@arnoclaasen
Grote betonnen afgebakende parkeerplaats op industrieterrein met vakken waar je mag staan met stroom, zelf uitzoeken. Plekken zijn klein, dus geen ruimte voor tafels en stoelen en/of luifel. Hele hartelijke ontvangst, douches en toiletten zijn in portable cabines, maar keurig en heel schoon (kan menig camping voorbeeld aan nemen). Dicht bij het centrum. Wij hebben hier 1 nacht gestaan en betaalden €40,50. Prima plek om Kopenhagen te bezoeken.
Camperplek op verharde plaatsen met grastegels, alle voorzieningen aanwezig eenvoudig maar schoon. Deuren gaan open met een code werkt perfect. Ongeveer 20 min fietsen van het centrum. Prachtig uitzicht op de brug en skyline van Kopenhagen. We hebben hier 2 nachten gestaan en betaalden €32,50 per nacht. Prima plek om Malmö te bezoeken.
Groot grasveld met voldoende stroompunten. WC en Douche in de haven, maar dat is best ver lopen, fietsen gaat nog wel, maar geen gebruik van gemaakt. Ongeveer 20min fietsen naar Mons Klint. We betaalden €30 voor 1 nacht met stroom, wat veel te veel is, voor wat je krijgt.
Nette camping, mooie plaatsen. Vriendelijke mensen, hartelijke ontvangst. Douche/WC nogal gedateerd maar gratis en redelijk schoon. Prachtige fietsroute naar het centrum van Odense, zeker een bezoek waard. Wij betaalden € 57,5 per nacht incl. Stroom. ‘S morgen heerlijk verse broodjes
Wij hebben 2 nachten op deze camping gestaan, mooie plaatsen in een prachtige omgeving en prachtig uitzicht over de lillebælt. Je kunt alleen online boeken en krijgt dan een code, tot zover gaat het nog, Douchen gaat alleen als je eerst geld stort in je Wallet. Nodeloos ingewikkeld en onpersoonlijk Douche/WC gedateerd maar redelijk schoon. Wij betaalden gemiddeld €40 per nacht voor camper stroom en 2p+ €5,46 voor 4x douchen en €2,05 voor stroom.
Zeer net aangelegde camping met moderne voorzieningen. Wij stonden op een camperplaats met betonnen tegels, wat keurig is maar ook een beetje klinisch. Toiletruimte best een stukje lopen vanaf camperplaats. Gratis Wifi werkt helemaal niet op camperplaats. Douchen werkt met een pasje en betaal je achteraf. Wij betaalden 2 personen, camper en stroom €97,50 voor 2 nachten en €7,50 voor 4 sessies douchen. Ribe zelf is zeker de moeite waard!

Rustige camping met zeer gedateerde sanitaire voorzieningen maar verder wel schoon. Je kunt zelf een plek uitzoeken op ruime velden. Ezels en kippen lopen los rond, gezellig maar je hebt er geen last van. Als je een moderne camping zoekt waar alles tot in de puntjes geregeld is zou ik hier niet naar toe gaan. Als je rust en natuur zoekt en genoegen neemt met basic gedateerde voorzieningen kun je hier prima een paar nachten staan.