@antonc
- Mercedes Sprinter
- 2019
- Mercedes
- Buscamper
Goede busverbinding voor een dagje Amsterdam. Goed sanitair, alleen erg jammer dat de verwarming niet aanstaat in februari. En het feit dat je hier recht onder de aanvliegroute naar Schiphol staat maakt dat wij hier niet zullen terugkomen.
Het is een Huttopia geworden. Het sanitair is nieuw, dat is fijn. De prijzen zijn hoger, de paden zijn steil en de plaatsen grotendeels ongelijk. Dat is jammer. De pizza van de foodtruck was lekker. De optelsom is voor ons niet echt positief.
Fijne camping, prima en schoon sanitair, leuk restaurant (woensdag -zondag) waar we lekker en gezellig gegeten hebben.
op 23 september gesloten!
23 september: gesloten!
De locatie is echt heel mooi, de camping is redelijk. Wij hadden een plek waar we onze bus(6m) net in konden frommelen. Douches met wisselend te warm en te fris water. Het is er allemaal, maar geen juichende 5 sterren recensies waard.
De sterren zijn voor de locatie. Die is geweldig, in de cañon del Rio Lobos. Het sanitair is waardeloos, de prijs hoog.
Eén ster is te veel! Rommelig terrein met vaste bewoners in oude caravans, sanitair is oud en ontzettend goor. Hoe deze camping aan een ACSI vermelding is gekomen is me een raadsel.
Openingstijden: op 5 november vonden wij de camping gesloten! Website: geopend van 1 april tot eind oktober.
De betaal slagboom is nu in werking. We betaalden €7.40, twee personen.
Sitecode: 20507
Niet doen! Duur, erg kleine plaatsen, wifi werkt niet. Troosteloze aanblik. Er is een zwembad, vandaar dat het ‘resort’ heet. Sanitair ok. Berga is aardig, niet bijzonder.
ik snap de reviews over deze locatie niet. Als het een camping was stond het vol met opmerkingen over te weinig en heel dure douches, sfeerloos, etc. en nu is men juichend! Het is de enige plek in de buurt van de pont aan deze kant, en het is netjes. Meer niet.
Een kale parkeerplaats met stroom en goed sanitair. En Zweden is zo mooi! Hier niet dus. Morgen gauw verder.
nu open! vlak bij centrum
Schitterende plek, zeker als je van vogels kijken houdt. Doodstil in de nacht, voor betalen even melden bij de cafeteria. De resten van de bermbrand zijn er niet meer. En steil?? Hoe ben je hier dan gekomen?
prachtige nieuwe toiletten geplaatst! water afgesloten.
Een hyper de supercamping, vinden ze, maar wij kunnen het er niet vinden. Het is een camping die wil imponeren, maar het dan net niet heeft allemaal. Een overdreven zaal van een douche, maar geen haakje om je kleren op te hangen. Of een vloer die zo is neergelegd, dat hij niet goed afwatert, waardoor er in een kuil voor de wastafel water blijft staan. Geen wc papier Allemaal niet erg, maar als je zo hoog van de toren blaast, dan val je daar over.
Perfect sanitair, heel aardige eigenaars, en rond het weekend take away van hun restaurant. Wat wil je meer?
Mooie camping op een schitterende plek! Vriendelijke ontvangst. Alles wat je nodig hebt is er. Ja, het is hoog en steil maar de weg is prima.
Waren hier in juni, prima camping dicht bij supermarkten en leuke wandeling naar dorp. MAAR vandaag maandag 21 oktober was hij dicht hoewel de app zegt dat hij open zou zijn. Pas dus op aan eind seizoen!!
Prima plek voor een bezoek aan Alkmaar, gezellige mooie stad! Goede busverbinding met Bergen. Goed sanitair, schoon en goed verwarmd. Alles wat wij in de winter van een goede camperplek verlangen. En nee, niet goedkoop. Maar hij is tenminste open!
20 februari 2013: In de winter GEEN sanitair, GEEN douche! Wij zijn verder gegaan.