@anjaenineke
- Burstner Nexo
- 2013
Juni 2026
Depot is weer weg. Plaatsen zien er keurig uit. Vroeger waren dot 4 plaatsen en meestal een hoge bezettingsgraad . Woon vlakbij. Jammer dat er nu nog maar 2 plaatsen zijn.
Mei 2026
Volgens onze buurvrouw is deze camping in verval, voor sommige mensen is het lastig om een cp en een camping van elkaar te scheiden. Dit is een camperplaats. Wij vinden dit een prima CP, mooie vakken, schoon, opgeruimd, alles is heel. rustig en je betaald voor wat je gebruikt. Water en electra werken daarom gewoon.l, maar wel eerst betalen om vervolgens code in te voerenOp prima loopafstand van het het centrum. Met dank aan de gemeente Langres.
Het lijkt zo'n leuke CP, is het ook en toch een 1. We kwamen om half 2 aan en alle plekken waren bezet door Spanjaarden. Meerdere hadden een auto bij de camper staan. Het lijkt of de meeste in de camper wonen, hier langer staan dan 2 dagen en dit niet gecontroleerd wordt. Zeer jammer. hadden het plaatsje graag bezocht.
April 2026
Sitecode: 19026
Waren hier voor de 3de keer. Zien het terrein achteruit gaan. Heel veel onkruid, afgebroken takken en rommel overal. Er staan borden dat je niet harder mag rijden dan 10 km pu maar niemand houdt zich eraan, vooral de dogger en personeel op scooter rijden hard op het terrein. Prijzen uit eten en brood duur. Stokbrood 1,00 euro. In steden/dorpjes 0,20 cent. Zwembad heerlijk, douches warm. ij personeel
Maart 2026
Sitecode: 19500
Wat een prachtige CP. Tot in de puntjes onderhouden. Alles werkt en alles is heel. Vriendelijk ontvangst en zelf een ruime plaats uitzoeken. Nog nooit zo een mooi toiletgebouw gehad in de 3 jaar dat wij in Marokko komen. Weg is voor ons geen enkel probleem, hebben prima geslapen. Uitzicht prachtig. Kortom een dikke 5 is volop verdiend.
Februari 2026
Service station achter de Repsol is kapot. Wij hebben hier alleen koffie gedronken maar ziet er prima uit om te overnachten.
Toen we gisteren aankwamen was de CP vol, niet alleen met campers maar ook met caravans en sommige zelfs nog aangekoppeld aan de auto. Gingen op de parkeerplaats ernaast staan maar werden rond 19.00 uur weggestuurd door de politie.
Waren hier aug. '23. Wat is de plek mooi opgeknapt. Helaas liep er een man die op een zeer onvriendelijke manier vroeg wat wij kwamen doen. Water halen en .... We kregen de kans niet om uit te praten. Er is hier geen water en parkeren mag pas na 17.00 uur. Toen ik aangaf dat het op de app stond antwoorden hij dat dit niet op de app staat. Gelukkig kwam een hele vriendelijke medewerker ons helpen. Doorgereden, helaas geen kaas. Wie is deze man???
Helaas kunnen we geen 6 geven, anders was het zeker een 6 geworden. Al 25 jaar camperen we. Deze CP hoort toch echt wel bij onze top 10. Natuurlijk zijn wij zelfvoorzienend dus hebben een douche en toilet niet echt nodig. Fijn voor mensen die niet de faciliteiten in hun camper willen gebruiken. Zeer vriendelijke, behulpzame eigenaar.
Helaas kunnen we geen 0 geven, we weten niets positiefs te zeggen. Plekken kort. Max 7,50 m. Op hun site staat max 10.00 m. Plaatsen smal, net aan ruimte voor luifel (niet volledig). Je staat hutje mutje, als er brand uitbreekt heb je geen schijn van kans. Terrein zeer verwaarloosd. Douche kapot. Wc vies. Afvalemmers kunnen maar een klein stukje open. Het enige wat goed werkt is het betaalsysteem. CP zeer duur. Zullen nooit meer komen.