@annelot97
Sitecode: 197635
Oké, 400NOK is wat aan de hoge kant.. maar er is stroom, een goed sanitair gebouw wat volledig nieuw is. Geen gedoe met tokens maar lekker nieuwerwets met je pasje. Wasmachine+droger aanwezig en op loopafstand van het dorp. Wat geluid van de weg maar vonden wij niet storend. Bakkerij in het dorp is waanzinnig. 🥐
Zeer vriendelijke eigenaresse. Konden een plekje uitzoeken. Sanitair proper! Gewoon helemaal prima.
Begin september is het hier heerlijk rustig. Prachtige plek aan zee met uitzicht. Prijs wel wat aan de hoge kant (€41) maar voor dit uitzicht wilden we dat wel betalen. Je loopt zo het natuurgebied in. Toiletten etc schoon maar gedateerd en ik denk in hoogseizoen wat te weinig faciliteiten. Ik zou hier niet in het hoogseizoen gaan staan maar voor nu (en 1 nacht) was het heerlijk!
Prima stadscamping om Göteborg te bezoeken. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair oké, niet super schoon. Verse broodjes in de ochtend waren ook erg lekker. Helaas sta je hier allemaal op een rijtje en daar houden wij persoonlijk niet zo van. We hebben een plekje aan de rand van het bos gekregen maar precies onder een lantaarnpaal waardoor het de hele nacht licht is buiten... misschien iets om op te letten als je een plekje mag uitzoeken.
Sitecode: 197115
Echt 5/5. Ondanks dat het de hele dag heeft geregend hebben we genoten van het uitzicht. Wc/douche superschoon en nieuw. Als je een plekje wil reserveren en je bent goed ter been (dus je kan een eindje lopen naar de wc) ga voor plek 12. 😍 Het IKEA museum dichtbij en daarom hebben we voor deze plek gekozen. Almhult zelf is niet superveel aan.
Mooie ruime plekken op een zeer rustige locatie, op +-10km van Ribe. Je hebt niet echt uitzicht maar je kan met lekker weer de hele avond genieten van de zon. Het sanitair heeft een opfrisser nodig want de schimmel en aanslag kruipt tegen de muur omhoog... €13 Incl stroom prima! neem wel een lang verlengsnoer mee
Sanitair is super. Op de camperplek waar we werden geplaatst ook niks aan te merken. Alleen wat een mega camping met 150 vaste bezoekers. Wij vinden dit altijd zeer sfeerbepalend, mensen die complete schuttingen om hun caravan hebben gebouwd. Het voelt daardoor aan alsof je op het kamp bent gekomen. Gelukkig was het woensdag en waren weinig vaste gasten aanwezig.
heerlijke, rustige camping met leuk personeel. in het na seizoen (vanaf half aug) is de camping super rustig wat erg prettig is. ook is er in de omgeving super veel te doen. warme broodjes 's ochtends. weinig seizoens plekken. hier komen wij zeker weer terug!
prima plek maar de havenmeester is bijzonder chagrijnig en onaardig. je betaalt €22 voor een parkeervak. er zijn inmiddels wel douches waarvan je gebruik kan maken. rijd liever door naar tivedens national park. prachtige campings daar.