@aran
- 2020
Januari 2026
Hele fijne winterbreak gehad hier. Prima geregeld, fantastisch sanitair, heerlijk warme douche. Prijs/kwaliteit is perfect, je betaald wat je gebruikt. Een aanrader!
prima stop-over plaats. Er zijn maar 4 verharde plaatsen dus moet je vroeg zijn. Bij nat weer zijn de grasplaatsen snel zacht. Douches zijn super! Dorpje leuk , leuke restaurant en een prachtig kasteel.
Prachtige plek net buiten Rijssen. Tóp sanitair, goeie WiFi, ruime plekken en supervriendelijke uitbaters en dat voor die prijs! Een absolute aanrader! De fietsomgeving is sowieso fantastisch!!
Fijne camperplaats met 3 B&B-kamers dus wij konden met onze vrienden hier een paar dagen heerlijk staan. Vriendelijke eigenaren, mooie plekken, perfect sanitair en een prachtige fietsomgeving. Vlakbij Schijndel met leuke restaurants. Helemaal Tóp!
Gewoon een fijne, no-nonsense camperplaats met alles wat je nodig hebt en ontzettend gastvrije en enthousiaste beheerders die goed benaderbaar zijn. Locatie net buiten de nieuwbouw en toch super landelijk, echt apart. Prachtig fietsen naar het duingebied Schoorl en Bergen, en Alkmaar natuurlijk. Tópdagen gehad hier!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Heerlijke dagen gehad hier. Fijne plek, voorzieningen prima, omgeving geweldig. misschien een halve meter bredere grindplek dan loop je het gras niet kapot bij nat weer
ontzettend aardige eigenaren, en behulpzaam. De baas is voor ons met een lekke fietsvoorband naar Logroño gegaan om deze te laten reparen. Hoe bedoel je service! helemaal top!! Verder veel vaste caravans met aanbouwen maar ook losse plaatsen. een veld langs de weg en een klein veldje tussenin en daar sta je prima. Sanitair super schoon en altijd warm water. Mooie fietsroute naar de leuke stad Logroño. Prima supermarkt op 2 km.
Mooie maar volle camping midden in een woonwijk. Netjes en schoon, alles klopt. personeel erg vriendelijk. Veel mensen die hier al hun halve leven komen in zowel voor-als naseizoen en elkaar de hele dag aanspreken is niet wat wij zoeken maar als je er van houdt zit je hier goed. Lekker strand en dorp op loopafstand, dat dan weer wel.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een no-nonsense camping met alles wat je nodig hebt. 2 douches, 2 toiletten, wastafels, afwasplaats, wc legen, Basis voorzieningen dus maar wel dik in orde! zelfs gebruik van het zwembad bij het landhuis is, tegen betaling, mogelijk. Mooi begroeid terrein , voor grotere campers een paar ruime plaatsen vooraan. Buiten de hectiek van de strandcampings maar je bent er zo en ook Beziers is de moeite waard.