@atlas39
- 2023
- Fiat Ducato Ducato
- Huren
wij hebben op een terrein verder gestaan, koste €9 voor 24 uur. heel dichtbij de stad zelf die echt de moeite waard is om te bezoeken.
gelijk doorgegaan, deze stad schijnt het meest criminele te zijn van Finland. Niets de moeite waard om te blijven.
Sitecode: 19216
Ja het is wat duurder dan andere campings en ja de opstelling is zakelijk en praktisch. maar met super metro verbinding naar de stad en schoon en netjes sanitair de prijs (€38 inclusief elektrische aansluiting) prima
prima camping, fijn sanitair en een gasten keuken. wij betaalden €36 voor een nacht, met stroom.
Sitecode: 19216
prima om Helsinki te bezoeken en schoon. je staat geparkeerd op asfalt met een strookje groen tussen de buurman. meer praktisch dan leuk naar mijn smaak.
prima camping, schoon sanitair en met bus 8 zo in het centrum. fijne voorziening om de vuil water tank te legen!
Sitecode: 20746
als je van rust houdt is dit de plek.... voor ons iets te rustig. de eigenaar bellen is een dingetje, deze neemt buitenlandse telefoon nummers niet altijd op omdat ze vaak nep zijn. de toiletten scoren een voldoende, maar zijn echt toe aan een update. de vaste gasten op de camping zijn super aardig maar spreken twee woorden Engels. maar met handen en voeten Fins lukte het om alles te begrijpen.
op aanraden van deze app naar dit adres gegaan. goed bereikbaar en de ligging is super. we hebben een foto toegevoegd met overzicht van de plaatsen de groene zijn voor gasten. de sauna toiletten en douches zijn super schoon. de gastheren uitermate vriendelijk. een heerlijk verblijf gehad.
prima plek, heerlijk rustig. het toilet hebben we maar even links laten liggen. was niet fris. maar goed te bereiken via een leuke slingerweg. en fraai uitzicht op 100 meter over de zee.