@ardnax
zou eigenlijk willen doorgeven dat het niks is, zodat niemand er meer komt. Maar daar is het te leuk voor. prachtige omgeving, hele vriendelijke familie en “gratis” staan, inclusief water, elektra en chemisch toilet service. ze willen alleen graag dat je een flesje wijn bij ze komt. geen probleem; want de Pinot Noir rose is heerlijk !!!
mooie, nette camping met redelijke prijzen. we waren er toen het heel heet was en hebben heerlijk vertoefd in 1 van de 3 zwembaden. ook de Arno erachter even bezoeken ! redelijke plaatsen, mooi sanitair, grote winkel en alles te verkrijgen.
Sitecode: 20208
De laatste ster krijgen ze niet omdat ze geen zwembad hebben 😊 Verder een hele fijne camping. Ideaal om met de trein naar Parijs te gaan. lekker rustig, broodjes service en vriendelijk personeel. Totaal € 90 voor 2 nachten voor 2 personen incl elektriciteit en water zeker een aanrader
kleine plekken, en prijzen hoger dan verwacht. € 65 per nacht, € 1 toeristenbelasting, € 15 reserveringskosten. het sanitair is vies, het zwembad is vies (je kan niet eens je eigen voeten zien) en als je wat wil eten, betaal je de hoofdprijs.
heerlijke, ruime, simpele camping met hele grote ruime plekken. ouderwets gezellig, vriendelijke eigenaren en prima sanitair ruimtes. Broodjes service. let op; cash betalen !!
de camping ligt op loopafstand van het Comomeer en een prachtig plaatsje. nadeel is dat je apart moet betalen voor de douche en je redelijk kleine plekjes hebt, waar je geen haring de grond in krijgt. En wat niet beschreven staat is dat de doorgaande weg langs de camping loopt. Wij hebben geen oog dicht gedaan, stonden er dus vlak naast.