@arie-p
- 2008
Sitecode: 52078
rustig in het voorjaar. prima voor één of meerdere overnachtingen. sanitair ruim en schoon. restaurantje om de hoek. bijzonder stadje op loop afstand. €12.40(!) 2pers incl electric
als aanvulling op alle positieve reacties wil ik nog wijzen op het prachtige verwarmde zwembad (25 gr) waar je in deze periode vaak alleen je baantjes kunt trekken.
we stonden alleen op deze mooie plek aan het water maar stoorden ons vanaf 06 uur aan het geluid van de doorgaande wegen.
We sluiten ons aan bij de laatste recensies. Stonden aan de buitenrand met 4 campers. We willen benadrukken dat een bezoek aan het museum à €19 pp meer dan de moeite waard is. Zo ook de bezichtiging van het gigantische stervormige gedenkteken waar de meer dan 10.000 gesneuvelde Amerikaanse jongens worden herdacht, alsmede de 34000 gewonden, als gevolg van de Slag om de Ardennen. Nu 80 jaar geleden en nog steeds aantallen die onvoorstelbaar zijn.
Sitecode: 101935
Bijna alles is gezegd over deze super plek en de gastvrije eigenaren Laura en Stephan. Wij willen er aan toevoegen dat eerdaags het nieuwe zwembad wordt uitgegraven en de menagerie uitgebreid is met twee zwarte biggetjes. Wereldnieuws! We dachten 2 nachten te blijven, het werden er 6!!
Mooie rustige plek. Om de stad te bezoeken moet je van een klimmetje houden. Ook 30/9 komt de bakker nog langs maar de camping is dan wel vanaf 10 uur smorgens gesloten!!
prima plek voor een wandeling en in alle rust de verdere reis voor te bereiden. ruime plaatsen met water en elec bij ieder plaats. vriendelijke eigenaar. £ 14 p n excl stroom
op groot glad geschoren grasveld zijn er acht verharde ruime plekken voor campers met water en elektriciteit. je kunt ook op het gras staan. er zijn twee wascabines en een loospunt chemisch toilet. prima plek om je klaar te maken voor de overtocht. wij betaalden £16 zonder electriciteit
ook een prima plek om tijdig bij de haven te zijn. ca 4 km afstand. redelijk rustig. wij staan er met vier campers en er is ruimte voor tien!
het was even zoeken omdat onze gps een weg zag die afgesloten bleek😥 vrij grote boerderijcamping. voorzieningen zijn minimaal maar schoon. verder redelijk ruime plekken zowel op gras als gravel. betaalden £22 zonder elektra. wij hebben de stad bezocht met een taxi à £ 9 per enkele rit. prima met temp van 25+! aanrader dus!
inderdaad een prachtig onderhouden plek maar het lawaai van de aanliggende weg maakte ons verblijf minder plezierig. jammer, vandaar de 3 sterren.
prima plek voor een rustig nachtje op doorreis, betaalde € 15.35 incl electriciteit
ik heb zojuist afgerekend en betaalde € 19.-!! voor mijn camper incl 2 pers en electriciteit
wij stonden er 14/4-23 met regenachtig weer op de betonplaat en hebben genoten! Niet alleen van de gastvrijheid en het uitzicht maar ook van het veulen wat die avond geboren was. Claudia en Peter veel succes met jullie camping. Het is een aanrader en we komen graag terug!
Wij staan nu op deze mini camping met meer dan voldoende elektrische aansluitingen. Blijkt een goed onderhouden mooi grasveld te zijn zonder bomen en heggen. Er is geen restaurantje voor snack of drankje, wel een vriendelijk engels echtpaar dat alles tot in de puntjes verzorgd, zelfs met echte handdoeken bij het sanitair!
Prachtplek zonder voorzieningen. We staan hier nu met vier campers en “geen dame met auto” gezien:) Dichtbij Basiliek!
Ook wij gaven de voorkeur aan de kleine camping. Op zich prima alleen hield het vele groen rondom het gewenste zonlicht teveel tegen. Geen voorzieningen voor grijs water en chem toilet. prijs €4 pp camper €4 electr €4
22/09-22 deze mooie camping gevonden na een prachtige kronkelrit door de bergen. Deze bleek echter gesloten (vlgs app zou dat pas 30 sept moeten zijn!!) Gelukkig vonden we een goede camping in Moosch. op 5km afstand.
prima plek voor rustige nacht. vriendelijke beheerder. broodjes service. incl stroom €14-
tocht er naar toe is een belevenis. camping op prachtige plek maar zicht op het meer wordt ontnomen door vaste staanders. bistro opent pas 23 juni! met stroom Sek 320
prachtige historische plek om te bezoeken. als camperplaats echter minimaal (en het kabbelende beekje vind je pas na goed zoeken:))
6 juni 22 Fijne plek voor max 6 campers. Geen voorzieningen wel een (geen drinkwater)kraan vlakbij de loodsjes
ook als je er vaker geweest bent blijft deze super plek je verrassen en mocht je er de overheerlijke pizza’s afhalen realiseer je dan dat ook de meest kieskeurige eters verrast werden door de kwaliteit en afmeting
perfecte plaats voor rustzoekers (in het vroege voorjaar!) maar camping zelf maakt door de vele gesloten caravans een wat armetierige indruk. ps op de camping geen processierupsen gezien
zoals eerder omschreven: niet vaker zo’n mooie cp bezocht alleen met zon en feestdagen meestal vol met Spaanse camperaars
camperplek, 200 mtr na de parking, bij station kon ons niet echt bekoren daarom doorgereden naar de camping (€19.40 incl alle voorzieningen)
twee nachten gestaan en genoten van de ruimte en rust. vriendelijke beheerster en broodservice tot de laatste dag
plek genoeg begin oktober. wij stonden er alleen. grasstroken naast toegangsweg zijn niet geëgaliseerd en verkeer van nabijgelegen snelweg is dag en nacht hoorbaar. alleen geschikt als doorgangs cp. prijs incl elec en water €10.-/dag
lijkt een mooie plek ware het niet dat elke meter in beslag genomen wordt door kermisexploitanten. dus voor bezoek aangewezen op normale parkeerplaatsen
De nieuwe franse eigenaars doen er alles aan om deze prachtige camping in de top te houden. Met aandacht, ruime plaatsen, schone toiletten, broodservice en de mogelijkheid er heerlijk te eten tegen redelijke prijzen, raden wij deze camping van harte aan. Laagseizoen prijs/nacht €16 acsi all-in
voor €5 (staanplaats+elec+ wifi) tussen de wijnvelden met de mogelijkheid te proeven/kopen, een plek om naar terug te verlangen
in september een perfecte rustige plek op 500mtr van een bijzonder middeleeuws stadje. staanplaats camper, 2 pers, incl. elec en belasting, € 18.75/nacht
23/09/21 Prima plek om in het naseizoen enkele dagen te verblijven. Voor de hartelijke eigenaren was geen moeite teveel, de broodservice functioneerde ook bij weinig gasten en het campingrestaurant bleek een aanrader.
ideale plek om in alle rust, we stonden er samen met een fransman, te overnachten na een bezoek aan de prachtige kerk van architect Corbières. Er is in het groen een paal met 4 stcontacten. Die hebben we niet gebruikt. Afval konden we kwijt in de aanwezige bakken.
Sitecode: 52078
17/09/21 perfecte plek voor de nazomer. overdag verkeer hoorbaar. all-in € 15 incl electr.-
Prachtige plek voor rustzoekers.!Alleen jammer dat, vlgs de gemeentebeheerder, sommigen van ons camperaars zich misdragen door lozingen en het achterlaten van vuil.
camping is gewoon geopend tot 30 september. eigenaars niet blij met voorgaand bericht over sluiting!!
het is een cp, alles is aanwezig, maar door het beton en de inrichting heeft het (nog) weinig sfeer
4 sept 2020 Hebben hier met veel plezier 4 dagen gestaan op de camperrondo. Zijn het volledig eens met voorgaande schrijver maar vinden de beoordeling wat magertjes. Hebben nog wel een adviesje: kaart+postzegel ergens anders kopen als je 5 euro veel vind. En wil je perfect gebak, pizza of brood dan kun je dat aan beheerder Klaas over laten
4 sept 2020 Prachtplek aan de rand van grote tuin! Staan alleen maar wel met alle voorzieningen. Eigenaar toonde ons zojuist de toilet/doucheruimte achterin zijn woning. Daar mag ook chem toilet geledigd worden!We hopen op goed weer zodat we hier een paar dagen kunnen blijven!
6-6-2010 3dg gestaan in de ruimte met 5 mede camperaars. Perfecte plaats in coronatijd met smorgens heerlijk vers gebakken broodjes
Een rustig parkeerterrein zonder voorzieningen. Omdat cp Meaux was afgesloten zijn we hier naar toe gereden, zijnde de dichtstbijzijnde cp. Zal dat geen 2 de keer doen.
Prima rustige plek voor 6 grote campers. Sani zuil met jetons (verkrijgbaar uit automaat voor 3 €/st) voor 4 uur stroom en water innemen. Brood en minishop op 300mtr.
Prima plek. Aansluiten stroom en douches lijkt moeilijk dus niet onderzocht. Water was nog afgesloten begin maart. Brood op 5 min lopen bij de bar op de hoofdweg. (Geen ballonnen gezien)
Kwamen er zondag 6-10-2019 in de namiddag aan, kregen een prima plek en werden vriendelijk geholpen. Restaurant bleek gesloten maar op 15 min afstand was een Italiaans restaurant open. Maandag bleek een Ruhetag voor de beheerders dus kregen we een sleutel van het hek om te kunnen vertrekken. Betaalden €20!
4 okt 2019 stonden wij s middags voor een gesloten poort. Gezien de werkzaamheden op het terrein waren ze al een paar dagen dicht. Het getuigd van weinig fatsoen als je bij eerdere sluiting dit onvermeld laat op je website
Waar tref je het dat je voor 12€ kunt staan en alles is in begrepen? De eigenaar je uitnodigt voor een gezellige goulash maaltijd aan een gedekte tafel voor 4€ pp en je een fles geeft? Waar je ‘s morgens gewekt wordt met 4 witte bolletjes? Hier dus! En waarom geen 10? Omdat de camping langs een vrij drukke weg ligt en er een trein de hele dag (tot 23hr!) duidelijk hoorbaar is
20 sept 2019. Prachtige ruime plekken met stroomaansluiting. Wij adviseren van te voren te bellen! Een aantal keren per week wordt er heerlijk gekookt door de geweldige gastvrouw. Ook voor afhaalmaaltijden kan worden gezorgd. Op verzoek maakt de deskundige eigenaar in zijn 4 wheeldrive een tour door de omgeving. Een aanrader! Wij verbleven er 8 nachten.
Zeer vriendelijke ontvangst door moeder en zoon maarrrr... de ruimte voor de camper is kleiner dan op de gemiddelde cp en de drukke weg is dag en nacht duidelijk hoorbaar. Een stadscamping met veel voor en ook veel nadelen
Pracht plek voor een overnachting op weg naar Budapest. Wij betaalden 14.40€ incl alles
26.05.19 Prima plek voor £7!! Waar je water kunt innemen en je toilet kunt legen. Op 40km afstand van Newcastle
Sitecode: 51960
23 mei 2019. Prima plek maar dat mag ook wel voor £ 28.50 (pond!!) En dat is dan de speciale prijs op vertoon van de nkc pas die ook door de club-members betaald wordt.
09052019 pracht plek, niets aan toe voegen, alleen bij ons was de parking met 4 campers vol omdat de campers in langsrichting waren opgesteld
3 april 2019 Mooie rustige plek. Geen voorzieningen. Stonden er gratis.Tegen bosrand op 50mtr afstand van wandel/fietspad langs de zee. Heerlijke Pizza gehaald bij rotspunt Martin. Daar ook sfeervolle restaurantjes.
4 april 2019 CP bij een rotonde. Overdag redelijk veel verkeer. Oud stadje enigszins verwaarloost. Museum gesloten. Voorzieningen oké maar voor ons te weinig aantrekkelijks om er te blijven staan
24 mrt 2019 Rustig. Tijdens weekend vol. parking bij voetbalveld wordt ook gebruikt. Bakker op 500mtr. Prima voor 1-2 nachten. Water werkt op muntapparaat. 1 euro voor 50ltr. Munten worden geaccepteerd, maar water toevoer werkt niet!!
23 mrt 2019 Prima plek met prachtig uitzicht. Eerste nacht stonden we alleen, tweede nacht met 20 campers! Weekend dus vol! We mochten bij uitzondering de derde nacht blijven staan omdat het maximum verblijf 2 nachten is!! (Stond nergens aangegeven!)
Eenvoudige maar rustige plek in een bosrijke omgeving. We stonden hier eind september met vier campers en brachten een bezoek aan de dierentuin. aanrader!
Ook in oktober een prima plek maar 18 euro met acsi is en blijft prijzig!
Wij kwamen er aan op 21-10-2017 en toen was alles vol wegens een wieleractiviteit. Erg jammer want we hadden ons verheugd op een rustig plekje aan de Tarne. Daarom doorgereden naar Canourgue. Altijd een prima plaats voor een overnachting.
3 -8 juni 2017 Een mini camping met maxi service. Eigenaar Oscar is de behulpzaamheid zelve en zijn restaurant van aparte klasse. Ook voor campers een echte aanrader! Arie en Jannie
12 april 2017. Mooie rustige cp met voldoende ruimte en alle voorzieningen op 100mtr van de Tarn. Geen wifi!
De laatste jaren staan we in voor- en naseizoen een aantal dagen op deze prachtige camping. Goed sanitair met ruime douches, veel ruimte en rust maken het elke keer weer tot een feest. Het leuke dorpje op 500 mtr heeft een mini-supermarktje
12 juni 2016. Pracht camperplaats op loopafstand van zee en bos. Bij het haventje was het druk en vol en daarom hier gaan staan. 2 campers met alle ruimte en rust. Alle voorzieningen met goede (gratis!) wifi. Toiletruimte goed maar minimaal. Nieuwe ruimte wordt eerdaags opgeleverd. Prijs met stroom SEK 150, zonder SEK 120.
Wij waren hier in september 2015. Prima camping met ruime plaatsen, erg vriendelijke eigenaren, broodservice en heerlijke koffie. Mooie omgeving.
Fijne rustige camping met ruime plaatsen in een mooie omgeving. Broodservice. (kleine kaart in hoogseizoen) prachtig verwarmd zwembad (gesloten in oktober).
22 sept. 2015. Ruime plaatsen. Prima plek om de omgeving te verkennen. Prijs in naseizoen € 18.60.