@anne-elzienaa
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2000
- Dethleffs Trend
- 2018
Nu betaald in het voorseizoen €33.52 Vind het prijsverschil met afgelopen jaren erg groot, was ver onder de € 30.00 Er zit € 8.00 voor electriciteit bij en dit voor een gemeente camping!
Weet niet of het klopt maar een doorrijhoogte van 3 m zal veel camperaars doen beslissen om er niet maar toe te gaan.
Verandert niet veel, wel de prijs, niet echt goedkoop. (€20 per nacht) Nodige weken zonder wifi (is schijnbaar te veel werk of te duur) Afwas gedeelte en toiletgebouw zouden een opknapbeurt kunnen hebben. Is al jaren hetzelfde.
naar aanleiding van de brand naast de camperplaats en het onverantwoord gedrag van de beheerder zullen wij hier NOOIT meer verblijven. Schandalig gedrag van de beheerder.
nav opmerking dat mijn review niet zou kloppen van niet brandende lampen enz. april 2022 wil ik het volgende opmerken: In 2 maanden tijd kunnen ze veel niet functionerende dingen oplossen. (review juni 2022)
Mooie verzorgde camping. Beheerder zeer vriendelijk en behulpzaam. Op camping is geen restaurant (paella en rum varianten), zal wel van toepassing zijn van restaurant naaste omgeving, komt over of het op de camping is!
waren hier om 11.20 vandaag maar moesten op de parking wachten omdat we pas vanaf 13.00 uur de camping op mochten. WAARDELOOS DUS NOOIT MEER. we zijn verder gereden naar een camping waar we wel welkom waren.
Sitecode: 2058
Goede "tussenstop" camping, maar aangeboden wifi werkt voor geen meter!
Of wij zijn zo stom of...... Met gps wordt je door de meest kleine straatjes gestuurd. Onoverzichtelijk aangegeven! Dus rechtsomkeer gegaan!
Sitecode: 19766
Mooie camping maar gesloten van 12 tot 14 uur Waren vóór 12 daar en wat was: gesloten, mevrouw was nergens te zien of te vinden. Dit is geen goede manier om een camping te runnen.
Jammer, komen hier al jaren maar steeds slechter. Foto electriciteitkast zegt genoeg. Je wordt naar "plaatsen" gestuurd waar op 6 plaatsen 3 - 4 stopcontacten zijn. Sanitair zou vernieuwd zijn? Jawel, in de minimale zin aangepast! Onkruid in overvloed, struiken niet gesnoeid. ONDERKOMEN!
Is toch geen ACSI korting camping! Staat niet in het boek!
Sitecode: 2058
Sanitaire gebouw prima! Veel plaatsen scheef en met regenweer modderig! Vond de prijs voor een municipal van bijna €30 (camper, twee personen, twee hondjes, handtas formaat) in april dus laagseizoen aan de hoge kant!
100 % perfecte camping!
Prijs € 17 incl stroom ipv € 21.50. Wc en douches redelijk en in een verwarmd gebouw. Receptioniste (volgens mij nieuwe) moet wel weten wat fatsoen is, om het gebaar te maken f y omdat ik er 5 min. sta en dan vraag of ze me kan helpen (niemand voor mij)
Plaatsen ruim voldoende. Toiletten en douches onder de maat. Stroomkast 6 contacten waarvan er 3 niet werkte, 's avonds geen verlichting op het hele terrein, beiden gemeld. Zoon eigenaresse was te beroerd om dit in orde te maken, gaf ons de schuld dat we meer dan 6 ampere gebruikt hadden. Wij hebben een wattcontroler die dit goed controleert. Jammer, konden er iets moois van maken!
met CCI kaart goedkoper dan ACSI. Goede zeer grote camping, wel een gebrek aan vuilnisbakken, zouden een paar op het terrein geplaatst kunnen worden.
Perfecte camping, zou een 10 willen geven, schone douches en toilettes. Vriendelijk receptie medewerkers. Zeer coulant inzake terugbetaling vroeger vertrek ivm met al meer dan een week regen (hadden vooruit betaald) Mercadone en Lidl op loopafstand. Jammer dat het weer zo ontzettend slecht was (langs de hele kust van Spanje, van noord naar zuid) Van deze camping kunnen veel andere campings nog iets leren.
wat een waardeloze en troosteloze camping is dit geworden, sanitair gebouw te vies om in te gaan, nergens watertappunt te vinden, smerig en onverzorgd terrein en dat voor die prijs, NOOIT meer !!!!
Volgens hun site gaat deze pas 16 april open!
Samapi, van jouw review klopt niets. Vind het brutaal als er niets bij de ingang staat, om zelf een plaats te zoeken. Heb eigenaar nog nooit dronken gezien, is altijd behulpzaam. Sanitaire proper. Nieuw sanitair in de maak. Geen last van de autoweg. (zacht geroezemoes) Een goede dag of een bonjour kost niets en dat vergeten heel veel mensen!
Paar jaar geleden was cp prima. Maar nu wordt deze plaats volgezet (volgeduwd) met campers. Hopelijk gebeurt er niets want dat zou een ramp zijn.
Vliegenplaag! Vreselijk! Terrein netjes onderhouden, kort bij strand. Sanitair netjes als het pas gepoetst is, na een uur niet meer, te weinig voor het aantal mensen. Prijzen per nacht kloppen NIET! Naseizoen bijna dezelfde prijs als hoogseizoen (compenseren 2020) Via internet reserveren(wat ze je verplichten), vervalt Acsi.
Jammer, gaat met het jaar achteruit! Sanitair onverzorgd (ivm Covid, wel vereiste, denk ik) Huisjes en Safari tenten in overvloed met alleen onkruid in de perken, ziet dus allemaal onverzorgd uit!
Jan 13 restaurant en beachclub zijn er al langer! Komen hier al een paar jaar en het is voor 100% verbeterd. Sommige staanplaatsen zijn iets aan de kleine kant. Sanitaire is prima. Strand is weggevaagd door de verschillende stormen van de laatste jaren. Jammer!
Prima camping, paar keer geweest. Proper sanitair. Nu veel last van vliegen, dus geen muggen!
Jammer, dat de fransen alleen rekening houden met zich zelf. Smalle plaatsen! Verder ok
Sitecode: 19766
Zijn hier div keren geweest, prima voorzieningen. Dat de beheerster onvriendelijk is hebben wij nooit gemerkt of meegemaakt maar wel mensen die nog te bot zijn om een goede dag te zeggen. Beheerster is ook niet te beroerd om je te helpen bij pech, hebben wij gehad op deze camping, dus......
mooie camping, vriendelijke dame, middagpauze was 10 minuten aan de gang maar op een nette en vriendelijke manier gevraagd of we toch binnen mochten want het was erg warm weer. Deed ze met plezier (wel afgeven van cci kaart) Het is ook de manier waarop je iets vraagt, daar mankeert het nog weleens aan.
Hele vreemde openingstijden! Sanitair netjes. Pass sanitair was schijnbaar niet nodig!
Deze camping moet nodig gerenoveerd worden, alles gedateerd. Komen hier al minstens 20 jaar, niet veel veranderd. Een pot verf zou al wonderen doen, evenals onkruid verwijderen/bestrijden. Voor één nacht ok, maar niet meer!
Tamelijk drukke camping, veel fietsers met tentjes. Sanitair wordt niet echt goed gepoetst, zou in deze corona tijd wel een must moeten zijn.
Eerder reactie gegeven, goed. Maar nu zouden de maatregels ivm corona beter kunnen zijn. Naar Pass sanitaire werd niet gevraagd, jammer. (is verplicht van 1 augustus)
Wel vriendelijke mensen aan de receptie, daar is alles mee gezegd!
ok, wc en douches prima in orde, maar de entourage viel me erg tegen!
Sitecode: 19098
let op, vlgs informatie is camping niet meer toegankelijk voor caravans (campers) hoger dan 2.10 meter. Heb dit nagevraagd omdat op internet staat: camping fermé jammer, leek me leuke camping
Leuke camping maar houdt er rekening mee: vanaf 12 uur tot 15 uur gesloten. (hoogseizoen) niet erg klantvriendelijk
Wij komen hier al 20 jaar op doorreis naar Spanje. Heb nog nooit meegemaakt dat de eigenaar naar drank rook (zoals werd geschreven) of onvriendelijk was. Vriendelijkheid en beschaafdheid moet van twee kanten komen.
Leuke camping, prima ligging, afstand Diekirch 10 min. lopen. Het enigste nadeel: geen rustige camping, veel fietsers en skaters die als idiote over fietspad rijden, dus als voetganger: oppassen. Naast de camping is een "sportveld" waar de jeugd rondhangt met geschreeuw en tamtam muziek (heel hard)
Dit is geen parkeerplaats maar camping. Ook plaatsen (achterste gedeelte) voor lange campers geschikt. Hier mogen ook caravans staan. Kortbij (ca 200 meter) een Aldi en slager. Verder zeer goed onderhouden. Aanrader!
mooie camping, nu in corona tijd goed verzorgd sanitair, verder: te veel huisjes (stacaravans) dus campinggevoel is hier niet.
Mooi en verzorgd terrein, als je voor strand komt, prima. Geen winkel wel bakker.
Wat een aanfluiting, bijna alleen huisjes, paar "kampeer" plaatsen ergens achteraan, schots en scheef. nee, dank u
Redelijke plaatsen, proper sanitair, maar rommelig door vaste "stacaravans". Weinig watertappunten en die zagen vooroorlogs uit. Moest € 29 pn betalen, staanplaats, twee personen en twee kleine hondjes. Honden aanlijnplicht, werd niet nageleefd en gecontroleerd
mooie camperplaatsen, maar prijzen kloppen van geen kant, zelfs voor honden moet je de hoofdprijs betalen
Alles klopt. Behalve een ding, zoals de Nederlanders altijd vermelden: GEEN wc papier
Wat een onvriendelijke mensen, zowel de heer als de mevrouw. Werd gesnauwd: handen ontsmetten wat ik al gedaan had. Plaatsen zijn smal en diep. WC en douches zouden properde kunnen zijn vooral in deze tijd met Covid19
Was niet zo geweldig. Heb betere campings gezien. Dorp stelde niets voor. Alleen remparts. Plaatsen aan water bezet door Fransen die er "vast" staan.
Kan me bij al de vorige schrijvers aansluiten, Eerste camping (hebben er 5 gehad) tot nu toe die zich voldoende aan de Corona maatregelen houdt!
In het hoogseizoen klopt die €17 als richtprijs niet, standplaats voor camper €31 daar komt nog bij de stroom en toeristenbelasting. Het sanitair is niet meer up-to-date. Camping was uitgestorven.
Sitecode: 20320
Waren hier 8 maart 2020. Camping gesloten. Zou schuld zijn van ACSI, verkeerde datum in campingboek gezet.
let op: middagpauze van 12 tot 14 uur. Dat zou niet moeten kunnen. Klantonvriendelijk
Prima camping, verzorgd. 3 prijsklasse: 20, 22 en 26 euro (acsi + bijbetaling) hoogseizoen onbekend half uur lopen van centrum Roses over leuke boulevard.
Helaas, het onderhoud laat te wensen over. Vuilnisbakken liepen over, mensen die honden hadden laten poepen en niets opgeruimd hadden. Weinig watertappunten en geen toezicht (grote vrachtwagen, omgebouwd tot camper, werd midden op de weg gezet) Het geheel ziet erg rommelig uit en dat voor € 21.00 in het naseizoen.
Mooie cp, maar hij (eigenaar) gaat ver over het maximum plaatsen. Als er iets gebeurt, wat dan? Gemeente Alcossebre moest er op toezien!
mooie, goed verzorgde camperplaats alleen het MOETEN betalen vooraf vind ik heel vervelend, wil je een dag eerder weg: geld kwijt Dit is zeer klant onvriendelijk In oktober was de plaats uitgestorven, alleen een supermarktje was open. Ze zullen zich anders moeten opstellen anders heeft deze cp geen lang leven beschoren.
Sitecode: 20320
Waar vind je nu zo iets: ELKE plaats eigen sanitair, met heerlijk warm water!
Schijnbaar het toiletgebouw 4 september het laatst schoon gemaakt. Bijna geen plaatsen met 10A. Slecht aangegeven. Typisch op de franse manier!
Sitecode: 42034
Alles prima, gratis wifi, alleen vind ik het jammer dat 's avonds bijna geen verlichting is.
Lijkt een zigeunerkamp, onvriendelijke beheerster, nog te beroerd om je te woord te staan. op mijn vraag of er plaats was, deed ze deur op slot (11 uur) en ging weg. Kleine plaatsen de meeste scheef. Onaantrekkelijk
Prima camping, net sanitair, genoeg stroompunten, kort bij dorp.
Wat een teleurstelling, ver van de zee, dorp stelt niets voor, meer vaste huisjes dan camperplaatsen, schots en scheve plaatsen, twee wc, twee douches, dat was het.
Welk ontspanningspark? Een haventje, surfplanken, drukke scheepvaart?
mooie camping, maar tussen 12 en 15 uur kan niemand de camping op of af. Beheerder dan niet aanwezig. Hetzelfde geldt voor 's avonds, vanaf 19 uur poort helemaal dicht, geeft toch wel een akelig gevoel indien er iets zou gebeuren (kerncentrale tegenover de camping)
mooie camping, maar vind een prijs van € 38 in voorseizoen (zei noemen het tussenseizoen, voor andere is tot 1 julii laagseizoen) camper, 2 personen, 2 kleine hondjes (3 € voor 1 hond) een beetje overdreven. zelfs erg overdreven!
Als ik alles bezie en de tarieven bekijk op hun site dan kan ik beter in een hotel gaan 16€ voor een hond! en wij hebben er twee
Wat slecht, nergens een code te vinden om wc/douches in te kunnen. Men moet wachten tot half 6 dan is beheerder aanwezig! Gebouw ziet er aan de buitenkant vies uit, weet dus niet of de rest ook zo is!
Wat jammer. Waren hier 5 jaar geleden het laatst geweest, maar wat viel dat tegen. Onverzorgde douches en wc faciliteiten, zwembad vies en groen, vuilnis opslag, bah! In plaats zich bezig te houden (eigenaar) met de nieuwe receptie zou hij er beter aan doen om de camping in orde te maken en te houden, anders kan hij over een paar jaar de tent sluiten.
Stijle weg naar camping. Ver van de bewoonde wereld. Geen aanrader!
voor een municipal: top vriendelijk ontvangst en proper
Jaren niet geweest, was vergane glorie Nu al flink opgeknapt, mooi wc gebouw, verharde plaatsen. ben benieuwd als tweede klaar is
cp staanplaatsen ok maar de wc en douches is een 2, smerig, vuil, onderkomen (dit is al jaren, wordt steeds erger) wifi gratis maar voor 1 apparaat, niet voor 2 tegelijk
leuke cp, alleen de beheerder kon wat vriendelijker zijn
Mooie cp maar 5 amperes aan stroom is toch een beetje achterhaald.
Prijs voor een plaats voor camper 2 personen 2 kleine hondjes (hebben alleen beetje water nodig) in oktober bijna € 30 vind ik te!
Wat een troosteloze boel. Terrein onverzorgd. Als je ziet welke bedrijven er omheen liggen is het passeren van een trein het nog minst erge! Begrijp niet de hoge beoordelingen!
Ben het eens dat het een goede cp is. Het enigste wat ik niet zo aantrekkelijk vind, zijn de plastic gordijnen in de douches, dit is iets uit het heel ver verleden!
Ben er niet geweest, vond de prijs van een plaats van bijna € 30 (2 personen en 2 kleine hondjes) in oktober toch wel erg veel!
Oppassen: douches soms erg glad (heb ik ervaren)
Prima!
mooie camping maar helaas was een van de twee sanitair blocs smerig en vies, zou gerenoveerd worden dus sluiten of poetsen!
Redelijke plaatsen, sanitair proper maar gedateerd. weg langs camping wordt als racebaan gebruikt, dus rumoerig. in middagpauze 12 - 15 uur, erg lang. electriciteit: 4 stopcontacten waarvan maar 1 werkte.
klopt allemaal, vriendelijk, redelijke plaatsen, schoon sanitaire maar dorpje stelt niets voor. Strand bestaat uit stenen, jammer! Wifi voor 1 aparaat en slecht!
Niet erg tevreden. Electriciteit: 4 stopcontacten waarvan drie niet werkten. Chemische wc leeggooien is buiten het terein, geen water om te spoelen (kapot?). Naast liggende weg wordt als racebaan gebruikt.
Zijn momenteel op deze camping. Sanitair vies, douches idem. Het smoesje van het wordt in de winter gerenoveerd, houdt niet in dat zolang er kampeerders zijn niet wordt gepoetst.
Prima plaats als je ervan houdt boven op elkaar te staan. De eerste rij bij de ingang zijn groot, rest is klein, plaatsen 1 meter breder, dan waren de plaatsen prima. Om zon te hebben (daar kom je eigenlijk voor) moet je al op het pad gaan zitten, want tussen de campers komt bijna geen zon.
De ligging is perfect, maar het sanitair en de "afwas gelegenheid" gaat met het jaar (maand)achteruit. Waarom een code krijgen als het toiletgebouw gesloten wordt met een touw. Jammer!
Prima plaats, behalve als je tussen een kliek schreeuwende Hollanders instaat, zoals in november 2015.
Als ik alle commentaren lees word ik triest, vlgs mij zijn er veel betere camperplaatsen dan deze afvalplaats. Zijn er geweest maar wat een aanfluiting!
Een bedrijf dat zoveel reclame maakt moet dit ook waar maken. Rommel bij de entree, lijkt wel een sloopbedrijf, kleine plaatsen, ongezellig, voor het eerste uur € 6 (in de campergids van 2012 stond € 1) ook al vertrek je na 5 minuten omdat het niet uitziet moet je toch € 6 betalen, vind dit oplichterij.
Mooie goed verzorgde camperplaats. Plaatsen groot genoeg om een camper van 7.5 meter te plaatsen en als de zon schijnt, lekker buiten te zitten. Waren alle camperplaatsen maar zo prima.