@arjansikking
prachtige, ruime plekken. sanitair uitstekend. goed restaurant/ café
Op doorreis plekje voor 2 nachten gekregen. Helaas was restaurant gesloten en 1 sanitairgebouw werd gerenoveerd dus ver lopen naar gebouw aan andere zijde van camping. met jonge kinderen niet handig. Wel schoon en modern sanitair. geen waterpunten bij toeristische plekken. groot deel van camping is voor vaste gasten. Camping had voor ons niet de wow-factor. Meertje niet aantrekkelijk. Met €45 in voorseizoen (2 volw, 3 jonge kids) te prijzig.
Mooie camping, schoon sanitair. plekken ruim genoeg voor camper met bijzettentje. Genoeg te doen in de omgeving.
Prachtige camping aan het meer. Strandje niet erg aanlokkelijk. Goed sanitair, schoon en modern. Restaurantje oké. Campingwinkel redelijk. Paar dagen gestaan met onze kinderen en die hebben zich niet verveeld. Helaas was het zwembad nog dicht (30 april) maar gezien de bezetting is dat begrijpelijk. Plekken voor grote campers niet ruim. Helaas waren we de ASCI kaart vergeten maar toch wat korting gekregen van de vriendelijke eigenaresse.
Grote plekken, zelf uit mogen zoeken. prachtig gelegen en rustige camping. Schoon en modern sanitair. Leuk restaurant, heerlijke pizza’s. Speeltuin en zwembad voor de kinderen. Zwembad in voorseizoen niet open, wat logisch is. Superleuke eigenaren
Ik was er vandaag met mn zoontje van 2 in ons VW busje. uiteraard jammer dat er geen sanitair is, maar dat weet je van tevoren. enthousiaste ontvangst, mooie plekken. top!
voor een locatie in het mondaine Andermatt is de prijs heel redelijk. voorzieningen een beetje omslachtig maar wel in orde. en ja, het is halfverhard terrein maar je zit wél vrijwel ín Andermatt!
fantastische ontvangst. tientje per nacht + verplicht een doosje wijn kopen is een goede deal! doosje wijn is het kopen toch wel waard! prachtige omgeving. uitzicht geweldig!
Wij hebben een week met onze kampeerbus op het campinggedeelte gestaan. Hoewel er geen speeltuin is, hebben onze drie jonge kinderen zich prima vermaakt, onder meer via wandelingen en uitjes naar Ootmarsum. Sanitair gewoonweg super! Opvallend; ik werd ‘s nachts gewekt door de eigenaar omdat buren last van mijn gesnurk hadden. Hij bood mij een slaapplek in een houten chalet aan. We hebben het anders opgelost, maar toch mooie betrokkenheid!