@apie
- Morelo Home 78L
- 2026
- Iveco
- Integraal
De locatie is prima voor een bezoek aan Brescia. . Alles wat hierboven geschreven is klopt, er loopt een hoofdweg vlak langs het plein, maar verder is het prima. Ook de netheid is prima.
2021
Deze ruimte gaat hooguit voor gesloten bestelwagens. De plaats maakt geen goede indruk. Mijn tip gaat verder.
2020
Zeer mooie plek met kansen om op de eerste rij te staan en daar 's nachts gecompenseerd te worden ... treingeluiden en scheepsverkeer. Zeer goede ligging tegenover de Lorely en zeer goede fietspaden direct voor het plein aan beide zijden van de Rijn. We wilden maar 2 nachten blijven en het kreeg er 6. Sterker nog, het scheepvaartverkeer is prachtig recht voor je neus. We komen zeker terug.
We reden door naar de Lorelyblick. Smalle plaatsen maar wie houdt er van. Nee, er zijn echt mooiere op de Rijn.
Leuke plek om Mainz te bezoeken. We ontmoetten een aardige operator die ons bij aankomst op de plaats van aan- en afvoer alles liet zien en welke plaatsen met tv mogelijk zijn. We kunnen dus alleen positieve dingen melden en ook de stadsplattegrond voor Mainz gratis. Nogmaals bedankt.
Op deze plek mogen alleen auto's staan
Mooie schone plek direct aan zee. Leuk team, sanitair erg schoon. Prijsprestaties zeer goed en voor langere mobiele top.
Waren hier op 2/6/20 en was open. Alles zoals beschreven.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Zeer mooie oudere operators van de grote, goed onderhouden plaats. U kunt kiezen waar u wilt staan. We waren hier eind augustus en er waren genoeg plaatsen om uit te kiezen. Direct vanuit het mooie centrum met alle winkels.