@apuschkin
- 1995
We hadden geluk; op 8 en 9 juni 2025 waren we de enige gasten op de camping, dus we hadden voldoende ruimte, en de douche en het toilet werden nooit gebruikt. De douches zijn verouderd, een beetje smoezelig, en er zijn geen haakjes om dingen op te hangen. Voor NOK 400 zou je meer verwachten. Ik zou echter niet naar de parkeerplaats van Verdens Ende rijden, want het is gewoon een grindparkeerplaats en er lopen veel mensen langs; al met al is het behoorlijk oncomfortabel.
Toen we donderdag aankwamen, waren alle camperplaatsen volgeboekt. De receptie was aardig en meewerkend, gaf ons een plattegrond en we konden kijken of we een parkeerplaats konden vinden, wat we ook deden. Sanitaire voorzieningen zijn, zoals vrijwel overal in Portugal, aan renovatie toe. Alles was echter schoon, inclusief warm water. Prijs voor camper, 2 personen en hond op 3 mei 2024: € 33,50
Wij waren er vandaag (16 april 2024), de plaats is gesloten. Alles wordt verbouwd en zoals ik het bij de receptie begreep (sprak alleen Portugees) is dit gewoon een hotel.
Camping met veel schaduw, zwembad vol algen en onbruikbaar, afgesloten; Sanitair verouderd maar schoon, restaurant open van 20.00 tot 23.00 uur, nogal ongemakkelijk; geen instructies, plannen of markeringen voor wandelen of fietsen
We kwamen rond 15.00 uur aan en betaalden met de app: EasyPark, die gemakkelijk te downloaden is. Dit maakt betalen gemakkelijk en zonder munten, verwerkingskosten zijn 0,47 SF. Op de borden staat weliswaar dat je maar 4 uur mag parkeren, maar via de app konden we op dit moment (25/05/23 om 15:00 uur) daar blijven staan en overnachten tot 13:00 uur de volgende dag voor 2 SF + 0,47 SF. Geen service, maar echt goedkoop.
Hallo, zelfs op 25/05/2023 was de plaats nog steeds gesloten.
Goed gelegen plaats maar te duur. Elektriciteit en vers water moeten extra worden betaald, 1 kw voor 1 €!; Een watervolume van 40l wordt beloofd voor 1€ als je een slang van 1/2 inch hebt. Ik heb een 3-draads slang die kan worden opgerold: ik heb 3€ geïnvesteerd, de tank was 1/2 vol, dat is 45l, hier is ook ruimte voor verbetering. Er is maar één prullenbak voor afval. Ook voor het toilet moet je 50 cent betalen. Waar betaal je €20 voor?
Sitecode: 20186
Zeer goed gelegen plaats, dicht bij het centrum en ook goed gelegen als startpunt voor wandeltochten. Afhankelijk van het seizoen heb je veel of weinig ruimte. Vandaag, op 8 juni 2021, zijn er slechts 4 stacaravans en 2 tenten. Het lijkt alsof er een grote weide met verdeelde gebieden aan het plein is toegevoegd. (zie foto's). De sanitaire voorzieningen zijn modern en schoon. Een minpuntje voor koud water voor de afwas. Voor het plein is een pizzeria.
Het hangt ervan af wanneer je er bent. Vandaag (8 juni 2021) was de plaats nauwelijks bezet, helemaal geen chaos, weinig roeiers bleven hier, hoewel er goed weer was en veel water op de kreek. De receptie zei dat het in juli en augustus vol zou zijn, dus je zou in juni en september moeten komen. Verder was alles schoon en netjes.
De prijzen voor parkeren zijn duurder geworden, op het bord staat nu: 4 € per uur (zie nieuwe foto), maar wij waren hier op een zondag (06.06.2021) en hebben voor de rust van 12:30 tot 17:00 : 30.00 € 0.00! betaalde, verder goed gelegen parkeerplaats, van waaruit je de stad goed kunt bezoeken.
Mooi gelegen plek aan de oever van de grensrivier. het sanitair is nieuw: ontworpen als "badkamer": er is een douche, toilet en wastafel in één kamer. Op het terras van het restaurant kan je gezellig iets eten en drinken en genieten van het uitzicht over de rivier. Er is een touwenparcours, jeu de boules baan, tafeltennis, minigolf en 2 volleybalvelden.
Mooi gelegen plek, gezellig, vertrouwd. Het sanitair is smaakvol en schoon, de bouwstijl doet denken aan de architectuur van “Hundertwasser” of Antonio Gaudi. Aan de negatieve kant kon ik mijn afvalwater niet weggooien en kon ik niet vullen met vers water.
Het sanitair was tijdens ons verblijf schoon. Er zijn hier 2 camperplaatsen: het grindgedeelte en ongeveer 100 meter verder op het grasveld, zie foto's. Onze goede beoordeling wordt echter in perspectief geplaatst: als alle ruimtes bezet zouden zijn in het hoogseizoen, dan zal het krap zijn op de grindplaats; maar niet op het gazon.
Wij stonden naast de grindplaats op een weiland, toilet schoon, alleen als deze bezet was was de grindplaats bezet, dus ook geschikt voor campers en tenters
Honden zijn niet toegestaan op een idyllische locatie aan het strand en in de wei
Verschillende grote weides, ongemarkeerd, je kunt staan zoals je wilt. Voor de grote ruimte slechts 4 natte hutten met toilet en douche, deze zijn nieuw, schoon (de schoenen moeten van tevoren worden uitgetrokken zodat er geen vuil in komt), veel te weinig. Over het algemeen echter een zeer mooi gelegen plaats, die, in tegenstelling tot andere plaatsen hier op het eiland, niet overvol was.
Geweldige plek en ondanks de vele kinderen (paasvakantie) was het aangenaam rustig. Restaurant met avondshow, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, talrijke speeltuinen en uitgaansmogelijkheden. Schone sanitaire voorzieningen, prijs in april 2019: £ 14 voor camper en 2 personen.
Prachtige plek met voldoende grote plaatsen. Met 20€ per camper en 2 personen dichtbij het centrum, passend. Er is echter geen papier of zeep om je handen op het toilet te wassen.
Prachtig gelegen, kleine camperplaats, 2 toiletten, verwarmd met wastafel, schoon.
De kleine parking is zeer krap, er kunnen alleen 4 campers staan als er 2 achter elkaar gaan staan. We vonden de cp niet zo goed en zijn verder gegaan.