@annemiekske

Ja

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Een heerlijk verblijf en eigenaar/beheerder echt behulpzaam en attent. Ik was gevallen en bracht mij met zijn karretje weg. Inderdaad rekening houden dat tussen 12:00 en 16:00 de receptie dicht is. Restaurant is voor camping begrippen een dikke 10. Stonden met camper op een plek van bijna 100 m2 helemaal vrij. Douches oké, maar niet bijzonder. Wel schoon. Maar de locatie, fenomenaal. Echt de moeite waard hier een paar dagen te staan.

Voorzieningen zijn prima, camping bijzonder sfeerloos. Eigenaar geen sympathieke man, ben een dag later gekomen dan gepland en stroom 4 kw per dag. Bij meer verbruik bij betalen. Ik heb voor 3 dagen en nachten betaald, en 2 verbruikt. Toch nog snel controleren of ik niet meer stroom verbruikt heb. Verder ook niet vriendelijk te woord gestaan. Voor ons niet meer…

Als je echt naar deze regio op (mini) vakantie wilt gaan is dit een prima locatie. Sanitair schoon en netjes. Dick heeft je vriendelijk onthaald en broodjes netjes ‘s morgens bij de camper. Welkom van partner (schijnt naar de naam Esther te luisteren) daarentegen teleurstellend, kan geen gedag vanaf. En bij regen kan je de luifel niet met spanbanden/haringen in de tennisbaan slaan. Voor ons niet meer in ieder geval.

Werkelijk fantastisch, alles een dikke 10. ontvangst, sanitair, service, locatie, broodjes service, alles. ik kan werkelijk niets opnoemen dat niet oké is. De douche alleen al is een balzaal zo groot en mooi. 🙏

Wij hebben geweldige dagen hier doorgebracht, watervallen bezocht, wandelen, fietsen en paragliden. Wilma is het gezicht van de camping en staat meteen voor je klaar en altijd even een praatje. Sanitair perfect schoon en alle voorzieningen zijn er. Heerlijk kleinschalig en rustig. Aanrader om een aantal dagen te verblijven.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Het is inderdaad meer een camperplaats, maar ik kan alleen maar zeggen dat sanitair en voorzieningen heel goed zijn. Vriendelijkheid en behulpzaamheid 5 sterren. En inderdaad een kiezelstrand, maar pak de fiets en ga een langs de kustlijn. Een hele goede uitvalsbasis en hond mag hier lekker de zee in. Twee heerlijke dagen gehad, groeten van een camperaar.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fantastisch! Voorgaande reviews kloppen nog steeds. Sanitair prima, lekker warm water. Maar het uitzicht!!!! De rust. In een woord magisch. Alles is aanwezig en echt vakantie. De route er naar toe is al bijzonder. De eigenaresse is echt zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook in haar wijnkelder geweest. Een aanrader. 🇮🇹

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fenomenale plek, voorzieningen en sanitair top. Let op inrit, 1 richting en met camper langer dan 7 meter echt alleen van de noordkant inrijden. Geen wandel mogelijkheid met de hond en naar het stadje met de taxi, weg is te onveilig om te fietsen of lopen. Prive strand geweldig!

Helaas op doorreis, maar echt een super welkom en zelfs gezamenlijk voor hun kasteel ons uitzwaaien. Sanitair top! Hele fijne douche en alles perfect schoon. Voor een paar dagen echt een aanrader. Succes! 🙏

Wij hebben gekozen voor de eerste rij direct aan het meer. fantastisch uitzicht en zonsondergang. Fenomenaal! Dit is zeer zeker geen € 35,00 per nacht. Dat zijn vanaf tarieven, wij hebben € 80,00 euro per nacht betaald en dan is de luxe wat ondermaats. Uit veiligheid bij camping restaurant voor hamburger en rosé gekozen, maar allebei echt vies. Sanitaire voorzieningen oké voor camping begrippen. Tijdens douchen erg vaak op de knop drukken.

Wat een fantastische plaats! Er ontbreekt je aan werkelijk niets, Bas en Armand hebben het geweldig voor elkaar. heel erg schoon, netjes en laten het je aan niets ontbreken. Voordat je gaat even vuilwater tank en toilet legen, tenminste.. als je iets langer gaat. Wij hebben genoten en komen vast nog een keer terug. Dank! 🙏

Fantastische locatie! Echt een dikke 10. Wanneer je zelfvoorzienend bent zeker een aanrader. Stroom en water aanwezig, neem wel een CEE stekker mee. Als de poort dicht is, aanbellen bij het huis met de groene deuren. Er is een douche en toilet gelegenheid, maar zeer Spartaans. Spreken alleen Frans, mocht je dat niet verstaan, loopt de eigenaar mee om alles te laten zien. Geweldig als je van wandelen en fietsen houdt.

De gastvrouw (ook Engels sprekend) is echt super vriendelijk en behulpzaam. Super. Wij hadden voor 2 nachten geboekt om de omgeving te verkennen. Helaas zat het weer tegen en zijn wij eerder gegaan. Wat voor ons een minpunt was, is de grote hoeveelheid vliegen en in de ochtend de stallen opruimen waardoor je (ik ben een stadsmens) de lucht niet uit je neus krijgt. Jammer genoeg daardoor wel de bezienswaardigheden gemist.