onze auto. Wij zijn vertrokken..hadden gelukkig niet betaald!
Sitecode: 20479
Het geweldige team van Kursaal doet hun uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Gezien het feit dat ze een prima camping/hotel runnen met een geweldig restaurant, onberispelijke faciliteiten en een locatie aan het meer op slechts een korte loopafstand van een sfeervol stadje, zouden ze gemakkelijk zelfgenoegzaam kunnen zijn. Niet dus. Ieder jaar merken we kleine verbeteringen en nog meer aandacht voor detail.
Ons tweede bezoek aan BGR.. alles was zo perfect als 2 jaar geleden! Royale gastvrijheid en een heerlijke maaltijd in de avond… Melania’s uitstekende zelfgemaakte limoncello van het huis maakte de avond perfect af! Bedankt dat je ons weer hebt..🥂😘
Sitecode: 20479
We zijn net 2 nachten in Kursaal gebleven.. €28 per nacht voor 2 personen met elektriciteit..maar deze plek geeft zoveel meer.. prachtig uitzicht over Lago di Trasimeno, een geweldig restaurant, vriendelijk en efficiënt personeel, super douches etc, zelfs heet water om de toiletcassette schoon te maken! En een prima zwembad als je wilt afkoelen.. geweldige waarde! Kost je meer in het hoogseizoen zoals overal elders. Een gemakkelijke wandeling naar het nabijgelegen Passingano ook. .
Als je bovenstaande kaart volgt is SP makkelijk te vinden.. laatste 300 m hobbelig. Prachtig onderhouden en zeer vriendelijke eigenaren.. spreken meerdere talen. Alles werkt prima..goede douches, goede wifi. . €25 voor 2 personen, camper en stroom. Zeer dicht bij de grens met Griekenland.
Super camperplaats dicht bij stad.. ook super. € 13 voor de nacht .. betaal bij machine. Elektriciteit inbegrepen, ook grijs/zwart water en vers water. Volle en andere bestelwagens geparkeerd in nabijgelegen straten.
Sitecode: 19308
Bleef een nacht op veld naast rivier .. erg rustig. Prima douches etc. Vriendelijke ontvangst. €30 voor camper, 2 personen en stroom. Restaurant gesloten maar bistro dichtbij open. Mooie rit vanaf de snelweg (vanaf Rijeka) .. goed aangegeven naar de camping.
Een nacht verbleven, heel rustig, prima douches etc, vriendelijke ontvangst. € 30,- voor camper, twee personen en stroom.
Kleine camping met harde ondergrond en EHU.. rustieke toiletten/douches met cassette die in het toilet wordt geleegd (alleen groene chemicaliën) .. intermitterende wifi. Dicht bij Leo's pub voor lekker eten en livemuziek. Niet veel anders op loopafstand.
Nu € 20 per nacht inclusief het gebruik van goede douches/toiletten en EHU/chemisch afval/grijs water lozen en water bijvullen. Veel ruimte rond een paar harde staanplaatsen en een zeer goed restaurant "Broken Chair" op het terrein voor ontbijt/lunch. Arklow heeft een grote Tesco maar niet veel anders te bieden.
Afgelegen locatie aan de oever van Strangford Lough op het terrein van Castle Ward... waar een deel van 'Game of Thrones' is opgenomen. Ruime, harde staanplaatsen met EHU en water.. uitstekende en goed onderhouden moderne faciliteiten.. EHU en goed warme douches inbegrepen in £ 28 voor campers en kosten voor 2 volwassenen per nacht. Landgoed Castle Ward.. zeker een bezoek waard in een prachtige omgeving.
We verbleven hier een paar nachten begin oktober ... een warm welkom van de eigenaar van de camping die ons veel informatie over de omgeving gaf. We liepen rechtstreeks van de camping naar de Robbers Table-wandeling. . fantastisch uitzicht op de omgeving. Kleine douche/wc voorziening.. modern en verzorgd. Grote verharde standplaatsen met EHU en water.. Zeer rustige ligging op de weide.
In oktober was het aantal toiletten en douches prima (hoewel enigszins tochtig!)..grote harde staanplaatsen met EHU en water en een prachtig uitzicht op het meer. Interessant om direct op de grens tussen NI en Ierland te zijn. . goed pubeten bij Maguires in Belcoo. . beloopbaar!
Open tot 31/10/22.. fantastische kleine camping met uitzicht op Lough Arrow. Zeer vriendelijke gastheren, beste sanitair, zowel qua functie als netheid die we in Ierland hebben gevonden ... geen token voor douche ... kampeerderskamer met comfortabele stoelen, boekenruil en informatie over de omgeving ... wasfaciliteiten ... een perfecte camping!
Goed voor een overnachting.. allemaal een beetje gedateerd maar schoon en een goede warme douche zonder token vereist.. een noviteit in Ierland! Buitenwasstation voor borden etc maar weer voldoende warm water. Chemisch afvalpunt niet de beste, maar het werkt. Eten beschikbaar op het terrein, maar heb het niet geprobeerd. . goede harde staanplaats met EHU en water. Goedkoper dan de meeste sites die we hebben bezocht ook.. vriendelijke ontvangst.
Goed georganiseerde camping met veel handstandplaatsen met EHU. Veel waterpunten en goede afvoer van chemisch toilet. Douches (muntje) en toiletten ok.. campers keuken. Veel pubs en restaurants op loopafstand, vele met livemuziek. Leuke wandeling naar de pier waar boten naar de kliffen van de Moher / Aran-eilanden gaan. Vrij blootgesteld bij windweer! Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Echt een goede plek voor een overnachting..goed georganiseerde minicamping..aangewezen plaatsen met EHU en water en zwart/grijs water in de buurt. Goede elektrische kusten (penning vereist) en toiletten in het jachthavengebouw op een paar meter afstand. Wasmachine/ droger aanwezig. Gemakkelijke wandeling naar Kilrush met winkels / pubs / restaurants enz. Vriendelijk personeel en gemakkelijk online boeken.
Grote, goed gespreide camping op loopafstand van Tralee. Zeer vriendelijke ontvangst met veel info over de omgeving. Enige minpunten waren slechte wifi en niet zo warme douches. Dicht bij grote Lidl met veel parkeergelegenheid.
Een zeer goed georganiseerde maar vriendelijke camping met veel warm water in de goed onderhouden voorzieningen. . prachtig gras om op te staan en houten tafels om op te zitten. Centraal kampvuur in de avonduren. Fijne rondwandeling direct vanaf de camping met prachtig uitzicht. Wasmachine en droger voor kleding werkten ook goed.. Zeer vriendelijke sfeer.. een heerlijke plek!
Een uitstekende goed georganiseerde camping op verschillende niveaus met prachtig uitzicht..douches € 1 voor 4,5 minuten, maar warm en goed ontworpen. Voorzieningen zeer modern en goed onderhouden..Kleine helling voor kleine boten, SUP's etc. Mooie pub "The BlindPiper" 15 minuten lopen langs de weg in Caherdaniel. . goed eten. Zeer vriendelijke ontvangst door personeel..
Super camping met directe toegang tot de dokken, SS Great Britain, pubs en restaurants. Vriendelijk personeel, alle harde staanplaatsen, EHU, sanitair gedateerd maar schoon en veel warm water. Duur als je geen lid bent en moet boeken als v populair. Toen we er waren, waren er wegafsluitingen in het gebied, wat het vinden van de site interessant maakte!
Goede, kleine camping op 5 minuten van de veerhaven en gemakkelijke toegang vanaf de hoofdweg naar Fishguard. Voorzieningen schoon maar een beetje groezelig. . heel veel warm water! Geweldige afhaalmaaltijd geleverd door kebabhuis in Fishguard! Enorme parkeerplaats net voor de veerhaven met mini Tesco-supermarkt en belastingvrije drankenwinkel in de wachtruimte voor de veerboot zodra u de douane bent gepasseerd. . bespaart u op de boot en een betere selectie.
Gelegen aan de voet van de Cruachan-heuvel, op 10 minuten rijden van Dungarvan. Ongeveer 12 handstandplaatsen met EHU met gras ertussen. Veel ruimte.. waterkranen tussen elke twee plaatsen. Twee zeer schone toiletten maar geen douche behalve in de twee "glamping" -eenheden. . misschien mogelijk om de douche daar te gebruiken als deze niet bezet is. Mooie wandeling van 3 uur naar de top van Cruachan op 5 minuten van de camping. . prachtig uitzicht op Dungarvan en het omliggende platteland.
Vriendelijke ontvangst door de eigenaren, ezels en alpaca's! 5 ruime handstandplaatsen met EHU. Eigenzinnig maar zeer schoon toilet en douche. Gemakkelijke wandeling naar Hartland. . 3 pubs, coffeeshops enz. Schilderachtig kustpad dichtbij.
Acht afgebakende staanplaatsen op terrassen met aansluitingen en wifi. Zeer warm welkom en heerlijk bier gemaakt op het terrein. Sfeervol restaurant met heerlijk zelfgemaakt eten. Zeer schone faciliteiten. Super uitzicht rondom. Een van de allerbeste!!