@annetteontour
we waren hier begin september. Sanitaire voorzieningen in de meest erbarmelijke staat, overvolle prullenmanden, lekkende toiletten, een douche waaruit ziektekiemen opsprongen. misschien is het beter in het hoogseizoen. we zullen de plaats vermijden.
we waren hier in september. Natuurlijk, de straat is een beetje luidruchtig, maar de ruimte is goed verdeeld, de badkamers zijn schoon en comfortabel en de verbinding met Bergen is goed en snel. het nachtelijke verkeer stoorde ons niet.
druk bezocht gedurende de dag, geen verwijdering mogelijk behalve vuilnisbakken. In auto's wordt vaak ingebroken.
heel mooie en rustige plek met bomen en heggen tussen de plaatsen. Voorzien van alles wat nodig is en ongelooflijk aardige operators. Slechts 10 minuten van het Lousiana Museum weg. Een bezoek is een “must” als je in de buurt bent b
Mooie ruime plek, vriendelijke eigenaar, we voelden ons meteen thuis. De plaatsen direct aan het meer zijn spectaculair.
Prachtige plek, ingebed in het rotsachtige landschap. Goed uitgangspunt om tjörn te ontdekken.
Een van de meest liefdeloze campings in heel Zweden en veel te duur.
Rustige slaapplek voor de veerboot,
Wij waren er in augustus 2019. Zeer aangename plaats.
Leuke kleine plaats, vriendelijke operators, rustig. Alles was schoon en goed onderhouden.
Super leuke plek in het midden van nergens. Gehandhaafd. Aardige bewoners. Stil. Geweldig met honden, omdat direct prachtige wandelpaden beginnen. Zweden, wat vind je ervan.
Pitch "zonder iets" op straat (rustig) met uitzicht op Lofoten.
Prachtige plek en prima uitgangspunt voor wandelingen in het nationale park.
Ongelooflijk mooie plek in het midden van nergens. Voor het ontbijt waren er wilde frambozen na een duik in het meer. 😍
Leuke plek voor een tussenstop. Strand en hondenstrand te voet.