@anneke-en-jan
- 2017
ik ben iets minder enthousiast. inderdaad grote plaatsen en warme douches, maar dat s'avonds het licht in het toiletgebouw uit is en dat je een paspoort moet afgeven vind ik minder.
Wat een fijne plek om hier te staan. Prachtig uitzicht over de uiterwaarden. Keurig sanitair, douche toilet en afwas gelegenheid. Heerlijk fietsen in de omgeving. Echt een aanrader.
Sitecode: 19104
Wat een geweldige ontvangst hebben wij gehad. We kwamen toevallig rond lunchtijd en mochten gewoon aanschuiven. We werden verwend met brood, kaas, worst en wijn. Bij het afrekenen betaalde we alleen €20 voor de plaats! De camping is misschien een beetje gedateerd maar de sfeer was geweldig en het sanitair is netjes. Wat ons betreft een dikke aanrader.
Zojuist op de camping aangekomen. Omdat de prijsindicatie op de app aan de hoge kant was, eerst gevraagd naar de kosten per nacht. Dit bleek inclusief ACSI kaart €20,- te zijn! Dus niet de opgegeven 48 euro. Voor de rest ziet alles er keurig uit en werden we vriendelijk ontvangen bij de receptie.
Nette camping met vriendelijke eigenaar. geen korting buiten hoogseizoen. €26,- per nacht voor 2 personen en camper. koud water bij (af)wastafels. Warme douche kost €0,50. Sanitair wordt sporadisch schoongemaakt. Gezellige bar. Mooie omgeving met wandel en fietsroutes, voornamelijk voor mountainbikes.
Aardige, soort van boerencamping met mooi uitzicht. wel vol op de wind. Sanitair netjes. wij hebben voor 1 nacht met elektra 24 pond betaald. (14-08-2918)