@azza56
- Pössl 2Win 2Win
- 2017
- Buscamper
Augustus 2026
We zijn er met een camper voor één nacht geweest, maar zijn om familieredenen niet langer gebleven. We komen terug voor Ferragosto. € 21,00 all-inclusive. Elektriciteit, staanplaats, hond, 2 personen. Er zijn meerdere vaste bewoners, maar daar hebben wij geen interesse in. Het sanitairgebouw is nieuw en wordt zeer schoon gehouden. Er is warm water om af te wassen en er is ook een gootsteen voor het afspoelen van de barbecueplaten. Douchen met muntinworp voor € 0,50. Alles is omheind en afgesloten met een elektrische poort.
goede camperplaats...rustig...mogelijkheid om de plaats te reserveren... de gemeente heeft op intelligente wijze rondwandelingen aangelegd. U start in het centrum en keert via prachtige en fijne wandelpaden, ook met schitterende uitzichten, terug naar het stadje. Ook het stadje Orta is zonder problemen te bereiken. Omdat Ameno op een heuvel ligt, moet u eerst afdalen en dan op de terugweg een zeer haalbare klim maken.
2020
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Parkeerplaats bij het meer en in de buurt van Castiglione .. € 16,00 misschien een beetje duur, maar voor de locatie is het de moeite waard. We waren er begin januari twee dagen en we genoten van de toeristische feesten van de stad .. Inclusief het uitzicht op de boom op het meer .. Maar handige rustplaats met een mooi park in de buurt ook handig voor onze vierbenige vrienden (onthoud de tas )
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Het gebied levert geen water. Lossen betekent vuil omdat er geen mogelijkheid is om te spoelen
Mooi gebied voor campers. Direct aan de rivier de Po. Gemarkeerde en grote plaatsen. Beleefde en vriendelijke mensen. Kom zeker terug.
Er is geen camperstopplaats. Het is een eenvoudige parkeerplaats in een commercieel gebied. De toiletten zijn van de supermarkt en daarom zonder douches. Ze zijn onderworpen aan de openingstijden van de supermarkt.
Goede rustruimte met een goede zitcapaciteit .. Ongeveer 40, waarvan slechts 8 zitplaatsen elektrisch zijn verbonden. Geloste lading. Asfalt. Er is een bushalte op ongeveer 500 meter. Het niet hebben van het straatnummer is een beetje moeilijk te vinden. Slecht gemeld.