@anitakoen
Grappige camping omdat je maar mag staan waar je wilt. Netjes, aardige personeel en een shuttle bus (€4,00 pp) naar de Plitvice. Goed geregeld. Wij vonden het hier erg aangenaam €34,00 per persoon camper. Geen elektriciteit. Ook een fijne kamp winkel.
ticket € 8,00. Geen voorzieningen. Niet ons ding. De reviews gaf ons een ander voorstel dan dat we het ervaarden. Het is gewoon een parkeerplaats waar af en aan gereden wordt met auto’s. Komt bij dat er een openbare speeltuin bij zit met de nodige mensen. Ook de trein die dichtbij rijdt, komt met regelmaat voorbij. Uitzicht op stuwmeer lijkt heel wat maar viel ons tegen. Al met al, wij komen hier niet weer terug. En zo heeft ieder zijn wensen.
onze 1e ervaring op een nudistencamping omdat alles gesloten was op Hvar. Wat hebben wij hier genoten van de unieke ligging van deze camping. Een niet nudisten gedeelte was er niet of niet gezien. Wel vonden wij het een slordige aftandse camping. 1 ster voor de ligging en 1 ster voor de hele aardige receptioniste die ook zo lief voor alle katten was. Maar doe wat aan de camping is ons advies. Unieke ligging!
Even puzzelen om hier te komen want via Campercontact kom je midden in het bos. Via Google earth vonden we de weg. Steile helling maar dat is bekend in Kroatië. Wel verhard dus prima te doen, onze camper is 6 meter. Schattig plekje maar wij hadden het gevoel op bezoek te zijn, lijkt wel een achtertuin. Klein haventje, ziet er erg gezellig uit. Sanitair laat echt te wensen over…. Wij betaalden per nacht 22 euro, zonder stroom. 2 personen.
Super camping, zoals al eerder werd geschreven. Prachtig uitzicht, wij stonden helemaal boven. Dan wel een eindje naar de zee lopen maar dat is goed voor de conditie vinden wij. Aan het strand allemaal ligbedjes en voortreffelijk uitzicht en mogelijkheden tot in de zee komen. Wat hebben wij hier genoten! Vaak gaan wij naar een paar dagen weer weg maar hier zijn het er 6 nachten geworden. En wat een aardige receptioniste!! 32,00 pn zonder stroom
Wij zijn weer weggegaan. Boven op elkaar en constant de loop van mensen langs de camping naar het strand. Wij zijn gaan staan op Camping Aloa. Geweldig naar onze zin gehad, 3 nachten werden er 6.
Een leuke plek! Voor grote campers niet geschikt, past niet. Onze camper is 6 meter en dat ging nog prima. Wij stonden op bovenste rij, beton. Onder nog 2 rijen, totaal 7 plekken. Dichtbij het prachtige dorpje Sutivan en loopafstand van de zee. Wij hebben hier genoten. Sanitair laat te wensen over, douche ruimtes kun je alleen douchen. Afdrogen buiten de cel. vandaar geen 5 sterren. 2 personen zonder stroom, 28,50 euro per nacht.
wij zijn weer weg gegaan. Totaal niet ingericht voor kampeerders. Aftandse oneffen en verwaarloosde parkeerplaats bleek de camperplek te zijn. Er stond ook niemand. Daar wordt dan nog 40 euro voor gevraagd …..
Best een leuke camping maar de prijs is erg hoog vinden wij. 2 personen geen Electra 2 nachten €132,00 euro. Wel op rij 1 met zee zicht hoewel dit behoorlijk belemmert werd door een hoge muur van stenen. Super aardige receptioniste.
leuke eigenaar, mooie camping maar rond deze tijd voor ons veel te druk. 2 personen, camper, geen stroom € 28,24
uitzicht is mooi. geen vriendelijk ontvangst, zijn wij altijd wel gevoelig voor. prima voor 1 nachtje
fijne camping die in ieder geval iets van de E6 ligt. eenvoudig maar goede sfeer. zeker best veel centjes maar dat weet je voordat je hierheen rijdt. wij zijn tevreden. 450 nkr
leuke plek. allemaal bloeiende lupinen. mooie wandelroutes. wat wil je nog meer ? toegangsweg opletten. kostte mij een beschadiging aan de omnistor luifel. kwestie van opletten
wij stonden hier alleen. Ongelooflijk. een geweldige plek met zelfs beschikking over een toilet en douche. hoe te betalen is inderdaad een raadsel. kan toch haast niet gratis zijn….lekker gevist, zelfs makreel gevangen. Wandeling naar het Kottengsvatnet gemaakt. Super hier!
net wat Willem ook schreef. Locatie is super. Wat een prachtige omgeving. Maar de faciliteiten?verbazingwekkend. 1 ruimte met douche,wc en wasmachine ineen???jammer. Maar de omgeving? geweldig !
prima voor een nacht. prijs inmiddels 300 kronen zonder stroom. douche is gratis en prima
prima overnachtingsplek!verharde ondergrond, beetje scheef. Waarschijnlijk mooi uitzicht maar we hebben erg veel regen 🤣. dikke prima
Grote camping met veel vaste staplaatsen. Wij stonden op een plek aan het water en het uitzicht was prachtig. Sanitair is erg verouderd en douches hebben nog een douchegordijn! Voor de prijs van 420 kronen voor 2 pers en een kleine camper zonder Electra is het gebodene ver onder de maat. Het is er wel rustig
Heerlijke plek en uitstekend en betaalbaar eten. Dit hoeft niet perse. 15,00 euro per nacht.
Sitecode: 19111
wow wat een norse eigenaar. ons zien ze hier niet weer. 29 euro zonder inchecken. vond hij niet nodig. lawaaiige omgeving.
wat een verassing om hier te mogen staan. wat een warme liefdevolle mensen. een uniek plekje waar stilte en warmte de boventoon voeren. een heerlijke malse snitzel met fantastische frietjes. wij vergeten dit niet weer. dank je wel
niet echt een camping(meer?). ook geen acsi. Er zijn 15 plekken op grind. ze hebben zich volledig toegespitst op het resort. 33 euro per nacht voor 2 personen
Sitecode: 20601
net 2 nachten gestaan waarvan 1 op de parkeerplaats. Wij wisten niets van een corso 🤣. omdat ik last had van de weg kwam Connie speciaal vertellen dat we de volgende dag op de camping mochten staan. super vriendelijk zeker Connie. wat een rust straal er af van deze camping. Eindelijk een camping waar geen honden mogen komen, heel fijn! een minpuntje was de douche, die hangt op 2 meter hoogte en dat is voor mij veel te hoog.
We waren blij dat we niet van de slechte recensies zijn uitgegaan en op ons gevoel te vertrouwen. Dat was een goede zet, ons inziens. De man aan de telefoon was erg aardig en deed (buiten incheck tijd) de poort open. We konden later komen om in te checken. Hele mooie plekken waar we uit konden kiezen. Zo zie je maar weer, zoveel mensen zoveel wensen. Mooie omgeving om de fietsen.
Leuke plaats, als je het leuk vindt om boten te spotten. De plekken vooraan het kanaal hebben een hek, waardoor je op je stoel niks kan zien. Achterlangs loopt een behoorlijk drukke doorgaande weg en ook het spoor kun je goed horen. Toilet kost €0,50 en douche kost €1,00 voor binnenkomen en nogmaals €1,00 als je 6 minuten warm wil douchen. Langs het kanaal kun je wel mooi lopen en fietsen. Plek was na 17.00 op maandagavond helemaal vol.
Geweldige tijd hebben we hier gehad. We zouden 2 nachten maar het zijn er 7 geworden. Heerlijke rust hier! Prachtige wandelingen. Zorg wel voor een gevulde voorraad. Bart en Michelle bedankt voor jullie gastvrijheid!Succes met jullie camping maar dat komt vast goed.
prima camping voor 1 nacht. Alle voorzieningen aanwezig en zonder stroom 13,20. Aan het meer klopt maar wel achter hek en vooral voor (nacht)vissers.
22-5-2022, camping is (nog steeds?)gesloten. Wij zijn doorgereden (10km) naar de volgende camping Coursavy wat een geweldige keuze bleek te zijn!!
Mooie camping direct aan zee. Beetje vervelend gevoel over receptionist. Er zou geen plek direct aan de oceaan zijn en hij gaf wat openstaande plekken. Camping was nog lange na niet vol. Zijn collega gaf wel plekken vrij direct aan de oceaan, gaf naar gevoel. Afijn, volgende dag alsnog geregeld voor 2 nachten. Er was nog plaats genoeg. Desondanks hebben we absoluut genoten maar dat kan ook niet anders met zo’n zee voor de deur en 30 plus graden.
Ik snap niet dat deze camping als “duur” wordt vermeld. 22 euro per nacht voor zo’n luxe camping is dik in orde. Super vriendelijke receptionist die Engels spreekt, fijn! ongelooflijke mooie wandeling vanaf de camping langs de kust. Echt geweldig.
Rustig en prima camping. In het laagseizoen is de camper goedkoper dan de camperplek (zonder stroom). Ben benieuwd hoe het hier is in hoogseizoen want de plekken vragen wel wat creativiteit om je kampeermiddel te plaatsen. Sanitair schoon, vriendelijke mevrouw bij de receptie. Schitterend strand te bereiken middels goed aangelegd houten pad door de duin.
wij vinden dit een veredelde parkeerplaats. Veel geld voor weinig tot geen voorzieningen €20,00. Apart betalen voor douchen (€1,00 voor 4 minuten) apart betalen voor wc legen. Erg ongezellig. Wij komen hier niet weer. Geef ons Willigen of Neuasterberg maar.
1 nacht gestaan. Dame bij receptie niet vriendelijk. Plekken voelen als op een industrieterrein, echt niet gezellig. Sanitair zeer luxe maar daar hangt dus ook een hoog prijskaartje aan. Wat ons betreft niet nodig. Wij komen hier niet terug. 29 euro vinden wij de hoofdprijs voor een plek op een soort van industrieterrein.
Middelgrote rustige camping met alle faciliteiten. Eigenaar was vriendelijk maar adviseerde ons om op een afgebakende plek te gaan staan a €37 voor 2 personen. Dit terwijl hij wist dat wij maar 1 nacht bleven. Nadat wij aangaven dat dat ons teveel ging worden had hij opeens ook nog camperplekken voor 1 nacht voor €22 met gebruik van faciliteiten.Dit gaf een beetje bittere nasmaak.
Wat een hartelijk ontvangst. Naar ons idee zoals wij een camperplek graag “hebben”. Keurig terrein alle basis voorzieningen en dat voor 10 euro. Chapeau!! Dame gaf alle uitleg over de bezienswaardigheden en de “ to do”. Prachtig uitzichten over de zee. Zekere en aanrader. Bedankt dat we hier mochten zijn.
2 nachten gestaan. Oké, best prijzig voor gebodende maar dat weet je van te voren. Leuke fietsmogelijkheden en strandvoorzieningen. Veel naakt creëren en Kurttax voor strand, bijzonder. Andere kant, waar strand veel rustiger is, niet. Jetset ene kant, rust andere kant. Keuzes. Cp eerste terrein mooie ruime plekken tov cp plekken dichtbij zee, krap. Douche is zeer primitief.
Beoordeling alleen voor locatie die erg mooi is. Dikke onvoldoende voor vrouwelijke beheerder die erg onvriendelijk was. We dachten dat het misschien een incident was maar de volgende dag zelfde uitstraling, ook naar andere campinggasten. Jammer. Terrein is slecht onderhouden, erg rommelig en onverzorgd. Locatie is fantastisch, zicht op zee. Prachtig. Veel steekvliegen, spul meenemen.
Leuke rustige plek aan jachthaven met zicht op de boten. Aardige havenmeester die ons (spontaan) 2 x 5 kronen gaf om te douchen. Douchen tegen betaling(3 minuten 5 kronen). Nadeel vonden wij de enorme bouwlamp die de hele nacht aan bleef en veel licht gaf
Verrassende leuke plek. Na het zien van cp aan de brug, boven op elkaar, besloten we door te rijden. Prima keus! Mooi uitzicht, prima (bij de prijs in) douches (middels code) en wc. Gebruik keuken was mogelijk. Aardige dame in kiosk. Camper moet niet te groot zijn en met alle plaatsen vol, 4?, dan is het wel krap. Toen wij er waren was het heel rustig
Best leuke plek maar sanitair en ook alles erom heen erg rommelig. Eigenaar heeft het druk druk. Voor ons geen herhaling. Wel super mooie omgeving om te fietsen. Groet, Koen en Anita
Prachtige plek! Netjes onderhouden en een heel actief mannetje die de boel in de gaten houdt😃. Van de weg geen hinder. Mooie fietsroute aan de overkant naar Wolf en over de brug naar Kröv waarbij wij bij toeval een heerlijke en zeer gastvrije wijnproeverij hebben genoten bij Udo Knotz verzorgd door Ellen. Wát een aanrader!!! Groetjes, Koen en Anita Bakker uit Scharmer (Gron.)