@anton-en-reina
- 1990
prachtige camperplaats, mooi uitzicht over de landerijen en bossen., prima eten voor een nette prijs. Voor herhaling vatbaar.
Prachtige ruime plek met mooi uitzicht, goed eten voor een schappelijke prijs , en een vriendelijke bediening. Steekproducten te koop tijdens openingstijden van de molen.
Prima plek om op de grote parkeerplaats te overnachten, maar de kwaliteit/prijsverhouding van het eten in het restaurant viel ons helaas erg tegen .
Dit is geen camperplaats, maar een camperkamp voor lang campeerders. Gratis stroom, water, lozen enz. Gemeente neem een bedrag voor de servicekosten, dan kunnen velen genieten van deze mooie plek
Top camperplaats,ruime plaatsen, bakker op 100 meter, alle voorzieningen aanwezig, Een camper plaats zoals de bedoeling is.
Heerlijk rustig, mooi wandelgebied, voetbalveldje. Geen voorzieningen.
Heerlijk rustig, vlakbij klein dorpje. Mooi uitzicht en wandelgebied. Er kunnen wel 50 campers staan. Geen voorzieningen, alleen een afvalbak.
Heerlijk rustig, mooi wandelgebied en een prachtig uitzicht. Kleine speeltuin en een barbecue plaats aanwezig.
Rustig gelegen camperplaats, aan de rivier. Bakker 100m, mooie wandel- en fietsroutes. Mooie plek voor hondenliefhebbers.