@avbragt
- 2019
- knaus Boxlife 600
- 2016
- Buscamper
mooie camperplaats prachtig aangelegd en alles prima in orde ook de biergarten is er leuk
kleine camping vriendelijk ontvangen. ook voor de wat grotere campers zijn er plekken ook wat vaste plaatsen en voornamelijk italianen restaurant en afhaal aanwezig alleen tussen 14 en 15:30 uur kun je met de auto niet af. prive zandstrand aan de camping
prima camping voor 1 -2 nachten sanitair heel goed goede douches alleen de grote schuifpoort is open tussen 9 en 12 en 15 en 19 uur Dan kun je er niet af met de auto en camper ook niet bij calamiteiten
Fijne camping mochten ons eigen plekje zoeken sanitair is goed jammer dat de douchekoppen dicht op de wand zitten. dichtbij veel bezienswaardigheden
leuke kleinschalige camping hadden een mooie plek eigenaren zeer vriendelijk sanitair dik in orde heerlijk warme-hete douches mooie omgeving ligt wel afgelegen maar als je rust zoekt is dat prima
hartelijke ontvangst door de Nederlandse eigenaren mochten in het zonnetje in de voortuin de camper zetten heerlijk genoten van de gastvrijheid en rust sanitair erg goed mooi zwembad en mooie omgeving
vandaag aangekomen super vriendelijk ontvangen door de beheerder leuke plek mochten zelf kiezen sanitair prima in orde mooie verharde plaats grind met gras
camping muncipal achter de camperplaats prima gestaan voor 2 nachten sanitair verouderd maar schoon beheerder heeft ons zeer vriendelijk geholpen ondanks dat het zijn lunchpauze was plekken op grind totaal 10,49 per nacht
leuke kleinschalige camping met vriendelijke eigenaar en gasten
Mooie grote plaatsen goed sanitair
Mooi gelegen camping met zwembad winkeltje broodservice en super schoon sanitair Camping plaatsen ruim tot zeer ruim. Dorp op 2,5 km met twee supermarkten goed met de fiets te doen In juni lekker rustig