@ariannesander

Lekker dicht bij het gezellige centrum. Aardige beheerders die vanwege het warme weer ons heerlijk koel schaafijs aanboden. Vanuit hier een dagje met de fiets naar het eiland Aero geweest. Prima te doen.

Al verschillende campings bezocht in Denemarken en deze was het meest compleet. Alles erop en eraan. We mochten zelf onze plek kiezen. Een nachtje hier gestaan en daarna weer door met onze route door Denemarken.
Superleuke plek. Als je houdt van een ongedwongen sfeer en reuring om je heen moet je hier zijn. Bij aankomst was er nog 1 lege plek. Die was vast voor ons bedoeld. We vielen met onze neus in de boter want we waren er op zaterdag en tijdens de zomerweken is er muziek in de avond op het pleintje. We zaten eerste rang.
Een nachtje op deze camping verbleven. Een aardige dame die ons verwelkomde en ons de keuze liet voor een plekje. We kozen voor een plek dichtbij het water en vingen aardig wat wind. Het uitzicht maakte dat we niet op zoek gingen naar een andere plek op het veld. Prachtig!
Mooie doorreisplek om onze vakantie af te sluiten. Ruime plekken op een rustige plek. Eentje om te onthouden.
Prima plek en dan ook nog voor niks. Alleen kleine bedragen voor energie en water. Inderdaad een lekker plaatselijk restaurant in de buurt in een woonwijk. Mochten we weer eens in de buurt zijn rijden we zeker nog eens langs en hopen op een plekje. Sarie

We hebben 2 nachten op deze camping gestaan. Bij aankomst bleek de reservering niet goed doorgekomen maar gelukkig werd er met ons meegedacht en hebben we een plekje in de buurt van het water gekregen. Alle voorzieningen die je nodig zou kunnen hebben op een camping zijn aanwezig (en meer). Het team was behulpzaam en de sfeer ongedwongen. Daar houden we van. Een goed adres om nog eens naar terug te gaan.