@anja1977
Leuke gezellige camping! Ruime plekken, nieuw, zeer schoon sanitair. Lekkere pizza’s. Klein camping winkeltje met verse broodjes in de ochtend. De meren op loopafstand, leuke wandeling, prima te doen, ook voor onze meiden van 9 en 12. Bezoek zeker ook Trento, leuk stadje!
Prima camping als overnachting onderweg naar Italië. Lekker aan een meer. Sanitair is netjes en schoon.
Beetje vergane glorie. Sanitair is oud en matig. Echter, de ligging is fantastisch! Wii wisten een plek direct aan het water te bemachtigen, mooier kan je het niet hebben! De oude historische dorpjes zijn geweldig. En Bolsena is ook echt geweldig!
3 nachten hier gestaan. Prima camping voor paar nachten. Veel te doen in de omgeving. Tram naar Innsbruck stopt naast de camping. Zwemparadijs direct bij de camping ook erg leuk! Sanitair echt top!!!
Geweldige camping met plekken in het bos met veel privacy. Zo fijn zo direct aan het strand. Rustige camping. Restaurant was prima. En dorp dichtbij , daar ook heerlijk gegeten! Al met al een aanrader vinden wij!