@aukeengreet
Een mooie schone cp plek voor 10 campers. Alles om de camper te ver en ontzorgen met afvalbakken, met een grasveld met een voetbalveldje en een mooie speeltuin voor de kinderen. Alleen geen stroom, maar het kost ook niets. Prima plek om te overnachten.
foto's zijn niet actueel, geen groen gezien, het staat vol met auto's. 1 camper gezien, maar die stond vast gegroeid. Deze plek zou uit de camper app moeten worden gehaald.
ontvangen met een gratis kopje koffie maken Crista en Ferdy het je zoveel mogelijk naar de zin. met een kampvuur en gezellig pannenkoeken eten, voor ons top, 5 sterren.
Bij toeval hier terecht gekomen, maar wat een mooie plek, vanalles aanwezig en dat voor €3. Mensen betaal die €3 en beschaamd niet dit vertrouwen.
wijnproeverij, wat een plek zo dicht op de A75 we hebben een paar flessen wijn gekocht. overnachten, douchen, elektriciteit en toch maar €3 hoeven betalen. Fantastische locatie. communicatie met vertaalcomputer ging prima.
We stonden hier voor het tweede jaar, ook nu nog steeds na €2 inworp geen schoon water. Verder een goede plek om te overnachten. Lekker rustig midden in het dorp.
mooie plek, 2 rustige nachten gehad. Bij de ingang van het veld staat een bordje met een QR code, dan betaal je € 20,50 met creditcard. inclusief. water en stroom. Lekker gegeten in het restaurant.
Op zich een mooie locatie, maar waarschijnlijk pas op 1 April of later open. Alles was dicht en afgesloten, voorziet er heen gereden. Ook was het erg drassig.
mooie locatie, jammer dat het zo lang duurd dat er iets klaar en af is. Het eerste wat ik zou doe is, zorgen dat het mooie toilet gebouwtje werkt met tenminste een toilet en een douche. Wordt later vast mooi.
Wij zijn hier 4 nachten geweest, hebben s'avonds van haar kookkunst genoten. Iedere morgen kwam ze langs om ons vers brood te brengen. Geweldige locatie.
wij hebben hier 2 nachten gestaan, heerlijk rustig. Alles zit bij de prijs in, prima, maar het sanitair is heel slecht, helft van de wc brillen zijn stuk, douches zijn warm maar veel is kapot en afgebroken. Het geheel is ver van schoon. Op het verlichte terrein moet je in het donker een zaklamp gebruiken om nieteens te verzwakken over de stenen. Het is vandaag 8 Januari.
Op verschillende plekken gestaan, vlak naast de start/landingsbaan en ook vooraan met een prachtig uitzicht. Een pracht locatie, een mooie uitvalbasis om te fietsen. Verder zie onder.
na veel regen in Portugal gehad hebbende, kwamen we aan in een zonnig Sao Bras. mede omdat hier een vriendin woont en het mooie weer zijn we hier 11 dagen geweest tijdens kerst en de jaarwisseling. we zijn het volledig met de vorige review's eens.
Sitecode: 20118
Op 5 December 16'C in een heerlijk zonnetje samen met nog 16 campers. Alles aanwezig om de camper te verzorgen, wat een mooie plek, en dit voor 0€.
Dit restaurant is opgeheven.
Ook op 5 December behoorlijk vol, nog ruimte voor 7 a 8 campers. Nier heel ruim, maar een goede plek om te overnachten, gratis.
voor vertrek naar de ferry, hier 2 nachten geweest. mooie plek, wij zijn zelf voorziennend en dat is maar goed ook, want de toiletten zijn verre van schoon. heerlijk rustig.
Een leuke en gezellige CP, vinden wij. Alles is er,eenvoudig maar genoeg bij een mooie "put en take" visvijver. Inclusief stroom 200 sek. (ong. €20) s'nachts heel rustig, overdag een vrij drukke weg.
Het is een mooie plek inderdaad met stroom, geen 80 maar 100 sek. Toilet hebben we niet gevonden.s'avonds tot 22.00u veel jeugd met oude volvo's zonder kenteken, maar met loei harde muziek installatie. Ook is de cp slecht te vinden.