@ariedakon
wat een symphatieke mensen. prima plek, we hebben nog bij het kamp uur gezet en samen met de eigenaar en de Duitse buren. in het winkeltje nog een hoodie en zelf gehaakte pannenlappen gekocht. Prima plek om zo met de hond het bos in te lopen. Echt een aanrader
wij zijn hier bij toeval beland, super vriendelijke mensen, spreken Engels. betaling contant met Kronen of met PayPal. Water is gratis te pakken. verder geen voorzieningen
geweldige plek, alles basic maar schoon. zeer vriendelijke en relaxte eigenaar. wij betaalde €18,— voor een nacht. op camper contact staat dat zij gesloten zijn, maar dit klopt niet. zijn gewoon open, alleen de bakkerij naast de camping is dicht.
prima plek voor de nacht. wij staan op plaats 11 en kunnen dan zo met de hond het Bos in. de vitrines in het restaurant puilen uit van de lekkernijen. wij kopen heerlijke broodjes en bakken in de camper een eitje.
prima camping, hartelijk ontvangen,last minute gereserveerd en toch een topplek ( nr.70) zeer schoon sanitair en geen muntjes of extra betalen. voor de reizende ouders met pubers, de wifi is gratis en werkt😉
Mientje M. dit was een Gouwe tip, wij staan nu op t erf . genieten van het laatste zonnetje. Een aanrader
het vinden van de ingang, receptie is wat onduidelijk. Eén maal bij de receptie hartelijk ontvangst door Nederlands sprekende dame, duidelijke instructies gekregen voor het manoeuvreren naar onze plek. prima douches ruim en om water te besparen is het drie minuten douchen.. 1 minuut wachten , weer 3 minuten de tijd om te douchen daarna15 minuten wachten. dus gewoon alle tijd om te douchen… prima plek
hartelijk ontvangst door Larsse, wat een gastvrijheid. wij hebben hier twee nachten gestaan in een oase van rust. de term Back to Basic is hier dan ook echt van toepassing. douchen tegen betaling, dan wordt de ketel met hout opgestookt en kan je heerlijk douchen in de ruimte waar ook de sauna is.
Topplek! relaxed ontvangst, mooi plekje uitgezocht, alles schoon en netjes, kortom prima plek bij Nederlandse eigenaren. wij hebben hem opgeslagen in onze favoriete lijst 👌👌
heerlijk plekje aan het meer in een prachtige omgeving, droogtoilet aanwezig, waarom honden er niet mogen zwemmen is mij wel een raadsel 🧐
per toeval voor de tweede keer hier terecht gekomen, prima 1 ster camping, maar we voelden ons 5 sterren welkom. camping is gedateerd maar netjes. voor de luxe poezen dus geen geschikt plekje. voor rustzoekers en een plekje voor 1 nacht prima camping!
weer zo’n verborgen pareltje gevonden dankzij camper contact. keurige camping, gastvrije eigenaren, een welkomst snoepje voor de hond. Prima!
prima plek net buiten toeristen centrum(pje) waar snacks te koop zijn
gewoon een prima camping, heerlijk aan het water, zeer gemoedelijke sfeertje. Een aanrader