@ans-de-laat

Ja
1990

een leuk plaats vriendelijke eigenaars ik vond het een TOP plek goede wc gebouw en netjes. een plek om terug tekomen.

Ruime CP met nette zuivere wc, douches, binnen en buiten zithoek, vriendelijke eigenaars een plek om terug te komen 👌👍

een mooii verzorgd C P wij stonden voor op get veld 👌

mooi ruime plaatsen, alle voorzieningen bij de hand, bij de boederij een automaat met verse producten uit de regio, aardig eigenares een plekje om terug te komen. Ans, Jan en 4voeter Lex

op de camperplaats op het tennis veld gestaan, 4 dagen, vriendelijke eigenaars zuiver en nette sanitair , tegen over een goed eetcafe, vlakbij bakker, winkel mooi fiets omgeving een plek om terug tekomen ga zo door

wij konden met ons 11 m. camper terecht op de camperplaats bij de camping vriendelijke behulzaam eigenaars alles netjes, broodjes service, een avond met de boot weg geweest via de camperplaats met een vriendelijke schipper en goed uitleg over de omgeving een plaats om terug te komen

verzorgd camperplaats 5 nachten gestaan mooi omgeving vlakbij 1 km v.d. camperplaats een goed eetcafe de Trilker in Poppenwier een aanrader om terug te komen

gratis en landelijk zeer rustig