@arikara
Let goed op bij het afrekenen. De man in de winkel (waar de kassa staat) haalde € 24,00 van onze rekening af. Helaas merkten we dat te laat. We moesten € 10 per persoon plus toeristenbelasting bijbetalen. De sanitaire voorzieningen waren redelijk, maar er was geen zeep of toiletpapier. We konden ook geen prullenbakken vinden, alleen het kleine prullenbakje in het toilet. Verder is de camping prima voor een overnachting op doorreis.
Leuke plek, helaas konden we niet betalen omdat de automaat onze creditcard niet aannam en we niet genoeg munten hadden. Anders 10 pond voor de nacht.

Alles wat je nodig hebt is er, erg duur voor 38 pond. De baan ligt direct aan Loch Lomond en de West Highland Way, een langeafstandswandelpad.

Prachtig uitzicht op Loch Carron, sanitair oud maar zeer schoon, evenals de hele plaats. De eigenaar kwam 's ochtends en nam 15 pond af voor 2 personen en één vul met vers water, wat prima is. In 5 minuten ben je in het dorp direct aan het meer, we hebben gegeten bij het Loch Carron Hotel en een paar biertjes gedronken, het was ook oké.

Toffe aanpak met zeer gevarieerde standpunten en indrukken. De parkeerplaats is direct boven het strand. Het strand is goed bereikbaar. Honden zijn overal toegestaan. Er is full-service, douches 1pond van 08:00 tot 20:00 uur, picknickplaats en toiletten. De donatie van 10 pond moet worden betaald in een metalen post met sleuven. Wandelmogelijkheden vanaf het plein.
Mooie parkeerplaats net boven het strand met directe toegang. Geen toiletten of andere service. 10 pond donatie in een brievenbus.

Zeer coole locatie. Directe toegang tot het strand. Eenvoudige toiletten, geen vuilophaal mogelijk. Achter de baai ligt een 2,5 km lang strand, dat vooral bij eb zeer geschikt is voor een strandwandeling met uw hond. Ruimte voor ca. 6 campers / WoMos
Prima plek, beetje laat aangekomen, dus alles was al bezet. Maar we konden op straat staan, met een geweldig uitzicht. North Berwick is een heel leuk havenstadje.

we hebben niet gekampeerd, maar grijs water afgevoerd en met vers water getankt. Ik ben blij dat ik er 5 euro voor heb betaald. Super aardige gastheer en echt schoon sanitair ... voor die 5 * van ons