@aragornarathorn

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

superleuke plek! op het platteland, rustig, geweldige faciliteiten nu 13.10 inclusief stroom en toeristenbelasting

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De ruimte is vandaag open, maar geen aan-/afvoer, geen elektriciteit omdat alles opnieuw wordt ingericht

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

helaas nog geen water aanwezig, maar parkeren is nog gratis

leuke plaats ! goede service prijs nu 11,50, elektriciteit 2 € extra

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prachtig uitzicht op de vallei, zeer rustig 's nachts de dochter van de baas spreekt Duits, Frans en Engels u kunt proberen, kopen en een rondleiding krijgen door het bedrijf (het is zinvol om u vooraf in te schrijven) ruimte kost nu 5€, met elektriciteit 10€

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

het is "slechts" een parkeerplaats. Maar we sliepen goed en rustig en in de ochtend zagen we indrukwekkende binnenschepen die door de sluis passeren. we houden van zulke plaatsen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

geweldige plek! schoon, stil, alles wat je nodig hebt

op zaterdagavond een beetje onrustig, omdat sommige auto's de bocht omdraaien (ooit ook politie). 's nachts maar rustig. leuke kleine plaats. bakker op 5 minuten afstand (ook open op zondag). v / e niet gratis maar via sani-station

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

prachtige plek. zeer goed onderhouden. water / verwijdering / verwijdering. alles gratis. Zorg ervoor dat je de kaas bij de zeer aardige eigenaar probeert en koop! erg lekker!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

mooie locatie, zeer rustige nacht doorgebracht. toevoer / afvoer nieuw en zeer schoon