@anstri
- 2002
Juli 2026
let op: betaling met EasyPark app kost sowieso 150NOK ook al ben je er maar een uur. mooie plek om meteen de stad in te gaan!
Sitecode: 196343
prima gratis voorziening: vers water, grijs en zwart water. geen afvalbak. ruime opzet.
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Wat een bijzondere en ook rustige plek hier. Een lange CP waar veel campers naast elkaar kunnen staan. Dicht bij het strand. Daarvoor moet je door een strook lage begroeiing met een weelderige flora lopen. Aan het eind van de CP is er zelfs een openluchtgalerie van foto’s op grote stenen. Als je wilt kun je gebruik maken van douche en toilet.
Een prima overnachtingsplek aan een meer. We hebben heerlijk buiten gegeten aan de picknicktafel. Rustig met af en toe wat verkeer dat van de pont komt.
Juni 2026
Dit is een prachtige rustige nette camping met alle faciliteiten incl wasmachine en droger. Uitzicht op riviertje en besneeuwde bergen. Prijs 400 NK camper met stroom.
Een prima plaats om gratis te overnachten. Heel rustig en je kunt er goed vissen met resultaat. Er staat wel een bordje op het hokje aan de steiger: Privé en alle jacht verboden, maar er is niets afgezet met een lint. De steekvliegen waren er inderdaad maar insmeren met Deet helpt afdoende.
Prachtige plek om te overnachten. Aan de fjord met strand waar je een frisse duik kunt nemen. Picknickbanken en een eenvoudig toilet. Geen verkeerslawaai. En in de zomer kun je de zon een doorstart zien maken.
Na de veerboot vanaf Andenes van 17.00 uur had de camping nog maar twee plaatsen en voor ons dus geen plek meer. overige vrije plekken waren gereserveerd en betaald. Dus helaas moet je hier gaan reserveren.
Deze Camperplaats verdient meer bezoekers. Alles strak georganiseerd en duidelijk. Veel voorzieningen voor weinig en ‘s nachts stil! Weliswaar nog geen schaduw plekken, maar wel schaduwrijk terras (geen restaurant)