@annemiek25
Lid van Campercontact sinds 2019
De receptioniste is arrogant en we hadden het gevoel dat ze de prijzen had gemaakt, ze spreekt geen Engels, alleen Italiaans en Duits. Ze hebben geen schoonmaakservice, wat betekent dat het toilet en de douches walgelijk waren, tampons slingeren rond en spinnenwebben zijn overal. De camping ligt direct aan het meer.
Goede camping en vriendelijke ontvangst. We verbleven er slechts voor 1 nacht, maar de toiletten waren schoon en de douches waren warm. Grote plaatsen en rustige omgeving.
Prachtige locatie tussen de bergen op een open veld. Elke avond voor zonsondergang komen de herten op het veld, zodat je prachtige foto's kunt maken. Douches kosten 2 euro voor 6 minuten (warm water). De eigenaar is een man alleen, die erg vriendelijk is. Deze camping is gewoon geweldig als je wilt relaxen zonder lawaai om je heen!
Naast een treinrail, de trein rijdt elke 30 minuten, ook 's nachts. Je hoort 's nachts veel honden blaffen en de camping heeft geen rustig uur, dat betekent dat andere gasten 's nachts komen en gaan (vooral om 4 uur). De douches en toiletten zijn walgelijk, niet goed schoongemaakt, ook de douches zijn glad.
Dichtbij Pisa, geen openbaar vervoer of auto nodig. Grote plaatsen. Toiletten zijn een beetje raar en niet zo schoon. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Heeft een zwembad, een restaurant en een kleine supermarkt.
Camping is mooi en echt luxe, douches zijn groot en warm, badkamer is schoon en groot. Busstation 5 minuten lopen die naar Venetië gaat. Lidl op 10 minuten lopen. (Zwembad kost extra). Goede wifi en grote plaatsen. Personeel was behulpzaam en vriendelijk.
mooie kleine camping, trein is dichtbij maar rijdt niet in de nacht. klein dorp op de berg waar een restaurant is, is een wandeling van 3 km, of 1 km via het bos, wat een behoorlijk moeilijke weg is. eigenaren zijn aardig en erg behulpzaam. treinstation op 15 minuten lopen, zodat u naar Monaco of Nice kunt gaan.
te duur! alles was extreem duur, een biertje kost 7 euro ... de toiletten hadden geen wc-bril en de douches waren koud, het zwembad was te koud om in te zwemmen. De locatie is goed om de Franse Rivièra te bezoeken.
we verbleven hier slechts één nacht vanwege de regen, maar het was een leuke camping, hoewel de receptie zei dat het restaurant om 18:30 uur open zal zijn en de keuken om 19:00 uur, maar er was niemand op die momenten. toiletten hebben geen wc-bril en zijn niet zo schoon.
grote camping ideaal voor gezinnen met een zwembad (zout water) en direct aan het strand. slechts 1 toilet / douchegebouw bij de ingang van de camping. prachtige omgeving
in de bergen zo behoorlijk koud daar. de toiletten en douches zijn schoon. veel schaduwplaatsen en niet te druk. receptie spreekt alleen Spaans. door een nabijgelegen boerderij hoor je de koeien de hele nacht. klein centrum is ca. 1 km met een paar hotels die ook een restaurant aanbieden (de restaurants zijn allemaal in september gesloten en bieden alleen kleine broodjes of iets te drinken) niet veel om te doen.
direct in het dorp waar ze een kleine supermarkt en 2 restaurants / bars hebben. de camping zelf biedt ook een restaurant / bar die open is tot 22.00 uur. geen geldautomaat in de buurt, dus zorg ervoor dat u wat contant geld bij u hebt wanneer u van plan bent daar naartoe te gaan. receptioniste spreekt alleen Spaans en Frans.
Sitecode: 19429
honden zijn toegestaan en dat betekent heel de dag door blaffen. Ronda is 1,5 km en gemakkelijk te lopen. de camping biedt veel activiteiten en de medewerkers zijn erg vriendelijk en spreken goed Engels.
verschrikkelijk! we belden een dag eerder en de vrouw bij de receptie zei dat er genoeg plek zal zijn zodat we geen reserveringen hoeven te maken, toen we aankwamen was het erg druk en werd een contract getekend met een kleine plaats met 20 andere tenten, we hebben een kleine tent en die hele 2m² was de plek die we konden gebruiken ... de toiletten zijn walgelijk en er was de hele nacht luide muziek! nooit meer!!
vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. de vrouw bij de receptie spreekt goed Engels. rustige camping midden in de natuur. buiten zwembad, maar erg koud. warme douches en schone toiletten. restaurant heeft elke dag een ander menu.
prachtige plek in de bergen direct aan het meer. supermarkt in de buurt en een prachtig wandelpad in het bos (rijden er in ongeveer 15 minuten). helaas was er veel muziek 's nachts tot rond 4 of 5 uur' s ochtends, dit kwam uit het restaurant op de camping, daarom zijn we eerder vertrokken dan gepland.
receptioniste spreekt Frans en Duits, zeer vriendelijk personeel. mooie en rustige camping met veel schaduwrijke plekken. 10 minuten rijden naar het strand waar u gratis kunt parkeren.
we verbleven 1 nacht op deze camping en dat was meer dan genoeg. we betaalden meer dan 16 euro zonder elektriciteit. er zijn slechts 2 toiletten en 3 douches. direct aan een meer wat een festival had met luide muziek zodat we helemaal niet konden slapen. de mensen die daar werken spreken alleen Frans en met ons eerste telefoontje naar hen hangen ze op, dus we moesten andere gasten vragen ons te helpen.
Sitecode: 19132
kleine camping met grote plaatsen. de man bij de receptie sprak geen andere taal dan Frankrijk, maar had een vertaling op zijn telefoon die het goed maakte om elkaar te verstaan. toiletten en douches zijn schoon. ze hebben een gemeenschappelijke ruimte en een kleine boekenplank. het ligt direct aan het meer en een korte wandeling naar het centrum waar enkele winkels en kerken zijn, echt een mooie rustige camping.
we betaalden 29,40 € voor 2 nachten zonder elektriciteit. we reizen met een kleine auto en een tent. het is direct aan het meer wat echt mooi is met mooi weer, we liepen rond het meer wat 13,7 km is de route rond het meer is goed gezongen met blauwe punten en pijlen om niet te verdwalen. we wilden fietsen huren, maar de receptioniste was niet beschikbaar terwijl het tijdschema zei dat het open zou zijn.
de prijs is 15 euro per nacht. ze hebben een prachtig land waar je kunt parkeren. we gingen er zonder reservering heen en we hadden een probleem met onze camper, we moesten naar een garage (werkstatt) ze hielpen ons hiermee wat echt leuk van ze was. het is een Nederlandse kampeerplaats in het (zeg maar) midden van de kennis. perfect voor wanneer u wilt ontspannen. douches en toiletten zijn gratis.
gratis en heeft 6 camperplaatsen. geen beveiliging. water is gratis en je kunt je toilet legen. ze hebben geen vuilophaal, dus dat moet je meenemen. van 22 tot 7 is nachtstilte maar er is veel lawaai buiten de stad mensen die bij lidl parkeren (wat er direct naast staat) met luide muziek. maar voor een tussenstop is het een goede optie.