@anjachris
Een plek waar je alleen maar van kunt dromen op een campercamping. Geweldige verharde plaatsen, water en elektriciteit op de camping. Superschone toiletten en warme douches. Je kunt er heerlijk, zelfgekweekt vlees van de boerderij kopen, voorgesneden en ingevroren. Vanaf de camping fiets je zo alle kanten op naar de zee. We verbleven er 3 dagen en voelden ons er zeer comfortabel en goed verzorgd. Minstens 5 sterren van ons!!!
We hebben de plaats toevallig gevonden. De plaatsen zijn op grind en zeer netjes. Het zwembad is naar schatting 30 graden warm, terwijl het binnen als 35 graden voelde. Wij betaalden 25 euro per nacht voor 2 personen, camper en stroom. 👌
Een prachtige plek met alle voorzieningen. De plaats wordt met liefde bewoond, die overal te zien is. De operators, een Nederlands echtpaar spreken heel goed Duits en besteden veel zorg. Hier zijn 12 hutten die u kunt huren. Er is broodjesservice en ook betaalbaar eten op het plein. Al met al, wat wil je nog meer! Voor ons VOLLEDIGE score😉
een zeer geschikte plaats voor een bezoek aan Maribior. ongeveer 10 minuten naar de stad
Gewoon op het plein staan. Weinig maar zeer ruime kavels met uitzicht op de zee. Sanitair heel erg schoon. Om 8.30 uur komt er een bakker naar het plein. We bestelden gisteren bij het baasvoedsel. Gegrilde vis- en vleesgerechten !!! Heel goed! In het water ga je op zacht zand ongeveer 50 m, dan wordt het dieper. Geweldig voor paddle-board. Plodine supermarkt met fiets 10 minuten.
Conny Goede plek met mooi uitzicht. Lift Old Town direct er naast. Lozen prima. geen douches
Deze Plaats verdient alle sterren. 2017/09/03 waren er, alles was perfect. Schoon sanitair, douches, een haardroger, tip beschikking. Koffiezetapparaat 60 cent van Koffie. Trek parkeerkaart en betaal aan het einde van de machine. Bijzondere positie. 10 minuten lopen op het meer over een verhoogde weg naar de oude stad PERFECT
Een keurige schone plek, hebben met onze camper (7,50 m) goede plaats gekregen. Sanitaire voorzieningen voldoende en ok. De oude stad ligt op slechts een paar 100 meter te voet, ongeveer 20 minuten lopen naar de haven.