@asli
verhard terrein, dichtbij diverse supermarkten. ‘‘s morgens en ‘‘s middags worden camperplekken gebruikt als parkeerplaats ivm met kinderen van en naar school brengen ( zelfs de losplaats). ‘s Avonds pikkedonker terwijl er overal lantaarns staan. Dorpje stelt weinig voor.
prima camperplaats in rustige woonwijk. 6 officiële plaatsen maar ruimte voor meer. Naast Petanque-banen. Toilet en grijs water legen, gescheiden waterkranen voor drinkwater en toilet. Mooi, bloemrijk dorpje met o.a. bakker, slager, barretjes, etc.
camperplaats dichtbij dorp, stinkt hier naar urine. Voelt ook niet goed, doorgereden naar camperplaats in Douai.
camperplaats bestaat niet meer
grote stoffige parkeerplaats met hopen zand en grint. enige positieve is saniestation. geen camper te bekennen, wel bus en vrachtwagen. we zijn doorgereden.
prima camperplek, inderdaad naast doorgaande weg. weinig verkeer. wel iets hellend. stonden alleen met veilig gevoel. gratis water, toilet en afvalwater lozen. containers om afval gescheiden in te doen. vlakbij jeu de boule banen, speeltuin, minigolf, visvijver, openbaar toilet, schoon. dorpscentrum op paar honderd meter met o.a. bakker, slager, traiteur en epicerie. gewoon een fijne plaats om te overnachten. met dank aan de gemeente.
ruime plaatsen, gescheiden door hagen en verlichting, ondergrond split en roosters. toilet en vuilwatertank gratis lozen, 1 stroompunt op sanizuil, uur stroom voor 1 jeton. 10 minuten water voor 1 jeton. Veilig gevoel. wandeling vanaf camperplaats naar Gerberoy, prachtig oud dorpje (rozendorp). Kortom, een geweldige plek.
alles is aanwezig, incl. electra. we staan momenteel met 12 campers, naast het officiële terrein is nog eens plaats voor ca. 12 campers mits niet langer dan 7 meter. Ook daar is weer electra en water. Geweldig van het dorp Jouques.
een geweldige plek met alle voorzieningen m.u.v stroom. Een heerlijk wandelgebied, heel stil. je hoort alleen de vogels. Heel veilig gevoel met huizen dichtbij. Het wandelgebied is een beschermd gebied met veel o.a. veel vogelsoorten. De cp ligt aan de rivier met stroomversnellingen en veel watervogels. Restaurant/snackbar op 100 meter.
Prachtige Altstadt, gezellig met veel winkel straatjes, terrassen, ect. Maar de camperplaats is absoluut een afrader. Tijdens de 2 dagen dat wij hier stonden is er bij een camper s’middags ingebroken en een camper gestolen terwijl de mensen in de Altstadt liepen. De politie vertelde dat er regelmatig wat gebeurd. Wij stonden met ca. 15 tot 20 campers en voelde ons, onterecht, veilig. Dus nogmaals een afrader.
vanaf de N322 afslag Génave nemen, voor scherpe bocht naar links in Génave rechts grindpad omhoog nemen, dan ligt camper plaats rechts. Keurig verzorgd, 10 plaatsen met ieder eigen waterkraan. Fantastisch weids uitzicht, lozen vuil water en toilet geen probleem. geheel is vrij nieuw, er is volop verlichting. Campers van 8 meter is geen probleem. Geweldige camperplaats waarvoor onze dank.
Sitecode: 2041
mooie camperplaats vlakbij centrum met uitzicht op heuvels. Servicestation werkt na 3 jaar nog steeds niet. Je kan wel grijs water en toilet legen, maar er is geen water om te spoelen. Grenst aan picknickplaats. Alleen gestaan, geen onveilig gevoel. Met werkend sanistation 4,5 ster.
in tegenstelling tot eerdere reviews werden wij ontvangen door een zeer koele en onsympathieke eigenaresse. Als lid van France Passion mochten wij gratis staan maar moesten € 5,00 betalen voor 1 nacht elektriciteit. Als klap op de vuurpijl deelde ze ons mede dat een wijnkeuring alleen kon als wij van tevoren 6 flessen bestelden. Verder wel rustig geslapen op een overigens pikdonker terrein.
7 plaatsen voor campers, afgescheiden door beukenhaag en op iedere plaats een kraan en stroomaansluiting, ook je grijs water en toilet legen en dat alles gratis. Eenvoudige wc en douche op 100 meter afstand. Wijnmuseum bezocht met gigantische verzameling die alles met wijn te maken heeft. Vriendelijk ontvangst door eigenaresse die van geboorte Belgische is. Heerlijke Chablis geproefd en uiteraard ook gekocht. Een absolute aanrader.
grote camperplaats, veel kuilen gevuld met regenwater. Vaste staanders die regelmatig generatoren gebruiken. 'S avonds hangjongeren met muziek op discovolume tot 1 uur 's nachts, daarna tot ca. 3 uur grote, continu blaffende hond. Wel mooi centrum en grote supermarkten, restaurants, ect. dichtbij.
mooie camperplaats, geen schaduw. Kleine super en slager op de hoek. Sanizuil met 1 werkende water kraan voor zowel schoon als spoelen toilet. Prachtige wandelmogelijkheden.
camperplaats uitsluitend onder de bomen, geen last gehad van kraaien etc. wel van bladluizenplak op de campers. Leuk plaatsje, bakkers, slagers, restaurants, supermarkt. Sanitair werkt prima met gratis water en toiletten.
goede camperplaats met sanitair. Zagen echter dat de schoonwaterkraan ook wordt gebruikt voor spoelen toilet cassette. Stadje viel erg tegen, bijna alle winkels stonden leeg en waren verpauperd, Wel 3 bakkers en epicerie. Ook stadje viel ons tegen, verwaarloosd. Zelfs de rondwandeling bij electriciteitsmuseum was onbegaanbaar. Je kon het pad niet meer zien vanwege de brandnetels. Wel mooie wandeling (geel)buiten stadje door bos en langs beek.
parkeer/camperplaats slecht onderhouden, gaten in de weg en op 1 plek is zelfs de putdeksel verdwenen. Terrein is onverlicht, overal schuin en vlak bij stortplaats bewoners die af en aan rijden. Wel goedwerkende sanitair en toilet. Stadje op loopafstand, veel leegstaande winkels zoals op veel plaatsen in dit gebied. Nog wel een Carefour Express super, bakkers e slagers, juwelier, kunstwinkel, brocanterie, ect. Maar wel gratis, wat verwacht je dan
camperplaats bestaat nog steeds, ca. 400 meter voorbij serviceplaats,. Ligt aan een meertje en er zijn zowel schaduw als zonnige plaatsen op grint of gras. Wandelingen vanaf camperplaats, ook dorpje ligt op loopafstand met o.a. Vival supermarktje, slager en bar.
Achter boulangerie met vriendelijke dame. Gebouw zier er wat vervallen uit. Stonden met zijn tweeën. Wij voelden ons hier niet echt veilig mede door komst van 3 wat ongure mannen en zijn doorgereden.
Prima camperplaats met veel nationaliteiten, geen voorzieningen maar dat weet je van te voren. Prima verlichting, Cathedraal Notre Dam en winkelcentrum op 15 minuten loopafstand. Wat verkeersgeluid op de achtergrond, prachtig park naast de camperplaats. Ook grote supermarkt op loopafstand. Aanrader.
prima ontvangst, Leuke camping met alle voorzieningen gratis inclusief toilet en douche. Wel lange verlengkabels nodig. ik gebruik nu 35 meter en er zijn plekken waar je tot 50 meter nodig hebt.
schitterende camperplaats, echter 's avonds veel last van terroriserende hangjeugd van 14 tot 15 jaar.
27-09-2019. Stonden pal onder de Rocher St-Michel aan de Rue Rocher, gratis camperplaats voor 24 uur, ca. 5 campers. Openbare toiletten + waterkraan op 20 mt. Centrum dichtbij met mooie kathedraal en gezellig historisch centrum, horeca + winkeltjes.
Sitecode: 19254
prima camperplaats met, op stroom na, alle voorzieningen. Indien camperplaats vol, kun je overnachten op de grote parkeerplaats. Niets gemerkt van hangjeugd, hebben hier 2 nachten gestaan. Leuk dorp met bakker, slager, enz. Zijn vandaag op de fiets naar Beaugency geweest, ca. 8 km. Mooie fietstocht langs de Loire. Beaugency heeft leuke straatjes waarbij vele huizen zijn opgesierd met plantenbakken
prima voor bezoek en overnachting aan en in Sienna. Stonden tussen 6 geparkeerde Italiaanse, onbewoonde campers en 1 Duitse. Is gewone parkeerplaats, Begin centrum is ca. 40 minuten. Linksaf naar beneden is na een paar 100 meter een Simply Supermarkt. Vanuit P linksaf, steeds rechtdoor, ook voetpad via trap nemen en aan het eind linksaf en dan bij splitsing (je kunt niet verder) rechtsaf. Dit is de kortste en veiligste route.
prima plaats t.o. volkstuintjes, centrum bereikbaar via trap. Diverse winkeltjes, prachtige kerk met mooi plein. stonden hier met 7 campers. Ook sanizuil even verder op parkeerplaats.
geweldig, vanuit de drukte met slechte wegen op een CP, waar ook werkelijk alles is, lozen, water en zelfs electra en dat alles gratis.
heb helaas de locatie niet kunnen vinden.
Leuk stadje, ruime plekken. Onder Citadel, deze is 's avonds prachtig verlicht en bij wandeling rond de Citadel, vooral 's avonds, prachtig uitzicht. Toiletten onregelmatig open. Direct onder de Citadel, via kinderkopjesweg en poortjes, aparte tuinen om te bekijken, ook kun je daar tot 18.00 uur eten. Aardig personeel. Aanrader.
Prima cp, wel wat smal maar wat verwacht je van een gratis plekje. Leuk en gezellig stadje, lekker eten. Heerlijk fietsen door de Kempen en Zuid Limburg. Je staat mooi aan het kanaal en bij warm weer is het goed vertoeven onder het viaduct.