@anjeta
helemaal nieuw! Super mooie camperplaats, grote plekken, op loop afstand van stad en station. Sanitair prachtig, prima wifi, pasjes systeem. Vriendelijke beheerder die bij vragen naar camperplaats komt. Bruneck echte aanrader. Alle voorzieningen aanwezig. Top plek!
Sitecode: 72006
prima camperplaats, wel vroeg aanwezig zijn in hoogseizoen. w Wij waren hier rond de middag, plaats genoeg, maar tegen de avond helemaal vol en af en aan van mensen die toch nog proberen plekje te vinden. Alles goed geregeld, schoon sanitair op camping. Door prachtig park loop je naar de stad in 45 minuten, met de fiets ben je daar in paar minuten. Fijne fietspaden rondom Kassel.
Wat een fijne camping, alles netjes en goed geregeld. Inderdaad no nonsens, lekker gewoon doen, zoek maar plekje! Centraal gelegen op eiland. Aanrader voor wie op Rügen wil camperen. 👍
prima plek, ondanks de grote toch heel rustig. Dicht bij stad. Ligt in milleuzone, maar dit zou niet voor bezoekers van camperplaats gelden. We hebben geen cameras gezien, dus zal oke zijn.
prachtige plek, zeker voor dit geld. Vriendelijke ontvangst, alles netjes. Douchen bij Wellness voor 1,50 p.p Zeker bij goed weer een plek voor meerdere dagen. Leuk dorp, fijn wandelen. En niet ver van snelweg, dus als je op doorreis bent!
Fijne plaats, alles net nieuw. Ik begrijp alleen keuzes niet mbt sanitaire voorzieningen. Nu super netjes, maar geen afzuiging, douche met instap en douchedeur. Zouden ze meer van deze tijd hebben kunnen maken. Verder prima, leuk strand op 200 meter. Wel redelijk aan de prijs voor een camperplaats, dit komt vooral door hoge toeristenstad.
wat een fijne plek voor dit geld. inderdaad ff lopen naar sanitair, maar alles netjes, goed geregeld, vriendelijk, super wifi. Mooi fietsen en wandelen.
wat een fijne plek, geweldig sanitair, nog nooit zo'n goede wifi gehad. Centraal gelegen voor stranden en Kiel. Supermarkten op loopafstand.
super fijn sanitair, nog nooit zo schoon en fijn gezien op een camperplaats voor deze prijs. In de beschrijving staat " centrum 2 km". In werkelijkheid is dat 10 km. Jammer als je denkt dit even te wandelen. Prima plek voor 1 nacht of meer als je Münster echt wil bezoeken.
mooie plek, prima voorzieningen, vriendelijke ontvangst maar de prijs klopt niet, tenminste in januari. 40 euro betaald voor 2 nachten, incl. stroom en hond
prima plek leek ons, maar blijkbaar gaan we het normaal vinden dat door middel van een de stoel te plaatsen de plek wordt geserveerd voor vrienden. We zijn nu weggereden, maar ga dit een volgende keer niet meer doen! Het zag er mooi verzorgd uit.
Fijne kleine camping. Plaatsen en prijzen verschillen qua grote cq prijzen. Mooi zwembad, prachtig sanitair. Met de fiets 0 minuten tot centrum Bolzano. Route gaat naar postadres, hier even op letten. Oprit ligt aan grote weg schuin tegenover tuincentrum. Prima camping, wel redelijk aan de prijs. Zeker winkel en restaurant weten wat ze tellen. Prima plekje!