@appellover
Prachtig uitzicht over zee met koeien op het strand , kreeg paar maanden later bekeuring thuis ( 120€) is natuurgebied dus niet overnachten.
Wat een prachtplek , zeker idee van groenlinks , keurig toiletgebouw/ badkamer met zonnepanelen en zonneboiler , wastafels en warme douches. Weinig schaduw.Hulde voor gemeente en de eu subsidie
Redelijk groot camperbedrijf, goede service , spreken Engels,Duits,en Nederlands , vraag naar Anna .
Indien erg druk doorrijden naar Lanuejols, volg borden Randals Bison , een bisonfokkerij met restaurant , geen verzorging alleen toilet . Heel veel ruimte en echt doodstil. E 03 .20 .25 N 44 .06 .18.
Mooie plek bij meertje,bomen zorgen voor wat schaduw , wij stonden er 26 aug 2018 met 6 campers . Een (zigeuner)bus waren met 7 personen en tentje erbij maar geen last van gehad . S’nachts heerlijk rustig . Buiten het seizoen is het erg stil en wat ver van bewoonde wereld.
Heerlijke plek , wat een rust, wij stonden met 2 campers op 12 aug. 2018. Vreemd dat er geen afvalbak is ,verder keurig .
Mooie plek , wel onder hoge bomen dus moeilijk schotelontvangst, Iets verder doorrijden en dan links achter restaurant nog een cp met meer zon . Electra werkt wel maar sanizuil ziet er verwaarloosd uit , spinnenwebben geven indruk dat het niet meer in gebruik is. Heerlijk rustige nacht , is doodlopende weg. Er wordt heel veel gefietst.
Ruime cp ,honden konden zwemmen in het meer , mooi fietsen, in de middag kwam er een ijscowagen met wel 15 smaken ijs , geweldig lekker ijs. Misschien wel goed dat er geen sanizuil is nu is er nog ruimte zomers. Zorg voor voldoende water .wel enig verkeerslawaai overdag.
Veel schaduw , geen schotel mogelijk, rustig en veel ruimte . Goed restaurant . Toiletten . 100 meter verder links nog een cp met minder bomen . Heel mooi fietsen en wandelen langs het meer .
Ruime cp op gras en verhard. Afvoer en toiletafvoer. Waterkraan met schroefdraad 20 meter rechts laag in de berm, gras. Jammer is dat de plek ook gebruikt wordt als jongeren hangplek. Wij waren er vrijdagavond dus wellicht alleen in weekend.
Prachte kleine cp , gebouwd in 2017 dus alles nieuw water,afvoer, toilet spoelen , keurig. Helemaal omheind met hek welke je zelf moet sluiten , ideaal voor onze honden.Zwembad naast cp alleen juli en augustus open .
Officieel alleen overdag betaald parkeren , hoewel nergens staat waar of hoe betalen , denk alleen in zomer . Is een beschermd natuurgebied dus niet overnachten , kreeg 7 maanden later bekeuring thuis van 100€ maar we rijden met Spaans kenteken en wonen in Spanje, dus eenvoudiger dan naar Nederland sturen.
Sanizuil werkt weer prima ,01-08-2017.of electra werkt onbekend. Veel verkeer vlak langs de kleine cp , we zijn verder gereden naar Blasimon bij wijnboer geweldig adres voor 5 € en doodstil
Top adres, heel aardige mensen, heerlijke wijn, rood, wit en rosé 5 liter voor 10€, in doos dat scheelt gewicht. Ook in flessen verkrijgbaar. Toilet lozen achterzijde toiletgebouw incl een kraan. Heerlijk rustig, geen verkeer.
Water tanken met lange slang of met gieter. Bij (vies) hurktoilet is een kraan met schroefdraad en tweede kraan bij brug zonder schroefdraad . Toilet legen in hurktoilet, grijs water lozen niet mogelijk . Veel schaduwplekken maar schotel tv erg moeilijk door hoge bomen.Prachtig wandelen langs meertje en langs de beek , ook voor fietsen heel fijn , lekker vlak. Restaurant met dagmenu met wijn 13 €
Prima cp , water , afvoer ook voor toilet en 2 schone toiletten met papier , dank aan zo een gemeente . Op werkdagen is op 50 meter een pizzawagen met terras waar je heerlijke pizza kan eten voor 5 € , geweldig franse sfeer.
Prijs verhoogd zomers naar 12,50 € en stroom 4 € , nieuwe fijne douches en toiletten.laagseizoen met lagere prijzen.
Prachtige cp , helaas is de sanizuil buiten de cp dus stukje lopen met toilet. Bijzondere grotwoningen direkt naast cp en s,avonds verlicht met led lampen en afwisselende kleuren. Stoelen buiten en geen politie gezien
Veel verkeerslawaai. cp grenst aan rotonde. Veel bomen dus geen tv, we zijn weer snel vertrokken naar rustiger oord, een paar km verder bij geweldige wijnboer.
Indien je over de smalle weg uit zuiden komt, is er erg scherpe bocht naar links vlak voor de cp. Voor ons, 8 meter lang, niet haalbaar dus rijdt paar honderd verder bij grote wijncoop links kun je makkelijk draaien.
Sitecode: 20517
Top cp. alles werkt. zo zie je nog wat terug van geld e.u. En wat een geweldige natuur en uitzichten. Hier kunnen alle gemeenten een voorbeeld aan nemen .
De route van h legters aanhouden , prima cp op strand , alleen vuilnisbak op 100 meter .overdag badgasten en vissers verder stil . Restaurant donderdag gesloten toen wij er waren 20 april 2017.mooi wandel gebied met honden in duinen .op strand verboden voor honden
Goede camperplaats , water met de gieter en duurt wat lang , Mercadona op loopafstand. Heel mooi uitgestrekt wandelgebied ook met honden en meertje waar ze konden zwemmen . Schotelantenne was moeilijk door de bomen .
Rustige cp geen doorgaand verkeer . Weg naar Spanje over de brug van stuwmeer nog steeds afgesloten door lawine van rotsen.Heel mooi wandelen in natuurgebied .
We waren hier 10 april 2017,één van de mooiste plekjes van Spanje en Portugal , wat een rust en dat uitzicht , het lijkt wel of je in Afrika bent maar dan zonder wilde beesten , behalve grote vissen die boven water springen . Stoelen buiten geen probleem de GNR kwam dagelijks 2 keer langs. In dorpje is heel kleine kruidenier de restaurants waren gesloten, bij regen niet naar toe gaan , blubber.
Fijne cp, groot grasveld, er kunnen wel 50 campers staan , nieuwe sani keurig . Kleine cafetaria op loopafstand, overzijde riviertje de brug over . We waren er op zondag 2 april 2017 en stonden alleen maar voelde ons niet onveilig en heerlijk rustige plek.
Heel goede camperplaats , water , afvoer , toiletlegen , alles dubbel en nieuw , wij waren er 30 maart 2017 en stonden boven ( onverhard) met prachtig uitzicht en heel mooi wandelen met honden in de duinen .
Sitecode: 20285
Ruime camperplaats met mooi uitzicht .Naast bedrijventerrein . Dorp stelt niet veel voor, wel mooi wandelen.Water ( met schroefdraad)en afvoer werkt prima.wij waren hier 31 maart 2017 en stonden alleen maar voelde ons veilig. Jammer van de regen .
Prima cp voor één of twee nachten , de naastgelegen sporthal is na half elf s'avonds dicht .
Wat een prachtige plek,voorbeeld voor alle gemeenten,zo moet je een camperplek maken.Ook nog geweldig wandelgebied met hond.Alle hulde voor Pereiro.
Een top plek , alles aanwezig , water met jetons of gratis met gieter , zeer rustig en prachtig uitzicht . Dit soort camperplaatsen mogen er veel van komen . Wat een prachtplek
Voor de camping aan linkerzijde is camperplaats. Helaas geluidsoverlast van weg. Alles aanwezig , douche, toilet, zwembad, supermarkt, wasmachine. kosten zijn 4 € en met stroom 6 €
Sitecode: 20985
Op vrijdag en zaterdag veel jongeren in snackbar tot diep in de nacht lawaai. Langs de camperplaats staat een hek met woning waar vele honden zijn incl. een pitbull, die blaffen naar alles en proberen te ontsnappen, wat gelukkig niet lukte. Wij hebben zelf 2 honden. Verder alles gratis zonder stroom maar wel een toilet en water.
Perfecte camperplaats; wel beetje kaal en zomers erg warm op asfalt - in juli (32 graden). Heel fijn dorp met gezellige ramblas en horeca
Sitecode: 20721
Prachtige camperplaats aan rivier, plekken met veel schaduw en ook plekken met veel zon. Op rivier veel raften en op de camperplaats is plek waar boten uit water gaan en de mensen in touringcar dus dat is even drukte maar duurt half uur. Toilet sportterrein of in hotel. Stroom is voor elektrische auto, en kost 20€ voor 6 uur. Als je je een Tesla kan permiteren is dat een kleinigheid.
Goede cp met voldoende ruimte maar weinig schaduw toen wij er waren was het 37 graden.Rustig s'nachts.
Prima cp, zelfs gratis elektra voor 2 campers. Wel wat verkeerslawaai, 's nachts rustig.Politie komt meerdere malen kijken, geen probleem met campinggedrag. Heel mooi wandelen direct vanaf de cp ook met honden. Achter de cp wandeling langs rivier naar dorp, op woensdag markt. Trein komt paar keer per dag, heel langzaam is eindstation.
Voorzieningen allemaal defect . Heel kleine plek op industriegebied . We zijn doorgereden naar Viladrau . Wel op industrieterrein verder een goedkope pomp diesel 87,5 cent ( 15-08-16)
Mix parking , trimmers , hondenuitlaten enz . 's Nachts redelijk rustig. Er is hurktoilet. Wij waren er 5 en 6 aug. 2016 en op zaterdagmorgen kwam een groot aantal paardentrailers en was er een paardenshow , we zijn snel vertrokken want werden ingebouwd
Prima cp , alles aanwezig behalve elektra , overdag toilet aanwezig . Gezellige plaats met terrassen . Bronwater bij cp . Wandelen langs rivier .
Zeer matig, sani werkte wel. Er staan veel auto's op gereserveerde camperplaatsen. Is op industrieterrein . Snel doorgereden naar Viladrau.
Zeer ruime cp , mooi vlak, helemaal achterin schaduw s'middags , wel enig lawaai van afzuiging houtzagerij maar stopt om 19.00 uur. Gratis lozen toilet en water en watertappen met slang,groot zwembad 4,40 pp. Rustige cp .
Prima cp leuk station er rijden slechts enkele treinen , niet storend . Water halen met gieter is gratis idem voor lozen op parking is toilet.of stroom werkt niet bekend , klein dorpje met restaurant
Heel fijne cp , rustig, ruim . Wel flink klimmen naar dorpsplein (lopend)Alles aanwezig behalve electra.gedeelten smalle weg .we waren hier 13 juli 2016 en helemaal alleen maar wel veilig .eigenlijk vreemd, hartje zomer, zo een prachtige cp helemaal leeg.Vanuit de cp starten wandelroutes
Wij waren hier 1 juni 2016, geen camper te zien. Stonden 2 grote vrachtwagens en men was een groot toneel aan het bouwen midden op parking, dus zijn we maar doorgereden.
Sitecode: 20872
Ruime plekken en heel goed sanitair , bij iedere plek water en stroom.Heerlijk zwembad water 36 graden .prijs is 22 euro inclusief zwembad voor 2 personen.
Heerlijk rustig , prachtig uitzicht en een strandje op 50 meter .Er is een snackbar met terras en een toilet , aan de bar kun je de sleutel vragen .Dus snackbar gesloten , toilet gesloten.
Fijne camping naast voetbalvelden. Hebben hier heerlijk mosselen gegeten .vriendelijke ontvangst .ideaal om honden uit te laten.Acsi card.