• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@aran20

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Yeeee Haaaa pardner! Gewoon een parkeerplaats net buiten het fantastische Mini Hollywood Oasys Park. Als je in de buurt bent, moet je het park bezoeken, het is fantastisch.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Toppunten voor deze heerlijke tussenstop. Denk dat we de moeilijke route hebben genomen. Faciliteiten erg schoon. Erik en Janka zijn zo aardig, kunnen niet genoeg voor je doen. Ik kom graag nog eens terug in de warmere maanden om hun heerlijke zwembad uit te proberen. Bedankt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Aangename verblijfplaats. Rustig en vredig. Leuke kleine beek en wandelingen. Probeer het een nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Niet mooi maar voldoende voor een tussenstop. Nip naar de stad voor een hapje en een lekker koud biertje om wat tijd door te brengen. De lokale bevolking is vriendelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Deze plek is bijzonder ... Hoger in de bergen. Geweldige faciliteiten voor een aire. Prachtig uitzicht en wandelingen, fietstochten!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Alles wat je ooit nodig zou hebben bij een locatie ... We bleven uiteindelijk een week, het was zo goed! Ik ga niet veel zeggen, kom gewoon hier en zie zelf hoe goed deze plek is!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Hier slechts één nacht gestopt tijdens een storm ... ging voor een mooie rit van 40 mijl tijdens 40 + graden hitte. Kreeg terug gedoucht en ging toen voor een heerlijke pizza en bier bij het plaatselijke pizzahuis op slechts 100 meter van de lucht! Toen ik terugkwam, nam de wind toe en regende het, donder en bliksem en toen takken ... Grote begonnen te vallen en misten gewoon mijn MH maar maakten mijn stoel en tafel plat!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Heerlijk rustige plek aan een vismeer. Toiletten waren op slot toen ik daar was. Lekker veilig om met honden rond het meer te wandelen. Tartas is een levendig dorpje, zeker een bezoek waard, maar je zou er moeten rijden of fietsen, het is beloopbaar, maar het duurt even.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Sitecode: 22009

Leuke Aire deze ... we zijn hier twee keer geweest en hadden een zeer plezierige en rustige tijd. Vissen is fantastisch in het kanaal, (lokale vissen 🎣 tackle shop om dagkaart te krijgen) Tackle shop heeft ook een goede kleine bar! Aantal winkels en restaurants in het dorp. Bourne is een beetje wisselvallig, maar er is er één 😂. Goed om te fietsen, lekker vlak. Genieten!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Als je in dit gebied bent, is deze Aire een must ... Het is prachtig, echt mooi. Direct aan de oevers van de Dordogne. Veel te zien en te doen in de omgeving. We bezochten Rocamadour en de grotten van Lacave. Onze honden vonden het geweldig, vooral de rivier ... oh verspil geen tijd aan het lezen van dit, ga gewoon, je zult het geweldig vinden, ik weet het zeker!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Ik denk dat een van de beste New Forest campings voor locatie en prijzen. Kampbewakers, zo vriendelijk. Vlekkeloze faciliteiten. Geweldige locatie om te wandelen / fietsen. Niet ver van Lyndhurst of Brockenhurst. Rustig en rustig met veel mooie natuur om te zien.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We vinden het hier geweldig. Goede stop voordat je terugkeert naar Blighty vanuit Dieppe. Courville heeft zeer goede dierenartsen die zeer redelijk geprijsd zijn. Als je van vissen houdt: 🎣 Probeer de rivier in ... je krijgt misschien een echte verrassing zoals ik had, enorme karper na slechts 10 minuten. Geweldige weekendmarkt in de stad. Hou ervan!

Sitecode: 12088

Goede cp, met schone toiletten en wasruimte. Niet veel in de buurt maar rustig, afgezien van de klokken !!! maar stoorde ons niet. Het meer is gevuld met een aantal mooie karpers. Ik heb er twee keer op gevist en een paar gevangen. Een man komt een paar keer per dag rond, kost 6 euro. We hebben twee honden, een prachtig gebied om met ze te wandelen. We komen terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Wow wow wow ... niet de beste Aire we hebben verbleven, maar is de locatie is geweldig. Je moet de inspanning op deze plaats te maken. Rij de Gorge. Kano de rivier aan de bovenkant van het meer. Water is fr fr bevriezen, maar het landschap is onthutsend. Als je kunt rijden rond het meer om meer adembenemend uitzicht te nemen aan ... we vonden het geweldig en zullen zeker terug te keren op een dag.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Zeer schoon en nieuw. Fontaney le Compte is een leuke stad. Ik hou van fietsen en werd getrakteerd op een leuk avond criterium. Tal van kwaliteit cafés en restaurants om uit te kiezen. Mooie terrein grenzend aan de camperplaats om Met de hond te wandelen. Genieten.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Basic Aire dicht bij de kust. Mooie wandeling langs de kust weg naar de lokale stad Royan! Goede tussenstop voor veerponten naar Aire in Soulac-sur-Mer. Niet slecht voor fietsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Zeer rustig. Nogal een steile weg om de Aire, zodat mensen met een scooter rekken voorzichtig. Ruimtes voor ongeveer 4 MHS ... gratis leccy wat leuk was, niet dat we het nodig hadden. De nabijheid van het lokale dorp en zeer dicht bij de uitkijktoren op de top van de heuvel, die een bezoekje waard is, neem een ​​picknick ook als van de redenen zijn aangenaam. Prachtig uitzicht naar beneden in het dal ... Geniet van.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Mooie grote plaatsen met alle gebruikelijke faciliteiten, behalve elektriciteit. Kleine 5 minuten lopen naar de leuke stad met een mooi plein met een paar bars en restaurants. Ook een Super U winkel in de stad met goedkope brandstof. Meer in de buurt met een prachtig kasteel, honden mogen niet zwemmen in het meer. Enkele leuke fietspaden. We waren er tijdens een prachtige avond met onweer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Zeer basic, camperplaats zonder faciliteiten. Mooie wandelingen langs de kust. Goede tussenstop voor als je de veerboot neemt naar de andere kant vanaf Royan!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Mooie grote plek tussen de wijngaarden. Gratis voor ons. Ik probeerde te betalen, maar de eigenaar zei later dat ze het komen ophalen, maar ze kwam niet opdagen. Lokale pattiserie 5 minuten lopen. Enkele leuke fietstochten in de omgeving. Heeft elektriciteit, water en mogelijkheid voor lozen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Leuk plaats naast een voetbalveld met een vervallen stadion. Toetsen van de zuil werkten niet toen wij er waren, dit wist ik niet totdat ik ha ha had betaald! Strand mooi. Tal van plekken om de hond uit te laten. Grote vlakke wegen om te fietsen. In de hele omgeving geen entertainment voor de avond, als dat is wat je zoekt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Geweldige site dit. ons tweede bezoek. Mengsel van harde of gras. Open voor 'huurders'. Leuk en makkelijk lopen naar de Happy Valley en de directe omgeving van de Londense ... Alle gebruikelijke kwaliteit Caravan Club faciliteiten ...

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

In een stuk beter. Beach en het mooie stadje Alvor gemaakt voor wat leek een dure stop voor wat leek op een stoffige grote parkeerplaats.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Wat een cracker !!! 5 minuten lopen naar een mooi strand! Goede hond loopt, voor mensen met straathonden. Kleine supermarkt op slechts een paar minuten lopen, linksaf buiten de site. Faciliteiten top notch en de site perfect onderhouden. Ik kreeg zelfs een Francesinha bij de plaatselijke cafe !!! Koopje. Geniet van de mensen ... We deden

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

faciliteiten OK, Beetje een parkeerplaats, maar ze lijken allemaal te zijn als die in de Algarve. Quiëtistische. Buiten de stad, maar loopt slechts een aangename 1,5 km wandeling langs de jachthaven naar het centrum. Een aantal geweldige restaurants en gizzet winkels te zien. Had mijn verjaardag hier. Had het strand niet te bezoeken, kan dus geen commentaar geven.